Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

fıstık banamı kız dedim prensesesmi
bu arada ne gerek var geçen resimini görmüştüm bir deri bir kemiktin

sen benim resmimi nasıl gördün ki :44::44::44::44::44: aylardır koymuyorum valla :44::44::44: yok kıs ne bi deri bi kemiği tam 7 kilo fazlam var ve acil vermeliyim yani tam olarak imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaat durumundayım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ee kızlar nasılsınız bu arada estalmus prenses konusun bakım patsy sısko dertlı anladık ablamda ıyı sayılır onu bılıom az cok anlatın patron gelcek hadeeeeeeeeeeeeeee

ne ablası be deniz midir nedir sinir ediyo bu kendini beğenmiş karı değiştir onu :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: senin bi tane ablan var o da benim değiştir diyoruuuuuuuuuuuuum :KK4::KK4:

karı zayıf dıe kıskanıyorsun dımı patsy karısı :KK70:
HEM SEN BNM BUYUK ABLAMSIN BIDE KUCUK ABLAMDA VAR INCIMNAZ ABLA

benim bisey yaptigim yok cnm calisiyorum senn gibi :KK1: 5-10 dakika sonra cikicam eve gidicem basim cok agriyor

azerın benı msj krelıcesı yapmakta haklıymıs:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

ee kızlar nasılsınız bu arada estalmus prenses konusun bakım patsy sısko dertlı anladık ablamda ıyı sayılır onu bılıom az cok anlatın patron gelcek hadeeeeeeeeeeeeeee

canım ben onların yerine anlatayım prenses aklı fikri giyimde süslenmede aşkınıda özlemiş
patsy de 7 kilo verecekmiş
bu arada patsy geçen topicte iskelet resimi gördümde beni resimim diyordun ordan sen olduğunu anladım çok güzelsin :KK52:

aaaa bugğngünlerdenaralık ay yoruldum kıs o nasıl isim öyle günlerin isimleriyle ayların isimleri artıkın komşuculuk mu oynuyo :44::44::44::44::44: neyse hoşgeldin :KK9:

canım ben onların yerine anlatayım prenses aklı fikri giyimde süslenmede aşkınıda özlemiş
bu arada patsy geçen topicte iskelet resimi gördümde beni resimim diyordun ordan sen olduğunu anladım çok güzelsin :KK52:

:)))))))))))))))))))))))))))))) abla alemsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prensesın o sıyah taslı elbıse guzelmıs dımı altına da bı sıyah platform topuk tamamdır

he kıs sen onu diyon sağolsun fotoğrafçım fotomontajı biraz abartmış :KK9::KK9::KK9:

anaaaa ne niye ağlıyon ki anlamadım:44::44::44::44: kıs yoksa beklentilerin mi var benden:44::44::44::44: ya kısııııım tamam bekarım emme tercihim belli benim öyle bacağa falan gelmem ben :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet sende gözüm var hele o ,skelet resimini gördükten sonra vuruldum :KK52::KK52::KK52::KK52:
şaka bir yanada tercihim kumral 180 civarı espirli erkekler :KK23:

estalmusssss fıstık kızın napıyo benım yerıme öp onu

X