Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

aramiza hosgeldin filiz :KK66:

ne yaslanmasi cnm bana bak sen bu sene temmuzda 23 e gircem :KK53: asil ben yaslandim :KK1:

okuyormusun cnm ne okuyorsun yoksa calisiyormusun?

sevgilin var mi :KK1:

ahh sevgili diyipde kanayan yarama tuz basmayin.. cok dertliyim bu konuda..

calisiyorum bitirdim meslegimi, turizim sektöründe calisiyorum..

sende durumlar nedir..

ahh sevgili diyipde kanayan yarama tuz basmayin.. cok dertliyim bu konuda..

calisiyorum bitirdim meslegimi, turizim sektöründe calisiyorum..

sende durumlar nedir..

özür dilerim bilmiyordum yoksa sormazdim cnm :26:

bende calisiyorum cnm meslek yapiyorum insallah seneye biticem :KK31:

özür dilerim bilmiyordum yoksa sormazdim cnm :26:

bende calisiyorum cnm meslek yapiyorum insallah seneye biticem :KK31:

yok canim o kadarda fena diil ama neysee.. onunda aski yalanmis yalanmis :KK70: ben yalanmamis ask istiyorum ama istemekle kaliyorum yani :KK70::KK70:D

sen ne olacaksin yani meslegin nedir?:KK70: büyüyünce ne olacaksin gibi oldu bu biraz ahahah

yok canim o kadarda fena diil ama neysee.. onunda aski yalanmis yalanmis :KK70: ben yalanmamis ask istiyorum ama istemekle kaliyorum yani :KK70::KK70:D

sen ne olacaksin yani meslegin nedir?:KK70: büyüyünce ne olacaksin gibi oldu bu biraz ahahah
yalanmamis ask mi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
masallah yaa ne güzel genc anne olmussn..

ben evlenicemde..cocuk yapicamda ohooo benim yasim 25-30u bulur belkide hic olamam bile anne :KK14:

deme kiz oyle insallah sen de anne olursun:emir_bebek:

büroda Bayan sekreter (muhasebe, ihracat , müşteritemsilcisi) hepsini icinde bu meslegin. ben almanyadayim onun icin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum bu meslegin :26:

sabret biraz cnm daha gecnsin istedigin biri karsina cikacaktir elbette :KK19:

insallah cikarda acikcasi pek umudum yok... :KK43:

yasitlarimin hepsinin ya yillardir süren beraberlikleri var, ya nisanlilar yada anne olmak icin gün sayiyorlar... bende onlarin mutluluklarini seviniyorum kendimce iste.. :KK14:

hayirlisi herseyinn..

yasitlarimin hepsinin ya yillardir süren beraberlikleri var, ya nisanlilar yada anne olmak icin gün sayiyorlar... bende onlarin mutluluklarini seviniyorum kendimce iste.. :KK14:

hayirlisi herseyinn..

kiz oyle seyler belli olmaz birisi cikar onune ahanda boyle kalirsin:KK53:
:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:

hayirlisi herseyinn..
sen nerelisin cnm? sIkma canini benimde arkadaslarim evli hepsi bende imreniyorum ama sabrediyorum cnm üzülme sakin :KK19:

oyle oldu:KK9::KK9::KK9:
ufakligin ismi Azerin

masallah anali babali büyüsün insallah :KK19:

X