Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

yaf ben geldim millet yine dağılmış erken geliyorum kimse yok geç geliyorum konuşup dağılmış oluyolar ban tam olarak neyi tutturamıyorum acaba:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

yalnızım doslarım yalnızım yalnıııııııııııııııııııız ah ulan ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mrb nilu cum kusura bakma diger sayfada feriha izliyodum da
baban nasil?dun gittin mi hastaneye?oglan napiyo bu kargasada?
nadia calisiyo abla napsin zaman buldugunda giriyo demek sana denk gelmemis

babam iyi allah şükür ama daha göremedim
izin yok şekeri yükseliği heyecan yapmaması gerrekiyo
dün eşyalarını götürmeye gittiğimde
yanlızca kapıdan
oda karşı karidordan ayaklarını gördüm
allahım o bile nasıl heyecanlandırdı beni tabi onu nbizi görmesi kimbilir onu nasıl heyecanlandırır dı
akşam eşim küçük damat eniştem
ve babamın 40 yıllık arkadaşı nerdeyse kardeşi
akşam
2 ye kadar
1 saat arayla gezdirmişler

Allah uzun omurler versin babana iyilesecek insallah merak etme
senin oglan napiyo bu arada

Gunaydin cadilar yine yoksunuz
benim kiz hastalandi dun aksam bogazi agriyo galiba yemek de yemiyo
geçmiş olsun cnm tam mevsim değişimi olduğu için biraz hastalık havası var
benim fındığım da öksürüyo biraz bi de gözü çapaklanmış mikrop mu kaptı anlamadım

benim siniftan bi arkadasim sözlenmis mayisin 19. Nisani var. Herkes yüzük takiyor yaaa
ayy cnmbenim yaa üzülme annem sen de takarsın bi gün

yaa patsy 2-3 gündür böyle bunlar kimse yazmıyo

babanıniyi olmasına sevindim canım
sen de görürsün elbet
geç olsun güç olmasın inşallah

manyak karı alenen aldatmış adamı tövbe tövbe madem öyle otur düşün karar ver dimi. bu ne demek " kör sen burada bekle, sağ olursa giderim olmazsa sana dönerim" kıs estalmus bunu da yazdım emme senden başka anlayan olmayacak ne didiğimi

olsun beaa bizim de bi gizemli halimiz olsun acıcık

yaf hani büyükte konuşmak istemiyorum çünkü ben neyi çokladı o başıma geldi ama hani bu da biraz hepten şeeeeeeey geldi napayım Allahım affet aman sonra gülme komşuna gelir başına olmayayım bea:18::18::18::18::18::18:

bi meltemsu gördüm kayboldu şimdi bi de berre görüyorum Allah bilir ben yazıncaya kadar o da kaybolur estoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…