Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

nadiacığım 10 dk dan dolayı mesajına cevap veremedim
ben pek beğenmiyorum ismimi aman neyse idare ediyoruz
bu arada sen bekarsın kız seni görseler ne olurki benim kociş kızar diye adlarını yazmıyorum gerçi eşim kadınlar kulübünü biliyor

kızımmmmmmmmmmmmmmmm kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o senden once benım ablamdı bıkere hıhhh:KK19:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

oyle mi
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK52:

nadiacığım 10 dk dan dolayı mesajına cevap veremedim
ben pek beğenmiyorum ismimi aman neyse idare ediyoruz
bu arada sen bekarsın kız seni görseler ne olurki benim kociş kızar diye adlarını yazmıyorum gerçi eşim kadınlar kulübünü biliyor

benımkıde bılıyor ama koskoca kadınlar kulubunde benımı bulcak zekı
daha faceden yazmayı beceremıyo cahılll
onu cok guzel rencıde edıcımmm

oyle mi
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK52:

tamam dünür hade barişak kız:KK19:
sen bugun temızlık yaptın ya basına vurdu

tatlım yazarım ne olcak ama sende bana yazıcaksın ismini kız bende merak ettim :KK52::KK52::KK52:

ben onun ısmını bılıommmm tıckere yazmıstı bıkere :)
ablacım bence ısmın guzel
benımm ısmımın anlamıda tek bı tane olan herkesden farklı anlamında

ben onun ısmını bılıommmm tıckere yazmıstı bıkere :)
ablacım bence ısmın guzel
benımm ısmımın anlamıda tek bı tane olan herkesden farklı anlamında

isimlerimizin anlamalrı benziyormuş tatlım ama sen tek değilsin bak senden büyük versiyonun var oda benim
ikimizide Allah kurtarsın hahahhaha

Son düzenleme:
isimlerimizin anlamalrı benziyormuş tatlım ama sen tek değilsin bak senden büyük versiyonun var oda benim
ikimizide Allah kurtarsın hahahhaha

Allahım yaaaaaa:KK60:
dogru soyluyorsun Allah kurtarsınnnnnnnnnn :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X