- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 34
kizim senin dertsiz zamanin ne zamansa soyle bana o zaman ugriim topige icim sisti valla
tamam ben gıdıyorum o zaman sen keyfıne bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizim senin dertsiz zamanin ne zamansa soyle bana o zaman ugriim topige icim sisti valla
hayır canım ya ben sana özelden yazarım yada sen tahmin et
tamam ben gıdıyorum o zaman sen keyfıne bak
hayır canım ya ben sana özelden yazarım yada sen tahmin et
tamam al sana bir dondurma veriim de barisalim:132:
kiz dur o dondurma degilmis
bı dondurma vermeyı bıle beceremıyorsun
ya bana ne ya bana da yaz incimnaz ismini
kızımmmmmmmmmmmmmmmm kıskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o senden once benım ablamdı bıkere hıhhh
nadiacığım 10 dk dan dolayı mesajına cevap veremedim
ben pek beğenmiyorum ismimi aman neyse idare ediyoruz
bu arada sen bekarsın kız seni görseler ne olurki benim kociş kızar diye adlarını yazmıyorum gerçi eşim kadınlar kulübünü biliyor
ya bana ne ya bana da yaz incimnaz ismini
oyle mi
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tatlım yazarım ne olcak ama sende bana yazıcaksın ismini kız bende merak ettim
tamam yazarim ben de.sen cok beklersin nadiatatlım yazarım ne olcak ama sende bana yazıcaksın ismini kız bende merak ettim
tamam dünür hade barişak kız
sen bugun temızlık yaptın ya basına vurdu
ben onun ısmını bılıommmm tıckere yazmıstı bıkere :)
ablacım bence ısmın guzel
benımm ısmımın anlamıda tek bı tane olan herkesden farklı anlamında
tamam yazarim ben de.sen cok beklersin nadia
bilmem barishsam mi?:44:
isimlerimizin anlamalrı benziyormuş tatlım ama sen tek değilsin bak senden büyük versiyonun var oda benim
ikimizide Allah kurtarsın hahahhaha