Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

azerın bu sefer resmımı begendım canım tesekkurler:KK16:

aaaaaaa oyle mi:KK17:
evet bazen imla hatalari ola biliyo.malum ben edebiyat ve azeri dili ogretmeniyim:KK9:
bu arada armiza hosgeldin

Xosh gorduk :)

Olsun canim, ben gramer olarak turkceyi iyi biliyorum, o yuzden takiliyor gozume :))) Bashka bir azeri hanim vardi sanirim burda, belki karshilashmishinizdir, adi Ofeliya, ama yanlish tahmin de olabilir :KK1:

Xosh gorduk :)

Olsun canim, ben gramer olarak turkceyi iyi biliyorum, o yuzden takiliyor gozume :))) Bashka bir azeri hanim vardi sanirim burda, belki karshilashmishinizdir, adi Ofeliya, ama yanlish tahmin de olabilir :KK1:

bizim qrammatikamizla turk qrammatikasi cox ferqlidi.men de azerbaycan dili muellimi kimi oz dilimin qrammatikasnda yaziram:KK9:
Ofeliya evet azeri ama yalnizca o degil cok azeri arkadas var burda

bizim qrammatikamizla turk qrammatikasi cox ferqlidi.men de azerbaycan dili muellimi kimi oz dilimin qrammatikasnda yaziram:KK9:
Ofeliya evet azeri ama yalnizca o degil cok azeri arkadas var burda

Acaba hepsi Turkiyede yashayanlar mi? Azerbaycanda yashayip ta kk-ya uye olanlar var midir? Genelde azeriler rusca forumlari tercih ediyor da, onun icin soruyorum :)

Canim, hemen kendine bashka bir alman isim bulmalisin, cunki nadia ismini biraz arashtirdim da, rus ve ya arap asilli diyor :)

kız emınmısın :KK43:
ay ben bu ısme cok alısmıstım
ısmım bıle ıhanet ettı bana be
offf ya gelınce heryerden gelıyo

ya ufffffffffffff neden kımse benımle konusmuyor kı

X