Nadas süreci?!?!?!?!!

Sashajaegar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
9
0
24
Merhabalar en son 2 ay önce erkek arkadaşımdan yakınmıştım kendisi benden ayrıldı 1.5 ay önce.. Ve gerçekten bazılarınızın dediği gibi özgür ve ferahlamış hissettim başlarda ama benden ayrılırken bana ben senden ayrılmayı birkaç aydır düşünüyordum dedi.. Bu beni çok düşündürdü çünkü benden ayrılmak istediği vakitler bana hem umut vermiş hemde olumlu konuşmalar yapmıştık.
benim asıl öz saygımı yitirmeme sebep olan şey ise ayrılık konuşmasından sonra benden cinsellik istemesi oldu.. . İşte o zaman anladım beni nasıl gördüğünü. Ayrılmasında sorun yok fakat böyle bişey isteyerek gururumu ve erkeklere olan güvenimi çok düşürdü. Daha sonrasında etik davranmadığını söyleyip özür diledi.. Fakat beni o cümleleri bitirdi resmen. Nasıl toparlanabilirim?? sinirimi yok etmek artık bu konuyu düşünmek istemiyorum..

Artik nasil davranmis,nasil tepene cikartmissan ayrildiktan sonra bile sana rahat rahat boyle bir teklifle gelebilecegini dusunmus.Hatta yuzu bile kizarmamis,bence evet diyeceginden bile cok eminde.Sevgilinde olsa,esinde olsa belirli bir sinir olmak zorunda.Zaten sana umit verirken ayrilmayi dusunuyormus.Yani adamin umrunda degil sevgili olup olmadiginiz,geleyim karnim doysun gideyim..Seni bu sekilde goruyor,bir mola yeri gibi.

Kendisini asla tepeme çıkartmadım. Bende şok oldum o an bütün duygularım birbirine girdi ağlayayım mı ayrıldı diye şok mu olayım teklifine şaşıp kaldım..

O yaşlarda zaten çok olgun bir ilişki yaşamak nadirdir. Sana bu tarz davranan bir erkeği zaten önce senin bırakman lazım. Ne yazık ki başından itibaren bu şekilde düşünmüş zaten 20'li yaşlarda ilişki yaşamak tehlikeli (Hamilelik, hastalık vb unsurları üstlenemezsin) karşındaki erkek de kendi uçkuru için bunu düşünmeyen tipte birisi. Gururunun incineceği bir durum yok, aksine o yaşlarda seninle cinsellik düşünen erkeğin gurursuzluğu.

Teşekkür ederim cevabınız için

23 yaş olunca akılları uçkunlarında olur karşısındaki kızın kalbinin , duygularının önemi yok
Acaba ilerde büyüdüklerinde pişman oluyorlar mıdır böyle yaptıkları için, bende baya üzüldüm geçmişimde bu durumlardan dolayı

Ayrılık konuşmasından sonra cinsellik istemesi komik olmuş cidden ben olsam gülerdim. Erkeklerin bazıları yapıyor bunu. Başka bir konuya da yazmıştım bir arkadaşım erkek arkadaşıyla ikeadan mobilya baktıktan bir hafta falan sonra terk edilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…