- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.221
Acun Bey, hiçbir şey hissetmiyorum. Kutuma gidebilir miyim?
as
Ben de sitenin bu halini beğenmedim. Hâlâ bekarım. Sen ne yaptın iş meselelerini?
Aman Allah'ım sittin sene!Kutunda sittin sene cikti bence kutuna gitme.
Ben de bu halini begendim , cok daha hizli, cok daha kullanisli. Eksikler var ama yavas yavas tamamlaniyor. Bir memnun olun be yaaa.
Aman Allah'ım sittin sene!Ben 92 yaşında olurum o zaman.
Lucky, ben memnuniyetsiz bir insan değilim. Değişiklik istemiyorum sanırım. Artık kolay adapte olamıyorum değişikliğe. Sanırım bu yüzden de yalnızım.
Dün ben de bunu düşündüm.Ilk gordugumde benim de hosuma gitmemisti ama alisinca otekini unuttum. Hayirsizim sanirim.
Disari cikmiyorsun evde talibini bekliyorsun o yuzden yalnizsin.
Dün ben de bunu düşündüm.
Eski format nasıldı? Unuttum, dedim.
Ben bunu hafızamın zayıflığına yordum.
Dışarı çıkıyorum. Fakat ben talip aramıyorum. Sorun burada.Çabam yok! :
Ben de senden son mesajı bekliyordum ki veda mesajımı yazayım.Eee zaten cabanin olmamasi lazim. Bu isler dogaclama olur. Olmasi gereken de o.
......... ama bildigim kadariyla ev - is is -ev ikilisinin disina cikmiyorsun.
Neyse cikiyor, isi var ben. Yine gelecek ben.
Malesef hala muzmin muzmin takiliyoruz ama muzminlikten kurtulmak icin daha koskoca iki ayimiz var.
Sen ne yapiyorsun nasil gidiyor.
Acun Bey, hiçbir şey hissetmiyorum. Kutuma gidebilir miyim?
as
Ben de sitenin bu halini beğenmedim. Hâlâ bekarım. Sen ne yaptın iş meselelerini?
Ivet iki ay sonra evlenmeyeni , evlenmeyi birak sevgilisi olmayani topikten atiyoruz. Ona gore elini cabuk tut.İki ay mı?
Hala işsizim maalesef.
Ivet iki ay sonra evlenmeyeni , evlenmeyi birak sevgilisi olmayani topikten atiyoruz. Ona gore elini cabuk tut.
Şimdiden elveda o zamanBi dk ya evlenmeyen neden atılıyor, müzmin bekarlar topiği değil mi burası? Evleneni atarım
Maalesef benim durumum gazla mazla hallolacak gibi değil.O da dogru.4 ay once burda miydin bilmiyorum, birilerine gaz vermek icin boyle bir karar aldik . Bakalim ilk yuvadan kim cikacak.. Bekliyoruz.
Maalesef benim durumum gazla mazla hallolacak gibi değil.İşsizlik ve gelecek kaygısı devam ettikçe de mümkün değil.
Insani evlilikten sogutan video.
müthis :) gece gece fena güldüm
Yeni mi? Vardı sahi sanki öyle bir şey!Ilk gordugumde benim de hosuma gitmemisti ama alisinca otekini unuttum. Hayirsizim sanirim.
Disari cikmiyorsun evde talibini bekliyorsun o yuzden yalnizsin.
Ya lutfen uzerine alinma da 92 deyince aklima su 91 yasinda tecavuze ugrayan kadin geldi. Millet sapitmis ya. Bu sapiklarin arasinda evlenmek mucize.
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım.İki ay mı?
Hala işsizim maalesef.
Ivet iki ay sonra evlenmeyeni , evlenmeyi birak sevgilisi olmayani topikten atiyoruz. Ona gore elini cabuk tut.
Ben de onu diyecektim. Asıl evleneni atmamız lazım.Şimdiden elveda o zamanBi dk ya evlenmeyen neden atılıyor, müzmin bekarlar topiği değil mi burası? Evleneni atarım
Herkes paylaşıyor, inatla izlemiyordum. İzledim. Çok komikmiş.Insani evlilikten sogutan video.
Yeni mi? Vardı sahi sanki öyle bir şey!
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım.
Ben de onu diyecektim. Asıl evleneni atmamız lazım.Tabii Lucky bunu bizim o bahsimize istinaden yazdı.
Herkes paylaşıyor, inatla izlemiyordum. İzledim. Çok komikmiş.
Hayırlı olsun evin.Sahan in kadin taklitleri cok hosuma gidiyor.
Ben oteki turlu ev'lenicem artik.Bu aralar islerim oldugu icin pek takilamiyorum. Siz kendi capinizda takilin. Iyi haber kilo veriyorum.
Baktım. Fakat kabiliyetsiz olduğum için hızla uzaklaştım.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaratıcı-tabak-süslemeleri-ile-kahvaltı-masaları.749963/#post-36707027
Yarışmamız başlamıştır bekliyoruz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?