мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Acun Bey, hiçbir şey hissetmiyorum. Kutuma gidebilir miyim?

as

Ben de sitenin bu halini beğenmedim. Hâlâ bekarım. Sen ne yaptın iş meselelerini?

Kutunda sittin sene cikti bence kutuna gitme.

Ben de bu halini begendim , cok daha hizli, cok daha kullanisli. Eksikler var ama yavas yavas tamamlaniyor. Bir memnun olun be yaaa.

Kutunda sittin sene cikti bence kutuna gitme.

Ben de bu halini begendim , cok daha hizli, cok daha kullanisli. Eksikler var ama yavas yavas tamamlaniyor. Bir memnun olun be yaaa.
Aman Allah'ım sittin sene! Ben 92 yaşında olurum o zaman.

Lucky, ben memnuniyetsiz bir insan değilim. Değişiklik istemiyorum sanırım. Artık kolay adapte olamıyorum değişikliğe. Sanırım bu yüzden de yalnızım.

Ilk gordugumde benim de hosuma gitmemisti ama alisinca otekini unuttum. Hayirsizim sanirim.

Disari cikmiyorsun evde talibini bekliyorsun o yuzden yalnizsin.

Ya lutfen uzerine alinma da 92 deyince aklima su 91 yasinda tecavuze ugrayan kadin geldi. Millet sapitmis ya. Bu sapiklarin arasinda evlenmek mucize.

Ilk gordugumde benim de hosuma gitmemisti ama alisinca otekini unuttum. Hayirsizim sanirim.

Disari cikmiyorsun evde talibini bekliyorsun o yuzden yalnizsin.
Dün ben de bunu düşündüm.
Eski format nasıldı? Unuttum, dedim.
Ben bunu hafızamın zayıflığına yordum.

Dışarı çıkıyorum. Fakat ben talip aramıyorum. Sorun burada. Çabam yok! :

Dün ben de bunu düşündüm.
Eski format nasıldı? Unuttum, dedim.
Ben bunu hafızamın zayıflığına yordum.

Dışarı çıkıyorum. Fakat ben talip aramıyorum. Sorun burada. Çabam yok! :

Eee zaten cabanin olmamasi lazim. Bu isler dogaclama olur. Olmasi gereken de o.

......... ama bildigim kadariyla ev - is is -ev ikilisinin disina cikmiyorsun.

Neyse cikiyor, isi var ben. Yine gelecek ben.

Eee zaten cabanin olmamasi lazim. Bu isler dogaclama olur. Olmasi gereken de o.

......... ama bildigim kadariyla ev - is is -ev ikilisinin disina cikmiyorsun.

Neyse cikiyor, isi var ben. Yine gelecek ben.
Ben de senden son mesajı bekliyordum ki veda mesajımı yazayım.
İyi akşamlar, mutlu yarınlar.

O da dogru. 4 ay once burda miydin bilmiyorum, birilerine gaz vermek icin boyle bir karar aldik . Bakalim ilk yuvadan kim cikacak.. Bekliyoruz.
Maalesef benim durumum gazla mazla hallolacak gibi değil. İşsizlik ve gelecek kaygısı devam ettikçe de mümkün değil.

Maalesef benim durumum gazla mazla hallolacak gibi değil. İşsizlik ve gelecek kaygısı devam ettikçe de mümkün değil.

Gelecek kaygisi herkeste var , bende yok mu saniyorsun ama takmiyorum. Hatta dibe vurdugum zamanlar evden cikmam. Yemek bile yemem, desemde inanma bu kilolar o zaman nerden geliyor... Taksam biliyorum daha kotu olacagim.

Bak gelecegi biraktim hic aklimda yokken master a basliyorum. Ilk master im bittikten sonra bir daha okumam diyordum. O kadar nefret etmistim.

Inat edeceksin, hayata gicik gicik gulumseyeceksin. Ben senden buyugum bir sey biliyorum da soyluyorum. Bu hayat takarak yasanmaz.

Yeni mi? Vardı sahi sanki öyle bir şey!

İki ay mı?

Hala işsizim maalesef.
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım.

Ivet iki ay sonra evlenmeyeni , evlenmeyi birak sevgilisi olmayani topikten atiyoruz. Ona gore elini cabuk tut.

Şimdiden elveda o zaman Bi dk ya evlenmeyen neden atılıyor, müzmin bekarlar topiği değil mi burası? Evleneni atarım
Ben de onu diyecektim. Asıl evleneni atmamız lazım. Tabii Lucky bunu bizim o bahsimize istinaden yazdı.

Insani evlilikten sogutan video.

Herkes paylaşıyor, inatla izlemiyordum. İzledim. Çok komikmiş.

Sahan in kadin taklitleri cok hosuma gidiyor.
Ben oteki turlu ev'lenicem artik. Bu aralar islerim oldugu icin pek takilamiyorum. Siz kendi capinizda takilin.
Iyi haber kilo veriyorum.

Sahan in kadin taklitleri cok hosuma gidiyor.
Ben oteki turlu ev'lenicem artik. Bu aralar islerim oldugu icin pek takilamiyorum. Siz kendi capinizda takilin.
Iyi haber kilo veriyorum.
Hayırlı olsun evin.
Kilo vermen de çok güzel. Ben de verdim 2 - 3 kg. üstelik özel bir çabam da yok.
ben kendi çapımda takılıyorum. kimse gelmiyor artık buralara. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…