мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hayırlı olsun evin.
Kilo vermen de çok güzel. Ben de verdim 2 - 3 kg. üstelik özel bir çabam da yok. :KK66:
ben kendi çapımda takılıyorum. kimse gelmiyor artık buralara. :'(

Caba harcamadan verilen kilo kilo degildir. :KK11:
Aman bosver ben su isi bir halledeyim gelirim. Ben gelince dolar buralar. :KK71:

Su aralar kendi yemegini bile yapmaktan aciz olan, ac kalan ben icin cok beklersiniz. :KK48: Oy vermeye isik hiziyla gelicem efsercim. :cool:

....... ama katilan olursa topikten onlarin onunu acalim. :KK52:

Caba harcamadan verilen kilo kilo degildir. :KK11:
Aman bosver ben su isi bir halledeyim gelirim. Ben gelince dolar buralar. :KK71:

Su aralar kendi yemegini bile yapmaktan aciz olan, ac kalan ben icin cok beklersiniz. :KK48: Oy vermeye isik hiziyla gelicem efsercim. :cool:

....... ama katilan olursa topikten onlarin onunu acalim. :KK52:
tatlı, dondurma vs ile işim yok ya o yüzden biraz dikkat etsem kilo verebiliyorum. ;)
imza: gıcık filozof :D

tatlı, dondurma vs ile işim yok ya o yüzden biraz dikkat etsem kilo verebiliyorum. :KK66:
imza: gıcık filozof :D

Inanir misin bende tatliyi kestim. Gunde uc tane profiterol, ustune dondurma , ustune baska tatli yiyen ben. :KK70:

2 senelik savasin galibi olup bu kez 60 kiloya inicem biliyorum. :KK59:

Senin kilon cok degildi zaten yanlis hatirlamiyorsam. :cool:

Inanir misin bende tatliyi kestim. Gunde uc tane profiterol, ustune dondurma , ustune baska tatli yiyen ben. :KK70:

2 senelik savasin galibi olup bu kez 60 kiloya inicem biliyorum. :KK59:

Senin kilon cok degildi zaten yanlis hatirlamiyorsam. :cool:
boy 164 kilo 64
görenler daha az gösterdiğimi söylüyor ama olsun 58 olsam iyi bence. :D fakat yüzümden kilo veriyorum. :(

Back
X