мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Acun Bey, hiçbir şey hissetmiyorum. Kutuma gidebilir miyim? :KK47::KK53:

as

Ben de sitenin bu halini beğenmedim. Hâlâ bekarım. Sen ne yaptın iş meselelerini? :KK66:

Kutunda sittin sene cikti bence kutuna gitme. :KK70:

Ben de bu halini begendim , cok daha hizli, cok daha kullanisli. Eksikler var ama yavas yavas tamamlaniyor. Bir memnun olun be yaaa. :KK49:

Kutunda sittin sene cikti bence kutuna gitme. :KK70:

Ben de bu halini begendim , cok daha hizli, cok daha kullanisli. Eksikler var ama yavas yavas tamamlaniyor. Bir memnun olun be yaaa. :KK49:
Aman Allah'ım sittin sene! :KK57: Ben 92 yaşında olurum o zaman.

Lucky, ben memnuniyetsiz bir insan değilim. Değişiklik istemiyorum sanırım. Artık kolay adapte olamıyorum değişikliğe. Sanırım bu yüzden de yalnızım.

Aman Allah'ım sittin sene! :KK57: Ben 92 yaşında olurum o zaman.

Lucky, ben memnuniyetsiz bir insan değilim. Değişiklik istemiyorum sanırım. Artık kolay adapte olamıyorum değişikliğe. Sanırım bu yüzden de yalnızım.

Ilk gordugumde benim de hosuma gitmemisti ama alisinca otekini unuttum. Hayirsizim sanirim. :KK48:

Disari cikmiyorsun evde talibini bekliyorsun o yuzden yalnizsin. :KK69:

Ya lutfen uzerine alinma da 92 deyince aklima su 91 yasinda tecavuze ugrayan kadin geldi. Millet sapitmis ya. Bu sapiklarin arasinda evlenmek mucize. :KK12:

Ilk gordugumde benim de hosuma gitmemisti ama alisinca otekini unuttum. Hayirsizim sanirim. :KK48:

Dün ben de bunu düşündüm.
Eski format nasıldı? Unuttum, dedim.
Ben bunu hafızamın zayıflığına yordum.

Dışarı çıkıyorum. Fakat ben talip aramıyorum. Sorun burada. :D Çabam yok! ::D

Dün ben de bunu düşündüm.
Eski format nasıldı? Unuttum, dedim.
Ben bunu hafızamın zayıflığına yordum.

Dışarı çıkıyorum. Fakat ben talip aramıyorum. Sorun burada. :D Çabam yok! ::D

Eee zaten cabanin olmamasi lazim. Bu isler dogaclama olur. Olmasi gereken de o.

......... ama bildigim kadariyla ev - is is -ev ikilisinin disina cikmiyorsun. :KK6:

Neyse cikiyor, isi var ben. Yine gelecek ben.
:KK39:

Eee zaten cabanin olmamasi lazim. Bu isler dogaclama olur. Olmasi gereken de o.

......... ama bildigim kadariyla ev - is is -ev ikilisinin disina cikmiyorsun. :KK6:

Neyse cikiyor, isi var ben. Yine gelecek ben.
:KK39:
Ben de senden son mesajı bekliyordum ki veda mesajımı yazayım.
İyi akşamlar, mutlu yarınlar. ;)

O da dogru. :KK70: 4 ay once burda miydin bilmiyorum, birilerine gaz vermek icin boyle bir karar aldik . Bakalim ilk yuvadan kim cikacak.. Bekliyoruz. :KK50:
Maalesef benim durumum gazla mazla hallolacak gibi değil. :KK53: İşsizlik ve gelecek kaygısı devam ettikçe de mümkün değil. :KK14:

Maalesef benim durumum gazla mazla hallolacak gibi değil. :KK53: İşsizlik ve gelecek kaygısı devam ettikçe de mümkün değil. :KK14:

Gelecek kaygisi herkeste var , bende yok mu saniyorsun ama takmiyorum. Hatta dibe vurdugum zamanlar evden cikmam. Yemek bile yemem, desemde inanma bu kilolar o zaman nerden geliyor... :KK70:Taksam biliyorum daha kotu olacagim.

Bak gelecegi biraktim hic aklimda yokken master a basliyorum. Ilk master im bittikten sonra bir daha okumam diyordum. O kadar nefret etmistim. :KK48:

Inat edeceksin, hayata gicik gicik gulumseyeceksin. Ben senden buyugum bir sey biliyorum da soyluyorum. Bu hayat takarak yasanmaz.
:KK12:

Ya lutfen uzerine alinma da 92 deyince aklima su 91 yasinda tecavuze ugrayan kadin geldi. Millet sapitmis ya. Bu sapiklarin arasinda evlenmek mucize. :KK12:
Yeni mi? Vardı sahi sanki öyle bir şey! :(

İki ay mı? :KK53:

Hala işsizim maalesef. :KK14:
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım. ;)

Ivet iki ay sonra evlenmeyeni , evlenmeyi birak sevgilisi olmayani topikten atiyoruz. Ona gore elini cabuk tut. :KK53:

Şimdiden elveda o zaman :KK53: Bi dk ya evlenmeyen neden atılıyor, müzmin bekarlar topiği değil mi burası? Evleneni atarım :KK11:
Ben de onu diyecektim. Asıl evleneni atmamız lazım. :P Tabii Lucky bunu bizim o bahsimize istinaden yazdı. ;)

Insani evlilikten sogutan video. :cool:

Herkes paylaşıyor, inatla izlemiyordum. İzledim. Çok komikmiş. :KK45:

Yeni mi? Vardı sahi sanki öyle bir şey! :KK43:

İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım. :KK66:

Ben de onu diyecektim. Asıl evleneni atmamız lazım. :p Tabii Lucky bunu bizim o bahsimize istinaden yazdı. :KK66:

Herkes paylaşıyor, inatla izlemiyordum. İzledim. Çok komikmiş. :KK45:

Sahan in kadin taklitleri cok hosuma gidiyor. :KK69:
Ben oteki turlu ev'lenicem artik. :KK53: Bu aralar islerim oldugu icin pek takilamiyorum. Siz kendi capinizda takilin.
:cool:Iyi haber kilo veriyorum. :D

Sahan in kadin taklitleri cok hosuma gidiyor. :KK69:
Ben oteki turlu ev'lenicem artik. :KK53: Bu aralar islerim oldugu icin pek takilamiyorum. Siz kendi capinizda takilin.
:cool:Iyi haber kilo veriyorum. :D
Hayırlı olsun evin.
Kilo vermen de çok güzel. Ben de verdim 2 - 3 kg. üstelik özel bir çabam da yok. ;)
ben kendi çapımda takılıyorum. kimse gelmiyor artık buralara. :'(

Back
X