Kızlar slm, şubat ayında nişanım olucak kısmetse biz Edirneliyiz, onlar arnavut.. :teytey: nişanı salonda yapıcaz ama ben bir türlü karar veremiyorum canlı müzik mi olsun yoksa ben cd mi hazırlatayım?.. varmı tavsiye edebileceğiniz parçalar ?.. ayrıca müzik sıralamasını nasıl yapıcam bilemiyorum birtürlü:sm_confused:
inan ben de bunu düşünüyorum canım benim.benim nişanım da önümüzdeki ay olacak ve kafe tarzı biyerde olacak.kara kara düşünmeye başladım inş fikir verenler olur :))))
benim nişanım yazlıgımızın bahcesinde yapıldı, canlı müzik de dj de vardı. yemek sırasında orkestra daha slow tarzda parcalar caldı, o arada biz herkese hosgeldin dedik teker teker masaları dolasıp, daha sonra biz de piste cıkınca daha hareketli seyler calmaya basladılar, biraz öyle devam etti,daha sonra dj yabancı dans parcaları caldı , arada nisanlımın tarafı denizlili harmandalı oynadılar, biraz daha djle devam ettik, gece 12den sonra da biz karadenizliyiz tulumcu cagırmıstık tulum oynadık , gece öyle bitti.
Öncelikle hayırlı olsun canım, benim nişanım da 20 şubatta kaydirigubbakcemile3
Zekai Tunca'nın Gülü susuz seni aşksız bırakmam.. şarksı çok çok anlamlı benim için ve bu şarkı ile dansımı etmek istiyorum fakat aile fertlerine sordum + dinlettim hiç olumlu yorum almadım... açıkcası benim de hevesim kırıldı
Şuan bende araştırma içindeyim, kulağa hoş gelenleri bende paylaşırım burada..
canım eğer yabancı bişi istiyorsan historia de un amor-ana gabriel derim çok güzel bi şarkı yada tony braxson unbreak my heart olabilir eğer olmaz dersen türkçe de baha aşk yemini olabilir yada rafet el roman ömrümün sahibi yada aslı güngör aşk herşeye değer olabilir canım bende bunları düşünüyorum içlerinden seçicem ama benim kararım ilk sölediğimde historia de un seçicem büyük ihtimal düğünümde bende nişanı bu ay içinde düşünüyorum ama dans müziği bende çokkk o yüzden sıkıntı yapmıyorum babam ses ışık sistemi organizasyonu şefliği yapıyor o yüzden ondan faydalanıyorum bu konularda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
imkan varsa canlı müzik olmalı bence. cd de olunca tam o parçaya göre oynuyorsun, başkası beğenmiyor pat değiştiriyor. ya başına bilinçli biri geçmeli ya da canlı olmalı. hayırlı olsun canım
ay bende arnavutlara gelin gidiyorum ya benimde en geç şubata kadar nişan olucak. sağolsunlar erkek tarafı iyi insanlar ama arnavutlarda gelin hiç oturmazmış öyle duymuştum ki bende ev kızı modu değilim napıcaz bilmiyorum ama yerine göre saygımda işimde kusur etmemeye çalışırım bakalım.. görünce arnavut vs vs söylemek istedim :)) almora-candle night düşünebilirsin sağlam ve hoş bir parçadır canım :ecrin_bebek:
ay bende arnavutlara gelin gidiyorum ya benimde en geç şubata kadar nişan olucak. sağolsunlar erkek tarafı iyi insanlar ama arnavutlarda gelin hiç oturmazmış öyle duymuştum ki bende ev kızı modu değilim napıcaz bilmiyorum ama yerine göre saygımda işimde kusur etmemeye çalışırım bakalım.. görünce arnavut vs vs söylemek istedim :)) almora-candle night düşünebilirsin sağlam ve hoş bir parçadır canım :ecrin_bebek:
ay cnaım banada öyle diyorlar arnavutların adetleri çok ağardır gelinde saygıda kusur istemezler felan yok her banyo yapışında kayınvalidenin elini öpücekmişsin yok çeşit çeşit kıyafet giyicekmişsin felan :uhm: tabi hep kulaktan dolma bilgiler bunlar.. sözlümle konuştum yasakkelime dedim noluyoz bak ben ev kızı modunda değilim böyle şeylere gelemem hayatta da yapmam sonra sizinkilerle papaz oluruz dedim.. oda konuştu felan sonucunda onların ailede okuyan tek gelin olucam bide bankacıyız ya ayrı bir havamız var aile üzerinde.. onlarda kabullendi bunu zaten sevgilim biliyor yani ne kadar keçi inatlı olduğumu bişeyi yapmam dedimmi yapmam ahanda davos benim için bitmiştir bidaha da gelmem kaydirigubbakcemile3
ben de karadenizliyim arnavutlara gelin gidiyorum... ama o kadar ağır adetlerden bahsedilmedi bana ya ben sadece eğlence kısmıyla ilgili kınalarının çok güzel geçtiğini bi de her perşembe börek günleri olduğunu biliyorum:))) yeni gelin misafir geldiğinde kapıda beklermiş bi istek olursa hemencecik yapıversin diye. bi de tepsiyle çay kahve götürürken inadına bekletirlermiş kızı şekeri yavaş alırlarmış yok bardak seçerlermiş sırf eziyet var yaaa:)))) ama bunlar eskide kalmış sanmıyorum artık yapmamı isteyeceklerini...
misafirliğe gittiğimizde sözlümün teyzesi demişti kızım yeni gelin de olsan kapıda beklemene gerek yok keyfine bak gel otur yanımıza diye:))) bi de sözlüm şu çay alma olayını abartır bazen.gerçi ağzının payını ruh halime göre alır benden gelenek adına pek fazla şey bekleyeceklerini sanmıyorum:)))