• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl birsey alacağıma karar veremiyorum

Toz mu gösteriyor aklımda olsun sagolun

Çok koyu renkler tozu hemen gösteriyo hergün süpürmek gerekiyo ben o konuda yanlış seçim yapmışım ama açık renk alırsanız rahat edersiniz mesela gri, bej , açık mavi vs en kullanışlı renklerden

Arkadasim son sorun bana sanırım. Silte de kullansak visco ped falan da alsak nasıl desem yokuş gibi oluyor yatak. Eğimli yani. İnsanın beli aciyor. 1 gün yatılır da devamlı yatmak için pek uygun olmuyor

evet ben yorum yapan arkadasla karistirmisim 😅😅

o zaman enza home dan köşe falan alabilirsin :) vivensenin ürünleri de güzel. kanepe alcaksan da bellona istikbal mondi güzel :)
ben evlenirken öyleydi yani :D

bide çok vakit yoksa siparişle calisany yerden almasan daha iyi olur genelde 21 gün sonra teslim oluyo onlar. fabrikasyon stoklu çalışan yerlere bak :)

evet ben yorum yapan arkadasla karistirmisim 😅😅

o zaman enza home dan köşe falan alabilirsin :) vivensenin ürünleri de güzel. kanepe alcaksan da bellona istikbal mondi güzel :)
ben evlenirken öyleydi yani :KK70:

bide çok vakit yoksa siparişle calisany yerden almasan daha iyi olur genelde 21 gün sonra teslim oluyo onlar. fabrikasyon stoklu çalışan yerlere bak :)
Sagolasin not aldım bu modelleri de bugün bir ara gidip bakacağım 3 modelede 😊

Ben evlenirken kelebek koltuklar çok modaydı. Ev küçük olduğu için bu model takım almıştık. Koltuğu kanepesi tamamen açılıyor. Çok fonksiyonel ve rahat. Modelin adı kelebek marka değil. Markasızdi. İnternette aratıp bir yere yaptırmıştık.

Ben evlenirken kelebek koltuklar çok modaydı. Ev küçük olduğu için bu model takım almıştık. Koltuğu kanepesi tamamen açılıyor. Çok fonksiyonel ve rahat. Modelin adı kelebek marka değil. Markasızdi. İnternette aratıp bir yere yaptırmıştık.
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim 😊😊😊

Cnm netten baktım ama kelebek mobilya çıktı genelde nasıl birsey acaba tarif edebilir misin

Cnm netten baktım ama kelebek mobilya çıktı genelde nasıl birsey acaba tarif edebilir misin

ben sana atayim ;) sanırım anladim hizuranin ne dediğini

Screenshot_2019-08-24-17-15-14-023.jpeg

Aynen sert olması daha iyi biz fazla yumuşak yerde yatmaya alışık değiliz zaten sağlık açısındanda sert olması daha iyi
Ben koltuk takımımı da ordan almıştım ama rengi konusunda sonradan çok pişman oldum mor aldık komple kırletleri bile mor koyu renk olduğu için çok toz topluyor bide odayı iyice karanlık gösteriyo şimdiki aklım olsa öyle yapmazdım yüzlerini değiştirmeye kalksam bi sürü para istiyolar o yüzden kaldı öyle
Ama köşe koltuğumun rengi gri iyiki bu renk almışım
Odanın metrekaresine göre değişir ama istikbal köşe takımı ve kanepeye baktım ben. Kanepesini aldım her yatan memnun kaldı sert, uygun fiyatlı ve renk alternatifi çok. Köşe takımlarının rahatlığını bilmiyorum ama fiyatı uygun ve renk alt. çoktu yine. Tabi ben KDV enflasyon indirimi ikisi bir aradayken almıştım şimdi bi bakmak lazım

Oturma odamızda Doğtaş'ın köşe koltuğu var.
Çekmece gibi mekanizmayı çekip kaldırınca içinden yatak kısmı çıkıyor L kısma birleşiyor.
İki kişilik kocaman bir yatak oluyor.
Hem otururken hem yatarken çok rahat.
Biz de kv-kp'im yatıya geldiklerinde kullansınlar diye aldık.
Rengi de nil yeşili çok memnunum.
Kumaş kalitesi,dikişleri,sağlamlığı gayet iyi.

Odanın metrekaresine göre değişir ama istikbal köşe takımı ve kanepeye baktım ben. Kanepesini aldım her yatan memnun kaldı sert, uygun fiyatlı ve renk alternatifi çok. Köşe takımlarının rahatlığını bilmiyorum ama fiyatı uygun ve renk alt. çoktu yine. Tabi ben KDV enflasyon indirimi ikisi bir aradayken almıştım şimdi bi bakmak lazım

Hayırlı olsun 🤗 istikbal yılların markası iyidir tabi. Fiyatları uygunsa ne âlâ....

Back