Müzik Ruhun Gıdası mı ?

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.169
599
Merhaba KK'daşlarım.. :80:
Müzik Gerçekten Ruhun Gıdası mı ?
Sizler de Müziksiz Yapamayanlardan mısınız ?

Hangi Müzik Ruhunuza Hitap Ediyor ?
Yoksa Kulağınıza Hoş Gelen Her Müziği Dinler misiniz ?
Mesela Kimisi Gündüz Cıstak Cıstak Müzik Dinler, :KK76: Fakat Gece Hüzünlenir..:KK14:
Peki Sizler ?

Buyrun Burada Bunları Konuşalım.. :KK34:

Son düzenleme:
Kesinlikle müziksiz yapamayanlardanım
Yıllardır değiştirmediğim müzik zevkim var beğendiğim türler dışındaki müzikler kulağıma hoş gelmiyor
Yolculukta,dışarıda kulağımda kulaklık olmayınca dışarının sesi bana katlanılmaz geliyor
Gece-gündüz ayrımım olmuyor genelde ama
Ruh halime göre darkwave,neoclassical,ambient ya da black,death folk... değişiyor
Müzik benim için hayatımın vazgeçilmezleri arasında

türk sanat müziği,tasavvuf müziği,halk müziği,caz,pop vs...genelde ruh halime göre değişir.ama hayatta hiç haz etmediğim müzik türü ise ''heavy metal.''.

makaram topigin hayirli olsun tam benlik bir konu olmus ve ilk yorumm benden gelsin,bence muzik ruhun gercekten gidasidir benim icin oyle yani,ben cok severim muzik dinlemeyi kulagima hos gelen her turlu muzigi dinlerim,
canim skldgnda eglenmek istedigimde kafa dagitmak istedigimde huzunlendigimde yolculuk yaparken hep muzik dinlerim,muzik benim hayatimin bir parcasi sayilir,tvden radyodan bir yerden duyudugum muzik gercekten cok hosuma gitmisse onu bulmadan bilgisayarima indirmeden rahat edemem ve indirirkende ses kalitesine cok dikkat ederim,en ufak bir bozukluk yada dis ses etkiler beni muzigi en kaliteli sekilde dinlemek isterim,bilgisayarimda ugrastigim seylerden biride muziktir zaten,keske birazda sesim guzel olsaydi :KK53:genelde slow arabesk tarzi muzikler dinlerim ama pop parcalarda vazgecilmezimdir sevdigim bir sarkiyi tekrar tekrar dinlemekten hic sklmam esimde bana hep sen hep ayni sarkilari dinliyorsun der :KK35:ama napimmm hosuma giden muzigi dinleyince ruhuma dinclik geliyor yani uzun lafin kisasi muzik benim olmazsa olmazlarimdan biridir:KK42::KK19:

Gümbür gümbür müziklerden hoşlandığım çok nadirdir.
Çoğu zaman orta ayarda ve slow pop dinlerim.
Bilmiyorum hareketli bir yapım olmadığından mı ne, bir tane bile yabancı hareketli müzik sevmem.
Denk geldiğim an kapatırım.:KK55:
İşte böyle güzel edim, var mı bana göre duygusal bir parçan :KK31::KK31:

Müziksiz yapamam kulağıma hoş gelen bütün şarkıları dinlerim ama eski şarkılar yeşilçam şarkıları favorimdir severek dinlediğim çok şarkı var :KK1:müzik müzik müzik..:KK1:

ben de müzik ruhun gıdasır sözüne inanlardanım.. ayrıca müziksiz yapamıyanlardanımda öyle seçici değilim kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim.. :KK36::KK36::KK36:

Topiğin hayırlı olsun...:KK52::KK52:
Evet bende müziksiz yapamayanlardanım.:KK52::KK52:...kulağıma hoş gelen her türlüsünü dinlerim..:KK16::KK16:..ama en çokta kıpır kıpır,hareketli müziklerden hoşlanıyorum...:KK76::KK76::KK76::KK76:

Gümbür gümbür müziklerden hoşlandığım çok nadirdir.
Çoğu zaman orta ayarda ve slow pop dinlerim.
Bilmiyorum hareketli bir yapım olmadığından mı ne, bir tane bile yabancı hareketli müzik sevmem.
Denk geldiğim an kapatırım.:KK55:
İşte böyle güzel edim, var mı bana göre duygusal bir parçan :KK31::KK31:

Olmaz mı ?
Rafet'in Yani Çıkan Şarkısı Nasıl ?
Dinler misin ? :KK34:
Ben Çok Başarılı Buldum..

canım ayrıca topiğin hayırlı olsun ... güzel ve evrensel bir konu seçmişsin her zaman ki gibi tebrikler arkadaşım.. bu arada hepinize iyi akşamlar :KK9::KK9::KK9::KK9:

canım ayrıca topiğin hayırlı olsun ... güzel ve evrensel bir konu seçmişsin her zaman ki gibi tebrikler arkadaşım.. bu arada hepinize iyi akşamlar :KK9::KK9::KK9::KK9:

Teşekkür Ederim Canımm.. :KK16:
Akşam Akşam Otururken Aklıma Geldi..
Ani Bir Karar Yani.. :KK1:
Güzel de Oldu..
İyi ki Açmışım.. :KK1:
Ayy Çok Ukalayım.. Sustum.. :KK1:

Gıdasıdır evet :) ama bence saatine göre müzik dinlerim, mesela sabahları asla slow şarkılar dinlemem ya da gün içinde.. sabah sabah içimi karartmanın alemi yok, hareketli şeyler dinlerimki güne fıkır fıkır keyifli başlıyayım :) genelde pop dinlerim, nostaljiye bayılırım.. tek sevmediğim arabesk!! beni hayata küstürür :)hiç katlanamam.

bebeğim topiğin hayırlı olsun öncelikle...
evet müzik ruhun gıdasıdır.hemde kilo aldırmayan gıdalardan en güzelide bu olsa gerek:)
canım çok sıkkın olduğunda yada çok neşeli olduğumda herkez gibi bende müziğe sarılanlardanım:)
sıkıcı müzikler benim tarzım değildir. mesela bana türkü çok sıkıcı gelir hiç sevmiorum nedense ruhum daralıo valla
ama diğerlerini çok severim bir şarkıda sözlerinden önce müzik beni etkiler sonra sözler devreye girer:)

Gıdasıdır evet :) ama bence saatine göre müzik dinlerim, mesela sabahları asla slow şarkılar dinlemem ya da gün içinde.. sabah sabah içimi karartmanın alemi yok, hareketli şeyler dinlerimki güne fıkır fıkır keyifli başlıyayım :) genelde pop dinlerim, nostaljiye bayılırım.. tek sevmediğim arabesk!! beni hayata küstürür :)hiç katlanamam.
Müslüm Baba Benden Uzak Dursun Diyorsun.. :KK53:

Teşekkür Ederim Canımm.. :KK16:
Akşam Akşam Otururken Aklıma Geldi..
Ani Bir Karar Yani.. :KK1:
Güzel de Oldu..
İyi ki Açmışım.. :KK1:
Ayy Çok Ukalayım.. Sustum.. :KK1:

bak bugün tv de duydum konyada yaptığı işi çok beğenenler kendlerini övmek için :) şöyle dermiş
''kendini övenlerin selamı var''

bebeğim topiğin hayırlı olsun öncelikle...
evet müzik ruhun gıdasıdır.hemde kilo aldırmayan gıdalardan en güzelide bu olsa gerek:)
canım çok sıkkın olduğunda yada çok neşeli olduğumda herkez gibi bende müziğe sarılanlardanım:)
sıkıcı müzikler benim tarzım değildir. mesela bana türkü çok sıkıcı gelir hiç sevmiorum nedense ruhum daralıo valla
ama diğerlerini çok severim bir şarkıda sözlerinden önce müzik beni etkiler sonra sözler devreye girer:)

Teşekkür Ederim Canım.. :KK16:
Sen de Evde Müzik Açıp Oynuyor musun ? :KK76:
Hani En Güzel Kilo Aldırmayan Gıdaya.. :KK53:

X