muzaffer kuşhan ile 10 günde 15 kilo

:)) pazar günü yazıcam kaç kilo verdiğimi :)

İki haftada çok rahat kilonun yüzde onunu vediyorsun bu diyetle çevremde çok kişi de yaptı bunu oradan biliyorum

yaa gerçekten mii ? kaçtan kaça düştün canm

Her sabah:

1 dilim kepek ekmeği,
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir (dilediğiniz çeşit olabilir)
şekersiz çay,kahve

PAZARTESİ:

ÖĞLE:
İki adet katı pişmiş yumurta.
Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)
AKŞAM:
8 tane ızgara köfte (ekmek içi konulmadan yapılacak)
Limonlu Salata (dilediğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)

SALI:

ÖĞLE:
1 simit
1 bardak ayran
AKŞAM:
Haşlanmış Tavuk (yarım tavuk yiyebilirsiniz)
Salata

ÇARŞAMBA

ÖĞLE:
200 gr. yoğurt (kaymaksız)
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık (sınırsız)
AKŞAM:
2 Büyük dilim ızgara et(ya da bir büyük ızgara balık)
Salata

PERŞEMBE

ÖĞLE:
200 gram haslanmış patatesten yapılmış salataiçine domates, taze soğan, salatalık eklenecek.limon ve hardal da konabilir, yağ yokAKŞAM:
6 adet kuzu pirzola
Salata

CUMA

ÖĞLE:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
AKŞAM:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

CUMARTESİ

ÖĞLE:
Haşlanmış 2 adet sosis
Salata
AKŞAM:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates ya da kabak dolması
2 kaşık yoğurt

PAZAR

ÖĞLE:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık,domates
AKŞAM:
şiş ızgara
Salata

Şu ızgara et işi beni sinir ediyo ya çok karışık listeleri yapamıyorum
Izgara et isi beni de sinir ediyor. Evde nasil izgara yapabilirizki? Tavada pisirsek acaba?
Bu sorum da sevgili konu sahibine; ben sade et yiyemiyorum. Et sote falan yapsam mantarla mesela? Yag koymasam ayni etki olmaz mi acaba? Bir de siz kactan kaca dustunuz ayip olmazsa sorabilir miyim :)

ben bu diyetle 12 kilo vermiştim hemde bir ayda :) kıştı hava soğuktu bebeğim vardı hiç dısarı çikmadan evde zayıflamıstım.sonra çıkınca herkes şokta :) ne güzel bir duygu.
evde ızgara yapılamıyor tabii ki.ben teflon tavada çok az yağla pisiriyordum.üstelik aç kalmiyordum genelde yeterli geliyordu.ilk 15 gün listeye tamamen uymuştum,sonra zaten diyetin mantigini kapiyorsun listeye uymasan da devam edebiliyorsun mesela ben sık sık haşlanmiş tavuk yapiyirdum yaninda koca bir kap dolusu salata.doymamak mümkün değil yani her sabah tartildigimda yarim kilo eksik cikiyordu.tavsiye ederim yani.yapin.15 günde ortalama 6 kilo veriliyor.daha fazla beklentiniz olmasin saglikli da degil zaten

benım bugun 2, gunum 1,300 gr verdim :) cok begendım sevdiğim seyler var cacık patates salatası makarna simit :KK70:

ben bu diyetle 12 kilo vermiştim hemde bir ayda :) kıştı hava soğuktu bebeğim vardı hiç dısarı çikmadan evde zayıflamıstım.sonra çıkınca herkes şokta :) ne güzel bir duygu.
evde ızgara yapılamıyor tabii ki.ben teflon tavada çok az yağla pisiriyordum.üstelik aç kalmiyordum genelde yeterli geliyordu.ilk 15 gün listeye tamamen uymuştum,sonra zaten diyetin mantigini kapiyorsun listeye uymasan da devam edebiliyorsun mesela ben sık sık haşlanmiş tavuk yapiyirdum yaninda koca bir kap dolusu salata.doymamak mümkün değil yani her sabah tartildigimda yarim kilo eksik cikiyordu.tavsiye ederim yani.yapin.15 günde ortalama 6 kilo veriliyor.daha fazla beklentiniz olmasin saglikli da degil zaten
Ben 75kiloyum ve bu diyeti bir ay yaparsam 10-15 kilo verrebilir miyim ? Siz kac kilo ile baslamistiniz ve spor yaptiniz mi

bu diyeti bu hafta uygulamaya karar verdim, ama bu sıraya göre gitmicem o gün neye ulaşmam kolaysa o şekilde yapıcam bakalım işe yarıcak mı?

Izgara et isi beni de sinir ediyor. Evde nasil izgara yapabilirizki? Tavada pisirsek acaba?
Bu sorum da sevgili konu sahibine; ben sade et yiyemiyorum. Et sote falan yapsam mantarla mesela? Yag koymasam ayni etki olmaz mi acaba? Bir de siz kactan kaca dustunuz ayip olmazsa sorabilir miyim :)
tost makinesi varsa onda yapabilirsin canım ben öyle yapıyorum :KK66:

Harcadiginizdan az kalori alarak her turlu kilo verebilirsiniz, onemli olan ne kadar bunu ne kadar saglikli yontemlerle basardiginiz ve devam konusu olacak.

X