Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izgara et isi beni de sinir ediyor. Evde nasil izgara yapabilirizki? Tavada pisirsek acaba?Şu ızgara et işi beni sinir ediyo ya çok karışık listeleri yapamıyorum
Ben 75kiloyum ve bu diyeti bir ay yaparsam 10-15 kilo verrebilir miyim ? Siz kac kilo ile baslamistiniz ve spor yaptiniz miben bu diyetle 12 kilo vermiştim hemde bir ayda :) kıştı hava soğuktu bebeğim vardı hiç dısarı çikmadan evde zayıflamıstım.sonra çıkınca herkes şokta :) ne güzel bir duygu.
evde ızgara yapılamıyor tabii ki.ben teflon tavada çok az yağla pisiriyordum.üstelik aç kalmiyordum genelde yeterli geliyordu.ilk 15 gün listeye tamamen uymuştum,sonra zaten diyetin mantigini kapiyorsun listeye uymasan da devam edebiliyorsun mesela ben sık sık haşlanmiş tavuk yapiyirdum yaninda koca bir kap dolusu salata.doymamak mümkün değil yani her sabah tartildigimda yarim kilo eksik cikiyordu.tavsiye ederim yani.yapin.15 günde ortalama 6 kilo veriliyor.daha fazla beklentiniz olmasin saglikli da degil zaten
tost makinesi varsa onda yapabilirsin canım ben öyle yapıyorumIzgara et isi beni de sinir ediyor. Evde nasil izgara yapabilirizki? Tavada pisirsek acaba?
Bu sorum da sevgili konu sahibine; ben sade et yiyemiyorum. Et sote falan yapsam mantarla mesela? Yag koymasam ayni etki olmaz mi acaba? Bir de siz kactan kaca dustunuz ayip olmazsa sorabilir miyim :)