Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Bugun itibariyle bu diyete basladim insallah sabredebilir ve kilolari verebilirim...nedir bu cektigimiz bizim

Aramıza hoşgeldin boncukgoz.baştan söyleyeyim diyet yapmak başlı başına sabır isteyen bişey bu diyet gerçekten kilo vediriyo ama sabırlı olmak şart çünkü ben diyete başlayalı 26 gün oldu ve ancak 5 kilo verebildim.günde en az 1 saat yürümek ve bol su içmek gerekiyo kolay gelsin

Hosbulduk :) yaa sabir diyerek basliyorum istahim fena acildi bide hep evde olunca insanin habire biseyler atistirasi geliyor boyleliklede gelsin kilolar simdi kararliyim verecegim insallah destek icin simdiden tesekkurler:)

kızlar benimde fazla kilolarım var diyet yapmak istedim ama yapamadım irade meselesi bu diyetlerde zaten yenecek bi şey yokki bütün iş boğazda bitiyo ekme ve hamur işini kesip bütün gıdalardan azar azar yersek zaten zayıflıyorum düğünüme 2 ay kala diyet yapim dedim yapamadım ama her şeyden azar azar yedim ekmeği tamamen kesmiştim 2 ay boyunca kola içmedim kola çok kilo yapıyor 1 ay içinde 3 kilo vermiştim bence sağlıklı zayıflamak azar azar ama sık sık yemek yemek birazcık tatlıda yedim tatlı yemeseydim belki 1 kilo daha verebilirdim belki yediklerimzi doyumluk değilde tadımlık yezek zaten kilo vermiş oluyoruz bu arada canım çok istiyince çok azcıkta börek yiyiyordum

ucuncu gunumde adet oldum ve bıraktım dıyetı sımdı 4 gun oldu ara verelı yarın baslayacagım ılk gunden mı baslamalıyım 3. gundenmı???ha bir de kac kılo verdınız kızlar???

Sabır ve gerçekten kilo verme isteği çok önemli kızlar.. Korkmadan ve vakit kaybetmeden başlayın derim

ucuncu gunumde adet oldum ve bıraktım dıyetı sımdı 4 gun oldu ara verelı yarın baslayacagım ılk gunden mı baslamalıyım 3. gundenmı???ha bir de kac kılo verdınız kızlar???

1.günden başla :79:
Ben 1 hafta yaptım. 1 haftada 3 kilo verdim canım.

Bu arada bugün 6. günüm. 3 kilo gitti yine tartıldım ilk defa az önce...

Bu arada bugün 6. günüm. 3 kilo gitti yine tartıldım ilk defa az önce...[/QUOTE]

ne yanı 6 gunde 6 kılomu verdın canım

Merhaba arkadaşlar,

Boyum 167, kilom 59'a dayandı . Yarından itibaren ben de başlıyorum Kuşhan'ı diyetine.Sizleri mutlaka haberdar edeceğim sonuçtan.Umarım işe yarar da şu ayva göbeğimden ve kalçamdaki fazlalıklardan kurtulurum.Ayrıca haftada 3-4 gün en az yarım saat yürüyüşümü de yapmaya gayret edeceğim. Bana şans dileyin..:)

Muzaffer Kuşhan'a zerre kadar güvenmiyorum.Ne olur yavaş olsun,sağlıklı olsun canlar

bende dun 65.1 kg ıle basladm bugun tartıda 64 kg cıktım.....muhtemelen sudan gtmıstr dıye dusunuorum..... eger ıyı kılo werırsem ıkıncı haftasınıda yapıcam......hedefım 1 haftada 3kg fıla wermek haftaya cuma 62 olmak bıle guzelll.....

hiiiii ladiessss:)

1 hafta önce 3 kilo verdim şimdi yrn tekrar diyete başlıcam bu arada geri kilolarımı almadım:)

Merhaba kızlar... benim de kilo problemim var maalesef. Aslında daha önceden spor destekli 10 kilo vermistim ama bogazıma hakim olamadıgım icin tekrar kilo aldım. Saglıklı kilo vermek en iyisi ama bu diyeti denemeyi istiyorum. Umarım sürdürebilirim yarın baslamayı düsünüyorum. hepimize kolay gelsin kızlar...

evt maratonum tekrar başladı:)

bugün öğlen 1 yumurta+marull salataı yedim

öğleden sonra bi elma ama itiraf etmem gerekirse sahan k-bar yedim bi tane regliyim çok cnm çekti

30 dk önce girdim eve dolayısıyla artık yemek zor bnde lahana doğradım havuç rendeledim+yoğurt ve bi diş sarmısak:)bunu yiyorum şu an

3.günümdeyim, ama tartılmadım..yarın sabah tartılıp 4.gün kilomu sizlere bildireceğim, sanırım 1 kg. kadar vermiş olacağım ama bu diyetim kaçamaklarla süslü bi diyet oldu. Ama buna da razıyım yai hepten koyvermiyoruz en azından o da bişeydir diye düşünüyorum. Bugün yarım saat yürüdüm,hava soğuktu ama bi süre sonra soğuğu hissetmemeye başladım tempolu yürüken. Ben 59um ve 55e indiğim zaman ara vericem, sonra da almamaya çalışıcam.

hiiiii ladiesssss:)

öğlen simit+ayran,öğleden sonra 1 elma+2 mandalina yedim:)

akşam brokoli haşladım ve bi kasede yoğurt yedim:)aslında tavuk haşladım ama midem bulandı kokusundan bi ısırıkk alıp bıraktım

hiiiii ladiesssss:)

öğlen simit+ayran,öğleden sonra 1 elma+2 mandalina yedim:)

akşam brokoli haşladım ve bi kasede yoğurt yedim:)aslında tavuk haşladım ama midem bulandı kokusundan bi ısırıkk alıp bıraktım

slmlar, 1 haftadir yesil elma, yesil salata ve yesil cay ile besleniyorum. Sanki ten rengim yeserdi icimde otlar bitti gibime gelio:26: 3 Kilo anca verebildim elma diyetiyle. Az yesem olmuyo cok yesem olmuo nasil dengeliycem ben bu isi anlamadim Spora gelince hergun 1 saat agir sporlar yapiorum eve surune surune geliorum. Daha fazla vermem gerekli die dusunuyorum. acaba birdenmi basliycak bu kilo verme simdi bayagi bi diretiyo bana. Bu diyetemi baslasam, ne diosunuz hanimlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…