- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.080
- 42
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
slmlar, 1 haftadir yesil elma, yesil salata ve yesil cay ile besleniyorum. Sanki ten rengim yeserdi icimde otlar bitti gibime gelio:26: 3 Kilo anca verebildim elma diyetiyle. Az yesem olmuyo cok yesem olmuo nasil dengeliycem ben bu isi anlamadimSpora gelince hergun 1 saat agir sporlar yapiorum eve surune surune geliorum. Daha fazla vermem gerekli die dusunuyorum. acaba birdenmi basliycak bu kilo verme simdi bayagi bi diretiyo bana. Bu diyetemi baslasam, ne diosunuz hanimlar?
Ne zamandır diyeti yapmıyorum valla, doğru düzgün siteyede girmiyorumyediklerime dikkat ediyorum ama hala..
Yeni girenler için tecrübemi söliyim;
ben bu diyeti 1 hafta yaptım ve 1 haftada 3,5 kilo verdim arkadaşlarsporsuz hemde.. Sonra 2. haftayı yapamadım regl olduğumdan dolayı. Bi zaman sonra tekrar yaptım ondada 1 hafta yapabildim ondada 3 kilo verdim..
Yakın zamanda tekrar başlıcam..
arkadaşlar ben de geldim yarın başlayacağım ve çok kararlıyım bu forumları okuyunca gaza geldim umarım sıkıntısız olur herşey
benim de 5 kilo fazlam var hemen baslıyım
arkadaşlar bu diyet işe yarıyor mu deneyen birinden bilgi almak istiyorum
bugün 2.gününm dün listeye harfiyen uydum,aralardada bisey yemedim +60 dk salonda spor yaptim,
bugünde aksama haslama tavuk yerine firinda yapicam,haslama migdemi bulandiriyor benim