Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

tatlım bnce tek besinle yapılan diyetler sadece vücuttan su atar bu diyette ette yiyorsun o yüzden güzel:)

ay insallah oyle degildir ozaman gitti butun emekler cope. son 2 gunum kaldi ondan sonra bu diyete gecicem. bu gidisle denemedigim diyet kalmiycak galiba. neyse hepsi illa 1-2 biseyler verdiriyor. Ben cok acele ediyorum kanimca:93:

slm
bu diyet bana kolay gibi göründü
bugünden itibaren başlamayı düşünüyorum

Ne zamandır diyeti yapmıyorum valla, doğru düzgün siteyede girmiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama hala..

Yeni girenler için tecrübemi söliyim;

ben bu diyeti 1 hafta yaptım ve 1 haftada 3,5 kilo verdim arkadaşlar sporsuz hemde.. Sonra 2. haftayı yapamadım regl olduğumdan dolayı. Bi zaman sonra tekrar yaptım ondada 1 hafta yapabildim ondada 3 kilo verdim..
Yakın zamanda tekrar başlıcam..

kac kilo oldugunuzu sormamda bi sakinca varmi?

ay başlasam mı napsam
evet başlamalıyım galiba ben de yarın aranıza katılıyorum kızlar
pazartesi günleri diyete başlamak bana işkence gibi geldiği için pazar en iisi galiba
herkese güzel sağlıklı günler kızlar

herkese günaydın kızlar
evettt başladım ben de
bugün 7de kalktım 1 bardak greyfurt suyumu içtim ve 1 saat spor yaptım sonrasında kahvaltımı yaptım.yalnız bu kahvaltı ilk önce çok çok az gelmişti bana amaa farkettim ki şuan doymuşum aslında
şuanda da metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum
umarım emeklerimiz boşa gitmez

arkadaşlar ben de geldim yarın başlayacağım ve çok kararlıyım bu forumları okuyunca gaza geldim umarım sıkıntısız olur herşey

arkadaşlar ben de geldim yarın başlayacağım ve çok kararlıyım bu forumları okuyunca gaza geldim umarım sıkıntısız olur herşey

benim de 5 kilo fazlam var hemen baslıyım

e ozaman kolay gele şekerler
bugün 2. günüm gerçi dün akşama kadar bozmamıştım ama arkadaşım saolsun 1 tane çokoprens yedirdi neyse bugün yapmicam inş
:82:

merhaba kizlar,

Bugunden itibaren ben de basladim bu diyete, ilk 1 hafta denemek istiyorum, aldigim sonuca bagli olarak 2. hafta devam edicem ya da eski rejimime geri donucem.. Hepimize kolay gelsin :)

arkadaşlar bu diyet işe yarıyor mu deneyen birinden bilgi almak istiyorum

valla canım dün 65le başladım akşam yemeğimi yedikten sonra tartıldım 64.5 görünüyo.normalde gün sonunda tartıldığımda 66 gibi çıkarım da işe yarayacak gibi duruyo hadi hayırlısı

arkadaşlar kuşhanın diyetiyle kilonuzun yüzde onunu ilk iki haftada verirsiniz . bu diyette de su içiliyor 2 litre . 2 haftadan sonra dikkat ederek yemenize devam ederseniz birazda spor yaparsanız kalıcı kilo vermiş olursunuz. ben 85 kilodaydım başladığımda 1 sene içinde 25 kilo verdim. hafta sonları 1 gün diyeti bozuyordum . bu diyeti yapalı 11 yıl oldu . şu an 80 kiloyum ve son 5 yıldır hayatım yiyerek ve hareketsilikle geçti .buna rağmen 85 kiloyu görmedim . spor yapacak arkadaşlar ağır ve hızlı tempoyla başlamayın. hayatınız boyunca yapabileceğiniz bir ritm tutturun . bıraktığınız anda sarkmalar olur ben 25 kilo vermem rağmen sarkma yaşamadım. hepinize kolay gelsin

Benim isvecin ilk haftası bitio bugün 7. ve en zor günümdeyim, yapan bilir.

ama insanlar 9 kg verdim 20 kg verdim falan diyor, ben günde 2 saat yürümeme ve en az 2,5 lt.su icememe rağmen(1haftada sadece 2 kez dondurma kacamağı yaptım) diete de tamemen uydum sayılır, ben daha 3 kilo bilemedn 3,25o gram verebildim anlamadım bu işi, ikinci hafta hic veremicem mi yoksa.
2.haftayı da yapayım, isvece cok güveniyordum ama kaldım böyle işte.. 2.haftam bitince bu diete baslamak istiyorum, burda yazan yorumlar da cok güzel, tebrik ediyorum arkadaslarımı
yaza kadar ideal kiloma hem sağlık hem de doğum günüm ve nisanlımla yıldönümümüz arka arkaya (hem de bikini mevsimi )olduğu icin inmek istiyorum, tek korkum
ya bu diette işe yaramazsa..

bugün 2.gününm dün listeye harfiyen uydum,aralardada bisey yemedim +60 dk salonda spor yaptim,

bugünde aksama haslama tavuk yerine firinda yapicam,haslama migdemi bulandiriyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…