Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

valla ılk gunumdu ondan sanırım aksama kadar cok cok ıyıdım ama aksam 1 dılım kepek ekmegı ve 4 kasık kadarda pılav yedım pısmanım ama coookk acıkmıstımmmm

Tamam canım bozma moralini devam et . acıkmamak içinde sabah kahvaltdan sonra 1 adet yeşil elma akşamda 1 adet yeşil elma.

kızlar ilk hafta 2 kilo vermiştim ama şu an konsantre olamıorum diyetime hep cnm bişiler istio mmotive edin beni nooolllllllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr

Eğer stres yaparsan hç veremezsn. önce rahat ol açlğnı bastrmk için günde 2 tane sabh akşm elma ye.

Çok güzel canm :) bi 2-3 kilo daha verirsn :) "

bayanlar 5.günüm arada bır olsada kaçamak yaptım ama yaklaşık 1 kılo verdim ama suan cok aç hıssedıyorum kendımı.kılo verenleri okudukçada gaza geldim yemicemmm yemicemmm yemicemmmmm

evet canım bi 2 3 kilo daha vereyim ara vereceğim...tabi gene dikkatli olacağım.mesela abur cubura artık son...sadece artık normal yemeklerdende az az yemeğe devam edeceğim

Çok güzel canm :) bi 2-3 kilo daha verirsn :) "[/QUOTE]

bayanlar 5.günüm arada bır olsada kaçamak yaptım ama yaklaşık 1 kılo verdim ama suan cok aç hıssedıyorum kendımı.kılo verenleri okudukçada gaza geldim yemicemmm yemicemmm yemicemmmmm

canım,kaçamakların nasıl kaçamaklardı??
yani hamurişi,abur cubur şeklindeyse ne kadar az miktarda yesende kilo vermeyi engelliyor bunlar...
kaçamak yapacaksanda bu, meyvelerden ve normal yemeklerden(az olması koşuluyla)olsun...
inşaAllah verirsin kilolarını canım,kolay gelsin
ha bu arada sporda yap imkanın varsa,çok etkisi oluyor

evt cnm bu benm ama son 2 yıldır hep 59 a çıkıp iniyormmn artık 54-55 te hep kalmak istiorum birazda eşim etkilio bni dışarda yemeyi sever bu gece köfteyide onun yüzünden yedim aaaalllllaaam tüm gün direndim öfffffff

yaptığım kaçamaklar cok az kuruyemiş yemek ve 3-4 kaşık yemek yemek. onun harıcı asla bozmuyorum listemi. ama genede vicdan azabı çekıyorum

yaptığım kaçamaklar cok az kuruyemiş yemek ve 3-4 kaşık yemek yemek. onun harıcı asla bozmuyorum listemi. ama genede vicdan azabı çekıyorum

Kuruyemiş... Bol yağlı ve tuzlu bir yiyecek. kesnlkle yenmemesi gerek. Bu diyet dışında bile kuruyemiş tavsiye edlmez kilo düşmanı çünkü.. Üzülme yinede bitince diyetn tekrar baştan dikkatli bir şekilde başlarsın canm..

kızlar bende yarın başlıyorum diyete bakalım hayırlısı... Sonuçları yazarım size..:26:

Şimdiden başarılar tatlım..

ben regli olduğum için ara verdim kızlar,3 4 gündür kendime tatil ettim
ama genede dikkat ediyorum yediklerime,herkes zayıfladığımı söylüyor
hastalığım bitsin gene başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…