Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

kızlar bugün tartıldım ve tam 4 kilo vermişim :KK66:
üstelik bi günümde bozduğum halde :KK52:
aynanın karşınıa geçtim,belim incecik olmuş ve basenler biraz gitmiş :79:
çok mutlu oldum :78:
8 günde verdim bu kiloyu ama her sabah 1 saat yürüyüş ve hergün 40-45 dklık platesinde etkisi büyük oldu
darısı başınıza kızlar :KK16:
tam gaz devam :KK62:[/QUOTE

çok güzel balizza ...bende başlarda çabuk kilo veriyordum ama diyete devam ettiğim halde bu aralar kilo vermem yavaşladı pes etmek yok tam gaz devam:)

valla ılk gunumdu ondan sanırım aksama kadar cok cok ıyıdım ama aksam 1 dılım kepek ekmegı ve 4 kasık kadarda pılav yedım :KK43: pısmanım ama coookk acıkmıstımmmm

Tamam canım bozma moralini devam et . acıkmamak içinde sabah kahvaltdan sonra 1 adet yeşil elma akşamda 1 adet yeşil elma.

kızlar ilk hafta 2 kilo vermiştim ama şu an konsantre olamıorum diyetime hep cnm bişiler istio mmotive edin beni nooolllllllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr:KK43:

Eğer stres yaparsan hç veremezsn. önce rahat ol açlğnı bastrmk için günde 2 tane sabh akşm elma ye.

8 günde verdim bu kiloyu ama her sabah 1 saat yürüyüş ve hergün 40-45 dklık platesinde etkisi büyük oldu
tam gaz devam :KK62:

Çok güzel canm :) bi 2-3 kilo daha verirsn :) :KK9:"

bayanlar 5.günüm arada bır olsada kaçamak yaptım ama yaklaşık 1 kılo verdim ama suan cok aç hıssedıyorum kendımı.kılo verenleri okudukçada gaza geldim yemicemmm yemicemmm yemicemmmmm :KK43:

evet canım bi 2 3 kilo daha vereyim ara vereceğim...tabi gene dikkatli olacağım.mesela abur cubura artık son...sadece artık normal yemeklerdende az az yemeğe devam edeceğim :KK56:

Çok güzel canm :) bi 2-3 kilo daha verirsn :) :KK9:"[/QUOTE]

bayanlar 5.günüm arada bır olsada kaçamak yaptım ama yaklaşık 1 kılo verdim ama suan cok aç hıssedıyorum kendımı.kılo verenleri okudukçada gaza geldim yemicemmm yemicemmm yemicemmmmm :KK43:

canım,kaçamakların nasıl kaçamaklardı??
yani hamurişi,abur cubur şeklindeyse ne kadar az miktarda yesende kilo vermeyi engelliyor bunlar...
kaçamak yapacaksanda bu, meyvelerden ve normal yemeklerden(az olması koşuluyla)olsun...
inşaAllah verirsin kilolarını canım,kolay gelsin :KK16:
ha bu arada sporda yap imkanın varsa,çok etkisi oluyor :KK34:

tam gaz devam :KK62:[/QUOTE

çok güzel balizza ...bende başlarda çabuk kilo veriyordum ama diyete devam ettiğim halde bu aralar kilo vermem yavaşladı pes etmek yok tam gaz devam:)

canım öyle olması çok normal...her zaman ilk haftalar daha hızlı gider kilolar,merak etme daha çok verirsin :KK34:
sporda yap bence,çok faydasını görürsün :KK61:

canım fotodaki sensen eğer,zaten çok inceymişsin :KK9:
diyet yapmana gerek yok bence ya da yapsanda yavaş yavaş git,çok kasma kendini.bide diyet yapıyorum psikolojisine çok kaptırma,o zaman yiyemediğin şeylere aklın daha çok takılır.
dikkatini başka yere ver...
yemek saatlerine kadar oyala kendini :KK34:
kolay gelsin canım :KK16:

evt cnm bu benm ama son 2 yıldır hep 59 a çıkıp iniyormmn artık 54-55 te hep kalmak istiorum birazda eşim etkilio bni dışarda yemeyi sever bu gece köfteyide onun yüzünden yedim aaaalllllaaam tüm gün direndim öfffffff:KK43:

yaptığım kaçamaklar cok az kuruyemiş yemek ve 3-4 kaşık yemek yemek. onun harıcı asla bozmuyorum listemi. ama genede vicdan azabı çekıyorum :KK59:

canım öyle olması çok normal...her zaman ilk haftalar daha hızlı gider kilolar,merak etme daha çok verirsin :KK34:
sporda yap bence,çok faydasını görürsün :KK61:

işimden dolayı çok fazla hareket halinde değilim ama elimden geldiği kadarıyla yürüyüş yapıyorum asansör kullanmıyorum buarada haftada birgün bölgesel zayıflamaya gidiyorum umarım işe yarar biran önce zayıflarım

işimden dolayı çok fazla hareket halinde değilim ama elimden geldiği kadarıyla yürüyüş yapıyorum asansör kullanmıyorum buarada haftada birgün bölgesel zayıflamaya gidiyorum umarım işe yarar biran önce zayıflarım

inşaAllah canım :KK16:
bende ööğrenci olduğum için daha rahat imkan buluyorum :KK9:
arkadaşlarımla hanımlar lokaline yazıldık dün :KK60:
step ve plates,haftada 3 saat umarım faydası olur :KK8:

yaptığım kaçamaklar cok az kuruyemiş yemek ve 3-4 kaşık yemek yemek. onun harıcı asla bozmuyorum listemi. ama genede vicdan azabı çekıyorum :KK59:

Kuruyemiş... Bol yağlı ve tuzlu bir yiyecek. kesnlkle yenmemesi gerek. :KK20: Bu diyet dışında bile kuruyemiş tavsiye edlmez kilo düşmanı çünkü.. Üzülme yinede bitince diyetn tekrar baştan dikkatli bir şekilde başlarsın canm..

kızlar bende yarın başlıyorum diyete bakalım hayırlısı... Sonuçları yazarım size..:26:

Şimdiden başarılar tatlım.. :KK71:

ben regli olduğum için ara verdim kızlar,3 4 gündür kendime tatil ettim :KK1:
ama genede dikkat ediyorum yediklerime,herkes zayıfladığımı söylüyor :KK62:
hastalığım bitsin gene başlayacağım :emir_bebek:

X