Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

merhaba kızlar ben başlayalı 3gün oldu dün akşam 77.4 kiloydum bende zor kilo verenlerdenim ama bu sefer çoooooooooook kararlıyım sizleri okudukça azmim artıyor günde bir buçuk saat yürüyorum inşallah hep beraber kilolardan kurtuluruz:KK8:

kararlılığın için tebrik ederim canım :KK34:
inşaAllah hep beraber kurtuluruz fazla kilolardan :nazar:

kızlar kaç gündür doğru düzgün uyamıyorum programa bide üstüne regli oldum :18: bittiği gıbi sıfırdan baslıcam suan sadece dikkat edıyorum.. 12 martta kuzenımın düğünü var ve ben 1 beden küçük bı etek aldım fermuarı kapanmıyo ya kılo verıp onu giyicem yada kot pantalonla gidicem düğüne :KK50: unutmadan bide nikah şahidiyim :KK59: yardım edin banaaaa :85:

Canım haftaya başla tam anlamıyla. Hırs yap ve uy diyete mutlaka en az 4-5 kilo vericeksin.. :KK8:

merhaba kızlar bu sayfayı baştan beri takip ediyorum diyetimin 6. günündeyim.Diyete başladığımda 58 kiloydum bugün itibariyle 54.9 bu diyete uyulduğu takdirde çok çabuk kilo vermek mümkün.yanlız dikkat etmek ve kaçamak yapmamak şartıyla...

Sende benimle aynı kiloyu vermişsin 1 haftada :KK19: çok güzel.. 1 hafta daha devam et bi okadar daha kilo verirsin.

bu arada kızlar...
kilo verenleriniz, etrafınızdakiler(anneiarkadaş,akraba vs...) tarafından farkediliyormu?
yani sende incelme var,belin incelmiş,basenlerinde incelme var diyorlar mı :44:
yoksa henüz farkedilir boyutta değilmi...
ben belimde incelme olduğunu hissediyorum,
anneme soruyorum,hergün gördüğüm için farkı anlayamamki diyor :KK59:

Tabikide fark ediliyor. Bi kere göbeğin gidiyor ve bacaklardada incelme oluyor. :34

akşamüstü 2 tatlı kaşığı sarelle yedim çok pişman oldummmmmmmmmmmm:KK43:

Hiçbişey olmaz canım okadardan :KK61: merak etme..

Kızlar bu foruma yeni katıldım bnde başladım direk ilk günüm bugündü hemen anlatayım :nazar:
boyum 1.60 kilo 64.4 yaş:15 ilk gün sabah 1 dilim çavdar ekmeği+20 gr tel peynir+kahve(şekersiz)+2 sucuk dilim :KK43: (annem biyerin şişer diyince:kk77: ) ve basketede gittim 1.5 saat inanırmısınız hiç acıkmadım bi kova ter boşalttım + 1.5 a yakın litre suda içtim :KK9: ve öğle yemeğinde ceza olarak kendime salata + 1 yumurta yedim 2.ciyi yeseydim zaten patlardım :KK9: salata : marul+domates+fesleğen+roka+üzüm sirkesi+çok az hardal :KK31: önerilerinizi bekliorm :21:

kimse yokmu forumda ? :KK5:

Arkadaşlar ben foruma yeni geldim ve direk ilgimi çeken bir konuyla ilgili sizinle tecrübelerimi paylaşayım dedim...Ben 1 senede 23 kilo verdim diyet yapmadım(!)Aç kalmadım...Fast foodundan tatlısına kadar yedim (!)Neden biliyor musunuz?Hep duyarız diyet yapıp geri alanları...Bence iş zihniyeti değiştirmek...Madem kilo almaya müsait bir yapımız var ozaman beynimizi baştan programlamamız gerekiyor malesef...Bir diyetisyen eşliğinde ilk üç ayımı kontrol ettim en büyük avantajımın antrenör bir sevgiliye sahip olmak olduğunu da geçemem...Peki ne mi yaptım?
Öncelikle kendimi begenmeyi sevmeyi öğrendim
Aynaya baktıkça kendimle gurur duymayı öğrendim
Azmettim(!)
Her gün yaklaşık 10 km yol yürüdüm yürüdüm yürüdüm
Yürüyüş her derdin ilacı...vaktiniz yoksa haftada 3-4 gün bile yeter..
Spor bana her konuda iyi geldi şu anda sarkmadan kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum
Etrafımdaki insanların tepkisi çok hoşuma gidiyor ve çok iyi bişi ettiğimi anlıyorum her seferinde
Size tavsiyem tabi yediklerimize miktarına dikkat edelim ancak kendimizi kısıtlayarak yparsak diyeti ne zaman istediğimiz kiloya gelip de diyeti bıraktığımızda ilk sarılacağımız şey çok özlediğimiz yiyecekler olacaktır..Bu yüzden canınız çekiyorsa birşeyi çok mutlaka yiyin...mesela tatlı çekti yiyin ama akşam yemeğinde çok fazla yemeyin bir sonraki öğünden mutlaka feragat edin...Öğün atlamayın en az 2-3 saat aralıklarla bişeyler atıştırın light grissini ler biküvilerle açlığınızı yatıştırın beklemeyin öğün saatinizin gelmesini başta sıkı yapın diyetlerinizi ama hiçbir zaman bırakmayın hayatımızı değiştirmek zorundayız çünkü biz kilo almaya müsait insanlarız...Açıkcası benim geçirdiğim evrimi görenler çok ilham aldılar benden...İşin sırrı motivasyon kendini sevmek ve spor..
Benim bu konuda diyeceklerim bu kadar arkadaşlar umarım faydalı olabilmişimdir
Muzaffer beyin diyetini deneyeceğim ama kilo vermek için değil sadece ne hissettirdiğini merak ettim verecek kilo da kalmadı bende ya hoş :) aç bırakan bir diyetmiş gibi geldi ozaman sizinle diyet konusundaki deneyimlerimi de paylaşırım
İyi diyetler hanımlar
Unutmayın yanlış olan bizim hayat stilimiz ve onu değiştirmek zorundayız:nazar::92::KK54:

merhaba kızlar dün tartıldım fazla çıktım moralim bozuldu regl olacağım ondan olabilir mi ama yine de çok kararlıyım en azından 5kilo gider diye umuyordum üzüldüm akşam kilo vermiş arkadaş
ların resimlerine baktım neden olmasın dedim birileri başardıysa biz de başarabiliriz günlük 1saatten fazla yürüyorum 5 bardak yeşil çay ve form çay içiyorum çok fazla kaçamak yapmıyorum fakat kilolar beni bırakmıyor yaza enaz 20kilo vermek istiyorum birbirimize destek olalım herkesin mevlüt kandili ve sevgililer günü kutlu olsun dua edelim sağlıkla kilo verelim :KK70:

merhaba kızlar dün tartıldım fazla çıktım moralim bozuldu regl olacağım ondan olabilir mi ama yine de çok kararlıyım en azından 5kilo gider diye umuyordum üzüldüm akşam kilo vermiş arkadaş
ların resimlerine baktım neden olmasın dedim birileri başardıysa biz de başarabiliriz günlük 1saatten fazla yürüyorum 5 bardak yeşil çay ve form çay içiyorum çok fazla kaçamak yapmıyorum fakat kilolar beni bırakmıyor yaza enaz 20kilo vermek istiyorum birbirimize destek olalım herkesin mevlüt kandili ve sevgililer günü kutlu olsun dua edelim sağlıkla kilo verelim :KK70:

canım benım bende aynı dertten muzdaribim 2,5 sene önce aniden annemi kaybettım ve uzunca bi süre antidepresan kullandım mecburen.20 gunde 8 kılo aldıgımı bilirim. ben bile inanamamıştım kendıme.böyle böyle kılolarım katlandı 61 kıloyken suan 78 kıloya cıktım.sevgilim benı terk ettı cok kıloluymuşum dıye yakıştıramadı yanınaa. (şuan kı sevgılısı benden en az 20 cm kısa ve tombilik bişey :KK52: ) birlikte başarıcaz ınşallahh.benımde hedefım 20 kılo vermek Allah ömür verıdıgı sürece burdayız.desteğiz birbirmize..Kandiliniz mübarek olsun :KK16:

Son düzenleme:
chap, çok doğru şeyler paylaşmışsın...
insan önce kendini sevmekle başlamalı işe...azminin getirdiği başarıdan dolayı tebrik ederim seni :KK34:
darısı başımıza :97:
bu arada kızlar kandiliniz mübarek olsun :KK16:

Kızlar bu foruma yeni katıldım bnde başladım direk ilk günüm bugündü hemen anlatayım :nazar:
boyum 1.60 kilo 64.4 yaş:15 ilk gün sabah 1 dilim çavdar ekmeği+20 gr tel peynir+kahve(şekersiz)+2 sucuk dilim :KK43: (annem biyerin şişer diyince:kk77: ) ve basketede gittim 1.5 saat inanırmısınız hiç acıkmadım bi kova ter boşalttım + 1.5 a yakın litre suda içtim :KK9: ve öğle yemeğinde ceza olarak kendime salata + 1 yumurta yedim 2.ciyi yeseydim zaten patlardım :KK9: salata : marul+domates+fesleğen+roka+üzüm sirkesi+çok az hardal :KK31: önerilerinizi bekliorm :21:

Çok iyi başlamışsın. Hiçbi problem yok bence hatta çok çok iyisin. Ordaki sucuğa gelince 2 dilim sucuktan bişey olmaz merak etme :-) baskete gelincede sana büyük bi artısı olacak. Spor çünkü :-) devam et cnm :KK9:

Arkadaşlar ben foruma yeni geldim ve direk ilgimi çeken bir konuyla ilgili sizinle tecrübelerimi paylaşayım dedim...Ben 1 senede 23 kilo verdim diyet yapmadım(!)Aç kalmadım...Fast foodundan tatlısına kadar yedim (!)Neden biliyor musunuz?Hep duyarız diyet yapıp geri alanları...Bence iş zihniyeti değiştirmek...Madem kilo almaya müsait bir yapımız var ozaman beynimizi baştan programlamamız gerekiyor malesef...Bir diyetisyen eşliğinde ilk üç ayımı kontrol ettim en büyük avantajımın antrenör bir sevgiliye sahip olmak olduğunu da geçemem...Peki ne mi yaptım?
Öncelikle kendimi begenmeyi sevmeyi öğrendim
Aynaya baktıkça kendimle gurur duymayı öğrendim
Azmettim(!)
Her gün yaklaşık 10 km yol yürüdüm yürüdüm yürüdüm
Yürüyüş her derdin ilacı...vaktiniz yoksa haftada 3-4 gün bile yeter..
Spor bana her konuda iyi geldi şu anda sarkmadan kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum
Etrafımdaki insanların tepkisi çok hoşuma gidiyor ve çok iyi bişi ettiğimi anlıyorum her seferinde
Size tavsiyem tabi yediklerimize miktarına dikkat edelim ancak kendimizi kısıtlayarak yparsak diyeti ne zaman istediğimiz kiloya gelip de diyeti bıraktığımızda ilk sarılacağımız şey çok özlediğimiz yiyecekler olacaktır..Bu yüzden canınız çekiyorsa birşeyi çok mutlaka yiyin...mesela tatlı çekti yiyin ama akşam yemeğinde çok fazla yemeyin bir sonraki öğünden mutlaka feragat edin...Öğün atlamayın en az 2-3 saat aralıklarla bişeyler atıştırın light grissini ler biküvilerle açlığınızı yatıştırın beklemeyin öğün saatinizin gelmesini başta sıkı yapın diyetlerinizi ama hiçbir zaman bırakmayın hayatımızı değiştirmek zorundayız çünkü biz kilo almaya müsait insanlarız...Açıkcası benim geçirdiğim evrimi görenler çok ilham aldılar benden...İşin sırrı motivasyon kendini sevmek ve spor..
Benim bu konuda diyeceklerim bu kadar arkadaşlar umarım faydalı olabilmişimdir
Muzaffer beyin diyetini deneyeceğim ama kilo vermek için değil sadece ne hissettirdiğini merak ettim verecek kilo da kalmadı bende ya hoş :) aç bırakan bir diyetmiş gibi geldi ozaman sizinle diyet konusundaki deneyimlerimi de paylaşırım
İyi diyetler hanımlar
Unutmayın yanlış olan bizim hayat stilimiz ve onu değiştirmek zorundayız:nazar::92::KK54:

Paylaşımların, bilgilerin için teşekkürler. Evet bu diyette aç kalmak gibi birşey yok en azından 4-5 kilo verebiliyosun yani sonuç alıyosun. Denemekten bişey cıkmaz :-) Şimdiden başarılar :KK71:

Regl'dan olabilir tatlım moralini bozma :KK61:

canım benım bende aynı dertten muzdaribim 2,5 sene önce aniden annemi kaybettım ve uzunca bi süre antidepresan kullandım mecburen.20 gunde 8 kılo aldıgımı bilirim. ben bile inanamamıştım kendıme.böyle böyle kılolarım katlandı 61 kıloyken suan 78 kıloya cıktım.sevgilim benı terk ettı cok kıloluymuşum dıye yakıştıramadı yanınaa. (şuan kı sevgılısı benden en az 20 cm kısa ve tombilik bişey :KK52: ) birlikte başarıcaz ınşallahh.benımde hedefım 20 kılo vermek Allah ömür verıdıgı sürece burdayız.desteğiz birbirmize..Kandiliniz mübarek olsun :KK16:

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım. Bu diyetten istediğin sonucu alırsan yazar kadar bu diyete 1 hafta arayla uyarak 20 kiloyu rahat verirsin :KK31:

chap, çok doğru şeyler paylaşmışsın...
insan önce kendini sevmekle başlamalı işe...azminin getirdiği başarıdan dolayı tebrik ederim seni :KK34:
darısı başımıza :97:
bu arada kızlar kandiliniz mübarek olsun :KK16:

Seninde kandilin mübarek olsun canım :KK71:

:KK68:

yaw benim diyet dün biraz bozulldu sanki :KK17:
dün kandil olduğu için oruç tuttum iftarda da 4 köfte,bol salata,3 kaşık biber yemeği,çok az da börek yedim :KK59: :KK59:
ha birde 1 tane çikolatalı gofret :kk77:
bugün toplamaya çalışacağım,öğlen ve akşam sadece salata yiyeceğim :85:

yaw benim diyet dün biraz bozulldu sanki :KK17:
dün kandil olduğu için oruç tuttum iftarda da 4 köfte,bol salata,3 kaşık biber yemeği,çok az da börek yedim :KK59: :KK59:
ha birde 1 tane çikolatalı gofret :kk77:
bugün toplamaya çalışacağım,öğlen ve akşam sadece salata yiyeceğim :85:

Evet tatlım bozmuşsun.. Heleki o börek, hiç olmamış...
Neyse bugün kaldığın yerden devam et tatlım hiç kaçamak yapmadan ama :KK20:

kızlar bende bugun basladım..sabah 25 gr lıght peynır 1 dılım kepek ekmek yedım..ve yesıl cay falan ıctım sekersız....ha bırde unutmadan oglen yıyecegım ıkı yumurtadan bırını sabah yedım sorun olurmu?

öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun :KK42:
ya ben bugün biras kaçırdım bakın:
sabah :1 puding + 1 şekersiz kahve
öğle: konserve kekikli +hardallı mısır :84:

kızlar bende bugun basladım..sabah 25 gr lıght peynır 1 dılım kepek ekmek yedım..ve yesıl cay falan ıctım sekersız....ha bırde unutmadan oglen yıyecegım ıkı yumurtadan bırını sabah yedım sorun olurmu?

Fazla bişey olmaz canım ama diyete uyman kilo vermen açısından daha iyi olabilir.

öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun :KK42:
ya ben bugün biras kaçırdım bakın:
sabah :1 puding + 1 şekersiz kahve
öğle: konserve kekikli +hardallı mısır :84:

Sen baya kaçırmışsın canım :KK45: Diyetle alakası yok.. Yarın başla bence tam anlamıyla 1.günden... Seninde geçmiş kandiliniz mübarek olsun bu arada :KK71:

ben gun ıcınde 2 elma eklesem bu dıyete bozmus olurmuyum

Meyve yiyebilirsin canım. Özellikle yeşil elma ye..

valla ılk gunumdu ondan sanırım aksama kadar cok cok ıyıdım ama aksam 1 dılım kepek ekmegı ve 4 kasık kadarda pılav yedım :KK43: pısmanım ama coookk acıkmıstımmmm

kızlar ilk hafta 2 kilo vermiştim ama şu an konsantre olamıorum diyetime hep cnm bişiler istio mmotive edin beni nooolllllllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr:KK43:

kızlar bugün tartıldım ve tam 4 kilo vermişim :KK66:
üstelik bi günümde bozduğum halde :KK52:
aynanın karşınıa geçtim,belim incecik olmuş ve basenler biraz gitmiş :79:
çok mutlu oldum :78:
8 günde verdim bu kiloyu ama her sabah 1 saat yürüyüş ve hergün 40-45 dklık platesinde etkisi büyük oldu
darısı başınıza kızlar :KK16:
tam gaz devam :KK62:

kızlar ilk hafta 2 kilo vermiştim ama şu an konsantre olamıorum diyetime hep cnm bişiler istio mmotive edin beni nooolllllllllluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr:KK43:

canım fotodaki sensen eğer,zaten çok inceymişsin :KK9:
diyet yapmana gerek yok bence ya da yapsanda yavaş yavaş git,çok kasma kendini.bide diyet yapıyorum psikolojisine çok kaptırma,o zaman yiyemediğin şeylere aklın daha çok takılır.
dikkatini başka yere ver...
yemek saatlerine kadar oyala kendini :KK34:
kolay gelsin canım :KK16:

X