Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Merhaba naptın devam edebildin mi diyete? Kaç kilo verdin ? :KK6:

Bir hafta yaptım 1 kilo verdim 2 haftada 8 kilo çok iddialı geldi bana açıkçası bıraktım bende yapmayı önümüzdeki hafta sağlıklı beslenme yürüyüş birde şu fatblock kullanacğım yararını görürsen yazarım

Merhaba ben 2 haftad 2,5 kilo verdim çok zor veren biriyim bir hafta dinlendim pazartesi yine başlıcam 4 kilo daha vermek istiyorum

55 kiloydum 6 kilo verdim 49 oldum son olarak bu diyete başladım 46,5 indim 42-43 olmak istiyorum 3 aydır diyet yapıyorum yaz için 1 ay kaldı inşallah veririm siz kaç kilo vermek istiyorsunuz

Bu durumda az kilo vermek normal, zaten en son kilolar en zor verilenlerdir :)

Ben de 28.5 kilocuk (!) vermek istiyorum :KK9::KK9::KK9:

Bu durumda az kilo vermek normal, zaten en son kilolar en zor verilenlerdir :)

Ben de 28.5 kilocuk (!) vermek istiyorum :KK9::KK9::KK9:

Verirsin gerçekten kendine inanınca veriliyor bende bu zamana kadar birsürü diyet yaptım hepside en fazla 1 haftalıktı en sonunda öyle bir inandım ki kendime ben bile şaşırdım 3 aydır diyet yapıyorum tabi 3 ayın tamamında diyet yaptığım da söylenemez kaçamaklar da yaptığım oldu hemde fazlasıyla :) ama yinede devam ettim inandım ve 7,5 kilo verdim gerçekten düzgün diyet yapsaydim daha çok vereceğimden emindim bide su içmenin öneririm günde 2-2,5 çok işe yarıyor

Ben bugün başladım bakalım deneyeceğim nasıl bir sonuç alacağım. Bende 70.7 kiloydum boy 1,65 .. 1 hafta sonucunda 69,5 olabildim. Sonra da regl dönemiimden kaynaklı hiç verememişm ama sabitim. Bugünde sabah kahvaltısında bir kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim. Bakalıım hayırlııs :))

Ben bugün başladım bakalım deneyeceğim nasıl bir sonuç alacağım. Bende 70.7 kiloydum boy 1,65 .. 1 hafta sonucunda 69,5 olabildim. Sonra da regl dönemiimden kaynaklı hiç verememişm ama sabitim. Bugünde sabah kahvaltısında bir kibrit kutusu kadar peynir 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay içtim. Bakalıım hayırlııs :))

İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Kizlar ben 5 gundur bu diyeti uyguluyorum tabi ara ogunlerle birlikte 60 kiloydum suan 58.5 tabi saat 5 den sonra bisey yemiyorum. Yalniz bugun biraz bozdum cok hastayim grip oldum. Yarin yedineden baslicam.

X