Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Bence sabahları aç karnına bir bardak ılık suya aktarlarda satılan katkısız elma sirkesi katabilirsin.(1,5 tatlı kaşığı).1 saat sonra kahvaltını yap kepek ekmeği kullan.Öğle ve akşam yemeklerinde çorba iç eğer bastırmıyosa ızgara tavuk köfte yada yağsız salata yiyebilirsin.akşamları yatmadan 1 saat spora ayır.Salona gitmiyorsan bile evde yapabileceğin basit hareketlerle istediğin ölçülere kavuşabilirsin.8 dk egzersiz videoları var nette.Hangi bölgenin daha çok erimesini istiyorsan o bölgenin erimesini sağlar:)Ve mutlaka ama mutlaka günde 3 litre su iç.zorlada olsa iç.
Ben hiç bir diyet listesine bakmadan bu şekilde 5 kilo verdim kısa zamanda ve şimdi spor yapmadığım zaman o günüm boşa geçmiş gibi hissediyorum.Bir süre sonra alışkanlık yapıyor.Umarım faydasını görürsün:KK34:

bugün başladım bende kilom 82 100 gr köfte yerine haşlanmış 100 gr göğüs yedim 2 tane bebeğim var onlara da tavuk çorbası yaptım 3-4 kaşık ondan aldım akşam salata yemedim suda 2lt içtim

hepsini okuyamadım ama bu elma çayı nasıl oluyıor acep

Son düzenleme:
ben listeye sadık kalamadım.uygulayamıyorum :KK17:
ama yememi azalttım suyu arttırdım :KK12:
dün 4.5ta yemek edim sonra yemek yemedim elma çayı içtim sadece şu an çok rahatım şişkinlik yok.şu an itibariyel 500ml su bitti :KK76:

75 kilo ile başladım ve bugün 3. günüm 2 kilom gitti.çok şükür fazla su içemiyorum bide spor yapmıyorum demekki onlarda olsa..:KK1::KK1:

Merhaba arkadaşlar. :)

Öncelikle 1.61 boyunda ve 55 kiloym, hatta 54.9 :KK53:

Çizelgemde de gördüğünüz gibi 63'lerden geldim buraya=))
Kalan bu 5 kiloyu da vermek istiyorum ama 2 hafta sürem kaldı, o yüzden bu diyeti yapmaya karar verdim artık 3-5 ne kadar verebilirsem. :)

Bugün listeye gayet güzel uydum, akşam yemeğinde köftelerin yanında ızgarada 2 orta boy domates ve 1 biber yedim salata yerine.
18.30'da yedim akşam yemeğini, 19.00'da 3 lokma gözleme ve ezmeyi de mideme indirerek ( ilk günün nazarlığı olsunlar ) günü tamamladım. Bu saatten sonra su ve yeşil çay inş. :KK37:

Şu ana kadar 2 litre su içtim, yatana kadar 2.5-3'ü bulur gibime geliyor.
Bununla birlikte her gün 12 dakikalık bir karın egzersizi yapmayı ve mekik çekmeyi düşünüyorum çünkü göbek denilen bir illet var! :26:

Neyse hayırlısıyla bitiririz umarım bu diyeti, hepimize kolay gelsin. =)

sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,şekersiz açık çay
öğlen :1 dilim kepek ekmeği,3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık
akşam :salata ve 7 tane köfte (köfteyi suda pişirdim )

1 lt su içtim..fazla su içemiyorum..

dana eti yemek istemedim..

hepinizi çok çok tekdir ediyorum böyle devam inşallah ya kendime çok kzııyorum ben ya diyet yapıyorum diye canım çeken şeyleri yemiyorum bütün gün sonra bi an iradesiz kalıp bi kaçamak yapıveriyorum o kadar korkuyorumki tartılmaya bakalım ne zaman tartıya çıkabilicem gerçi benim kiom az olduğu için zaten çok zor gidiyor ama bilmiyorum artık ya :KK43:

valla canım ben uyamıyorum pek.ama azalttım yememi suyu arttırdım kendimi iyi hissediyorum çok şükür :21:

ya aslında evet ben hiç su içmeyen biriydim çok su içiyorum ve daha az yiyorum ama işte ben hasta olucam o yüzden hep tatlı kaçamakları yapıyorum yalnız benim vücudum biraz tutucu yani ben çok yediğimdede kilo almıyorum az yiyincede kolay veremiyorum zor değişiyor kilom bakalım hayırlısı :KK70:

3.günüm ama tartılmadım normalde tartıyı her gördüğümde tartılırdım ama bence verdim çünkü karnım herzaman şiş olurdu şimdi öyle değil ama dün 8 tane falan kestane yedim çok küçük bi kasede boza:KK43:

ben dünde yazdım ama cevap gelmedi elma çayı nasıl oluyor acaba

X