- 18 Ağustos 2010
- 226
- 7
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
8 ayda canım
ah canımyaa ben moral olsun diye koyduydum onuuu,,bugün çekildim dahaaa,,,sende olursun benolduktan sonraa bak sana önceki sonraki yaptığım fotomu gösteriyimmi,2.doğumdan 6ay sonraki göbişimdi bak nasıldı nasıl olduuu...bana moralolun ne olur bu resimdeki sizin belinizmi yaaaaben 76 yım şuan 2 çocuktan dolayı göbek var kilo yok demeyooomm ama göbek daha çok yani keşke senin gibi olsam yaaaaa
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin kilocuklarınız kolaycacık gitsin inşallah ben tamamını okuyamadım başlangıçtaki listeyimi yapıyorsunuz bende 73 kiloyum hedef 58 şu an reglim biter bitmez başlıycam diyete bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem
ah canımyaa ben moral olsun diye koyduydum onuuu,,bugün çekildim dahaaa,,,sende olursun benolduktan sonraa bak sana önceki sonraki yaptığım fotomu gösteriyimmi,2.doğumdan 6ay sonraki göbişimdi bak nasıldı nasıl olduuu...
nasıl bi bilgi canım anlamadım:26:
çok kıskandım seni ya özelden yolla yada burada bakim göbiş boyutuna öncesi ve sonrasına benimki kadar varmıymış eşim arada eski fotolara bakıp aahhhh ahhh ben ilk tanıştıgımız dönemde herhalde reklamlara denk geldim diyor kızmıyorum ona haklı çünkü....
aslında bunlar acayip motive eder insanı. eger bebeginiz cok kucuk deilse isi sıkmakta fayda var. benim de esim bana, ikimizinde kilo fazlası var dio bana. bende de gobek varhamilelik oncesi dumduzdu. 49 la evlendim ben
aslında bunlar acayip motive eder insanı. eger bebeginiz cok kucuk deilse isi sıkmakta fayda var. benim de esim bana, ikimizinde kilo fazlası var dio bana. bende de gobek varhamilelik oncesi dumduzdu. 49 la evlendim ben
zuhalcim kendimi tam bir aptal gibi hissediorum. aksama kadar iste oldugum icin sabah ve oglen ogunlerinde hic bir kacamak yapmadan yedim. ama aksam olunca anlamiorum nevrim donuo sanki. ablam yemege cagirmisti bizi oysaki evde tavuk haslamamda vardi. ama ne olduysa gozum donmus gibi yedim ne varsa hem de bol ekmekle..uzerine de dondurma... nasil pisman oldum sonrasinda anlatamam. aksama kadarki olan emeklerim bosa gitti. ve normalde yedigimden de cok yedim....
hilalcim seni anliorum aslinda. benimde tek sezeryan var ama gobegim de var saglam bi sekilde. baska yerimde kilo yok koca bi gobek...esim de direkt soylemio ama kendisini de katarak kilo versek iyi olur falan dio. hamilelik oncesi 36 bedenin belini daralttirarak giyerdim dusun. simdi porsumus koca bi gobekk. ama suc bendee. 24 kg aldim hamileligimde :26:
8 ayda canım
sabah kahvaltısı tamamdı ama öğlen okulda börek yedim.biraz öncede kek yaptım.misafir gelecek.şimdiden 2 dilim kek yedim.offffff bol kaçamaklı bir gün oldu niye kendimizi tutamıyoruzzzz