Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Bırakmak yok kızlarrr bu dıyet çok acayıp işe yarıyo dıyete bıde hergun en az yarım saatlık tempolu yuruslerıde katarsak istedıgımız sonuca cokta kolay varabilirz. 82 kg olarak başladım suan 77,8 kg 'ım. :KK64: ben eger okadar ugrastan sonra kılo verebıldıysem herkesler verebılırrr

kızlaar ne yerseniz yiyin bu diyette,ama karbon değerlerini mutlaka dikkat edin vede aşırıya kaçmayın ozaman kilolar gidiyo zaten,,bize kilo aldıranlar kaloriler değil karbonlar bilginizee..:KK34:
bide bi yazı okudum haftalık kilonuzun %1'ini verdiğiniz taktirde o garanti yağlardan gitmiştir,yani 80 kiloysanız 800gr vermelisiniz işte ozaman sudan yada kastan değil yağdan gitmiş olurmuş,,oyüzden ben üzülmüyorum cuma 600gr verdiğimi görünce üzülmüştüm ama tam anlamıyla yağdan gitmiş demekki,,zaten pek ihtiyacımda kalmadıı ama 58e düşmem gerek kararlıyım...oyüzden üzülmeyim az veriyorum diyee,ne güzel kalıcı olarak yağlardan gidiyosa ne mutlu bizeee:KK16::KK16::KK69:

hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde,, bilirim taşınmanın zorluğunu,,biz 2ayda 2ev taşıdığımızı bilirim,taşındığımız evde 2ay durup tekrardanda şimdiki evimize taşındık inşallah bu son olur,,olmıcak gibi ama ,eşimin işi olursa başka şehirde mecbur gitcez,şu 4.yılımızda bu ev 6.ıncı of anam off..napmışız öyle yaww,çok zor:KK25::KK25:

saol canım ya bizde öle bu ev sahipleri fena hayat fena 1 senede 6 kere tasındığımızı bilirim bütün marmarayı dolastık sayılır:)))))) ayy sanada kolay gelsin canım ya sizin iş icabı daha zor inş bizimde son olurr sizinde.hangi sehirdesin nereye gidiceksinz olrsa??

ben de hafta basını bekledim sart değil ama insan motive oluyo pazartesiden yani enazından ben :)niyeyse?:) haydi bismillah yarın baslıcam bakalımm:)

saol canım ya bizde öle bu ev sahipleri fena hayat fena 1 senede 6 kere tasındığımızı bilirim bütün marmarayı dolastık sayılır:)))))) ayy sanada kolay gelsin canım ya sizin iş icabı daha zor inş bizimde son olurr sizinde.hangi sehirdesin nereye gidiceksinz olrsa??

bakalım canım bişey belli değil,ama olursaki inşallah olur,,kütahyadayız çanakkaleye gidicez olursaaa..valla razıyım ben işi olsundaaa,bide son olsuunn:KK16:

bugn kaçamaksız bittiii.... spor yapmadm ama deli gibi temzlk yaptm bütün mutfak dolaplarını indrdm yıkadmsildm fln camları sildmm offf 85bin kalori harcamışımdr heralde:KK53::KK53:

Merhaba arkadaşlar,

Kabul ederseniz, Bende aranıza geldim. 4 ay önce doğum yaptım, bir kızım var. Hamilelikte hiç kilo almayan ben doğum sonrası inanılmaz şiştim. Şimdi onları vermek istiyorum. Ortada verilecek çok kilo var ama geçen hafta karar verdim bir ucundan başlamak lazım. 45 kilo vermem gerektiğini düşündükçe ter basıyordu, bende onun yerine hedef küçülttüm. mesala ilk başta 15 kilo vereceğim diye hedef koydum. Yoksa rakamlar büyüdükçe insanın morali daha çok bozuluyor, ben bunu veremem diye :KK43:((

Geçen hafta kendi çabalarımla 3 kilo gitti. Bugün bende başlıyorum bu diyete, inşallah 2 hafta sonra sonuçlar mükemmel olur. Ben şu an çok kilolu olduğum için biraz fazla veririm eminim, sonra insan zayıfladıkça vermesi zorlaşıyor çünkü. Başlıkta yazdığı gibi bi 8 kilo gitse ne mükemmel olur :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah ilk haftadan alırız güzel haberleri. Sanırım cuma günleri tartılıyorsunuz. Bende o zaman tartılırım artık ve sizlerle paylaşırım.

gecen persembe basladıgım bu diyet haftasonu nutella kavanozunu gormemle yerle bir oldu :KK19:
esimin biraz kilo versek fena olmaz lafından sonra eski BEN i hatırlayarak bugun yeniden basladım bu dıyete. sabah 1 dilim cavdar ekmegi ve biraz light peynir yedim.1 bardakta yeşil cay içtim. isyerindeki arkadasımın inanılmaz ısrarıyla 1 dilim etimege surulmus erik receli yedim :KK50:
baska kacamak yapmıcam umarım. kilom 66.5... benimle aktif olarak yazısacak (en azından diyet bitene kadar) arkadaslar aranıyor :KK37:

selam kızlaarr..... ben geldiimm:KK16: kaçamaksz gidiyoruz bakalımmm, sabah kahvaltımı menüye uygn yaptm, öğleyn okulda simit ayran yedm şimdi birtane yeşil elma yedm akşama da tavuk haşlayıp yiyeceğim bakalım.... birazdn arkadaşım gelecek bi tane şekersiz kaaaayfe içsem bişecik olmaz heraldeee:18::18::18:​

ama böyle olmazki bugün yine pazartesi ve hiç bildirim yapan yookk disiplin yüzünden 0 veriyorum hepinizeee:KK33:

bol kacamakli 1.gun oldu. kahvalti tamam. oglen 2 yumurta tamam. 1 dilim arkadasimin israriyla etimek uzerine suurlmus erik receli.sonra 3-5 badem sekeri. 3-5 lokma pide. 4-5 tatli kasigi nutella ve gunu kapattim

bol kacamakli 1.gun oldu. kahvalti tamam. oglen 2 yumurta tamam. 1 dilim arkadasimin israriyla etimek uzerine suurlmus erik receli.sonra 3-5 badem sekeri. 3-5 lokma pide. 4-5 tatli kasigi nutella ve gunu kapattim

neeeeeeeeeeee nutella mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:26::26::26: offf canımı çektirttin yaaaa:KK52::KK52:

gecen persembe basladıgım bu diyet haftasonu nutella kavanozunu gormemle yerle bir oldu :KK19:
esimin biraz kilo versek fena olmaz lafından sonra eski BEN i hatırlayarak bugun yeniden basladım bu dıyete. sabah 1 dilim cavdar ekmegi ve biraz light peynir yedim.1 bardakta yeşil cay içtim. isyerindeki arkadasımın inanılmaz ısrarıyla 1 dilim etimege surulmus erik receli yedim :KK50:
baska kacamak yapmıcam umarım. kilom 66.5... benimle aktif olarak yazısacak (en azından diyet bitene kadar) arkadaslar aranıyor :KK37:

merhaba geçen hafta başlayıp 5 gün bu diyeti yaptım.haftasonu arkadaşlarda kalınca diyeti uygulayamadım.bu sabah yeniden başladım.kilom 62.7.bende size katılabilirim.

:KK60::KK60::KK60::KK60:tamam kızmadım beaa:KK33:

tamam ozaman başlayanlar haftaya kadar denesinler haftaya pazartesi sonuçlar ne olcak bakalımm...bu arada başladığınız zamanki kilonuzu unutmayın haaa:KK53::KK53:
(özel msj atamıyorum da) çizelgeniz gözüme çarptı. kilonuzu ne kadar sürede verdiniz acaba?

X