Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Arkadaslar oncelikle merhaba. Hepiniz muhtesem konusuyorsunuz vallahi kilo vermeyi dusunen bi insanin burayi okumasi yeterli :KK1: Bende size destek olmak icin kayit oldum :KK1: Zayiflamak istiyorsaniz ilk once kafanizda bitirmeniz gerekli ki iradenize sahip cikabilin. Aa bu da kim oluyorda konusuyor derseniz, kendim size canli kanit olsun, 1-1.5 sene oncekisa bir surede 25 kilo verdim ve o zamandan sonra sadece bu ara 4 kilo falan aldim onuda 2 haftada veririm zaten bunyem alisti, artik bu konuda uzman oldum (anneme kalsam olup gidicem) :KK1: Onun icin bu konuya goz attim gayet iyi bir program bence.. Bir sorunuz falan olursa mumkun oldugunca cevaplamaya hazirim. Simdiden hepimize kolay gelsin...

Süpersin canımmm okuduklarıma çok sevindimböyle şeyleri duyunca gerçekten inanıyo insan bişeylerin değişeceğine :KK66::KK66: canım bu 25 kiloyu kaç ayda verdin acaba kaç kilodan kaça düştün bide tam olarak ne uyguladın canım :KK53: Kusura bakma çok soru sordum ama insan 25 kiloyu duyunca heyecanlanıyor birden:KK52::KK52:

Süpersin canımmm okuduklarıma çok sevindimböyle şeyleri duyunca gerçekten inanıyo insan bişeylerin değişeceğine :KK66::KK66: canım bu 25 kiloyu kaç ayda verdin acaba kaç kilodan kaça düştün bide tam olarak ne uyguladın canım :KK53: Kusura bakma çok soru sordum ama insan 25 kiloyu duyunca heyecanlanıyor birden:KK52::KK52:

20 kiloyu cok rahat yaklasik 3 ayda verdim ama geri kalan 5 kiloyu 1 ayda verdim. yaklasik 78-80 kiloydum boyumda 1.75 Ben ilk olarak kafamda bitirdim herseyi tam yazin basiydi basladigimda ben ki dondurmaya cok duskun olan bi insan olarak ilk onu cikardim hayatimdan. Sabahlari 1 dilim kepek ekmegi cok az yagsiz peynir ve domates salatalik yiyordum. Sabah kahvaltim hic degismedi. Oglenleri az yagda pismis sebze yemekleri tercih ediyordum birde aksam ve oglen mutlaka yemegin yaninda soda iciyordum. (light yogurtta fikstti) aksamlarida kalorisi dusuk hazirlanmis bi yemek yiyordum yogurt ve sodayla. Malum yaz aylarinda gec yattigimiz icin 1 veya 2 yesil elma yiyordum acikinca. Hayatimdan kesinlik beyaz ekmek, hamur isi, seker, abur cuburu attim. Inan suan okurken cok zor gibi gorunuyor ama bunye alisinca oyle gidiyor... Ben kilo verdikten sonrada dikkat ettim bayagi kilo almayayim diye. Ama son zamanlarda cok fazla yememe ragmen 3-4 kilo aldim -ki onceden su icsem yarar cinstteydim :KK1: Ne istersen sorabilirsin rahatlikla cevaplayabilirim :KK16:

Tamam canım çok haklısın kendimizi önce bi diyet moduna sokmamaız lazım:nazar: Şansa bak ikimizinde içine aynı gün aynı :KK47: girmiş bende adam gibi yemek yemedim abur cubur çikolata lokum boşuboşuna :KK50: Canım ben yarın yola çıkıcam çarşambaya kadar foruma giremem yolda yerken çok dikkat ederim ama listedeki şeyleri bulup yemeye çalışırım :KK34: okullarla birlikte demişsin canım okulların açıldığı pazartesiyi mi bekleyelim yoksa bu pazartesi mi başlayalım sen ne dersen ben ona göre ayrlarım kendimi canımmm:KK71::KK71:

canim bizim burda okullar yarin basliyor, bugün ögle saat 2de toplantimiz var. carsambaya kadar yokum diyorsun, istersen carsambada baslayabiliriz seni beklerim tatlim? :KK70: yeni bi dönem yeni maraton basliyor, hem ögrenciler hemde ögretmenler icin, hayirli ugurlu olur insallah! sana hayirli yolculuklar dilerim cassiem, insallah sag salimi varirsin yurduna.:KK55:!
:79:

selam kızlar bugün yediklerimi yazıyorum.....
sabah: listedeki kahvaltı
ara:donruma:KK43:
öğlen: 4-5 kaşık light yogurt, 1 küçük muz (muz yerine 1 dilim kepek ekmeği ve salatalık yemeliydim ama yemedim)
akşam: 4-5 kaşık yağsız makarna, bi kase yağsız salata, 1 tane gofret:KK43:(listede 120 gr ızgara et vardı ama ben evde olmadığı için başka günün akşam yemeği ile değiştirdim)
akşam yatana kadar bişey yememek için mutfağı kilitledim, anahtarı da eşime verdim....dün akşam kaçamak yapmadım bu yöntemle (yapamadaım) artık akşam yemeklerinden sonra bizim mutfak kapalı...suyumu da şişeye doldurdum içiyorum...
spor yapamadım...kızlar benim baş dönmem devam ediyo,tatlısızlıktan mı diyodum ama değil..halsizlik de var...sizde durumlar nedir?

fatoscum gecmis olsun canim,ilk günler bendede ayni olmustu sonra gecti, yeterince su iciyormusun? bas dönmen ondan olabilir. tuzlu ayran da iyi gelebilir belki? canin cok tatli isterse hurma ye canim faydasi olur insallah. senin cözüm güzelmis, hosuma gittti :KK9: ama benim öyle bi sansim yok malesef. esininde destek vermesi cok güzel, takdir etttim masallah :nazar:
diyecegim su ki fatoscum kendine cok dikkat et, kücük bi oglusun var basin felan dönerse esine söyle, allah korusun ya sabah sabah aklim nerelerde (ben cok korkuyorum, yanlizken bana bisey olsa kizim ne yapar diye), korkutmak icin söylemedim tatlim yanlis anlama beni ama anne olunca mi nedendir ilk aklima oglusun geldi...

20 kiloyu cok rahat yaklasik 3 ayda verdim ama geri kalan 5 kiloyu 1 ayda verdim. yaklasik 78-80 kiloydum boyumda 1.75 Ben ilk olarak kafamda bitirdim herseyi tam yazin basiydi basladigimda ben ki dondurmaya cok duskun olan bi insan olarak ilk onu cikardim hayatimdan. Sabahlari 1 dilim kepek ekmegi cok az yagsiz peynir ve domates salatalik yiyordum. Sabah kahvaltim hic degismedi. Oglenleri az yagda pismis sebze yemekleri tercih ediyordum birde aksam ve oglen mutlaka yemegin yaninda soda iciyordum. (light yogurtta fikstti) aksamlarida kalorisi dusuk hazirlanmis bi yemek yiyordum yogurt ve sodayla. Malum yaz aylarinda gec yattigimiz icin 1 veya 2 yesil elma yiyordum acikinca. Hayatimdan kesinlik beyaz ekmek, hamur isi, seker, abur cuburu attim. Inan suan okurken cok zor gibi gorunuyor ama bunye alisinca oyle gidiyor... Ben kilo verdikten sonrada dikkat ettim bayagi kilo almayayim diye. Ama son zamanlarda cok fazla yememe ragmen 3-4 kilo aldim -ki onceden su icsem yarar cinstteydim :KK1: Ne istersen sorabilirsin rahatlikla cevaplayabilirim :KK16:

helal olsun cana edacim! :nazar: tebrik ediyorum seni!:KK71: :KK42: aramiza hosgeldin! 20 kilo ne demek ya dile kolay. ama sen bu isi cözmüssün masallah! hersey kafada bitiyor :KK28:, cok dogru. ama önemli olan o kirilma noktasi var ya, yeter artik dedigin. iste onu dedikten sonra baslamak önemli, degilse benim gibi diyet yaparken kacamak üstüne kacamak yaparsin. ama insallah tekrar baslicam. ve bu defa olcak! seninde desteklerini bekliyoruz.

arkadaslar aranizda liste hazirlayabilen varsa yapabilir mi lütfen?
takip ve moral acisindan süper olur :21:. ben kac defa denedim ama beceremedim maleseff :KK31:

helal olsun cana edacim! :nazar: tebrik ediyorum seni!:KK71: :KK42: aramiza hosgeldin! 20 kilo ne demek ya dile kolay. ama sen bu isi cözmüssün masallah! hersey kafada bitiyor :KK28:, cok dogru. ama önemli olan o kirilma noktasi var ya, yeter artik dedigin. iste onu dedikten sonra baslamak önemli, degilse benim gibi diyet yaparken kacamak üstüne kacamak yaparsin. ama insallah tekrar baslicam. ve bu defa olcak! seninde desteklerini bekliyoruz.

Tabi ki kafada bitiyor, dusun o kadar takmistim ki 50 kiloya kadar dustum! e boyum uzun birden yaklasik 80 kilodan 50ye dusunce bunyem kaldirmadi. Diyetimi kendim yaptim ama birgun cok fena oldum annem doktora goturdu ve benim en az 5 kilo daha almami soyledi... Cunku cok kotu olmustum ruh gibiydim ve bende farkettim ki itici duruyorum o zayiflikla almaya karar verdim benim boyumda olanlarin ideal kilosu 57-64 arasinda (17c4-75m). Sunu unutmayin kizlar herseyin basi saglik!!! Bende mesela kucuklugumden bu yana dusuk tansiyon var. (tansiyonum 11 olunca bile kafam davul gibi oluyor dusunun) Aksi gibi tuzuda hic sevmem. Ama diyetteyken benim gibi olanlar yapacagi seylerden biri kesinlikle oldugundan fazla kilo vermemeleri. Size gaza getirecek birsey soyleyeyim; ben 44 beden zor girmeye baslamistim 34-36ya dustum!! Hic birsey zor degil kizlarr.... Basarabilirsiniz yeter ki iradenize sahip cikin

takip ve moral acisindan süper olur :21:. ben kac defa denedim ama beceremedim maleseff :KK31:

Tombiscim ben yardimci olabilirim yine :KK9: herseyin kalorisini, doyurucugulunu, faydasini artik ezberledim. (diyetisyen olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum :KK9: )

Tombiscim ben yardimci olabilirim yine :KK9: herseyin kalorisini, doyurucugulunu, faydasini artik ezberledim. (diyetisyen olma yolunda emin adimlarla ilerliyorum :KK9: )

tesekkür ederim tatlim, bundan hic süphem yok, 20-25 kilo verebildikten sonra :KK42:, ben diyetlistesi degil, diyet yapanlarin listesini olusturabilen biri varmi diye sormustum edacim :KK70:

benim en büyük sorunum dondurma, cikolata ve kekkkkkk, bunlardan nasil kkurtulabilirim? öyle hergün yedigim seyler degil ama bazen öyle canim isitiyor ki, bi defa yedimmi arkasi kesilmiyor...

Son düzenleme:
canim bizim burda okullar yarin basliyor, bugün ögle saat 2de toplantimiz var. carsambaya kadar yokum diyorsun, istersen carsambada baslayabiliriz seni beklerim tatlim? :KK70: yeni bi dönem yeni maraton basliyor, hem ögrenciler hemde ögretmenler icin, hayirli ugurlu olur insallah! sana hayirli yolculuklar dilerim cassiem, insallah sag salimi varirsin yurduna.:KK55:!
:79:

Hımm tamam canım anladım bence başlayalım pazartesi ben kayseriye gidicem bugün çarşamba gelicem sonra pazar tekrar gidicen benm yolculuğum bitmez canım:KK64::KK64: Ben bugün edann yazdıklarını da okudum çok kararlı hissediyorum kendimi dün de kiloyla ilgili çok kırıcı bi şey yaşadım yine:KK14::KK14::KK14: ertelemeyelim canım başlayalım hemen :KK1:Listeyi yapabilen olursa pazartesi başlayanların kilolarını yazsın hadi başlayalım:KK1:

kızlaarr günaydın... yaarın başlıyorum diyeteee inşallaahhh:))) yalnız bnm een büyük sıkıntım kahvaltı alışkanlıgımın olmaması, öğlen 12 1 e kdr canım hiiçbirşey istemiyorrr:KK43: bunu yenmem gerek ama nasıl:KK59::KK59::KK59:

herkese merhaba kızlar. bugün 3. günüm iyi gidiyo şimdilik arada kaçamak olsa da ama olur o kadar diyorum.su da içiyorum 2 litre, dün de 45 dk spor yaptım evde :KK74: sabah geç kalktım bu benim en büyük sorunum gece uyuyamıyorum sabah da uyanmak bilmiyorum :26: bugun öğlen yemeği yiyecem direk. bakalım cuma paylaşacam sizinle verdiğim kiloları inşaallah vermişimdir tabii.. bu arada adet günüm de yaklaşıyo şeker ihtiyacim aşırı :KK52:

bu dıyette cok guzelmiş ya uygulanabılır ve ben yarın dukana baslıyacaktım ama bu daha ıyı bakalım buna baslıyım 64 kıloyum sımdı. ekmek sadece sabah mı kızlar ya

bu dıyette cok guzelmiş ya uygulanabılır ve ben yarın dukana baslıyacaktım ama bu daha ıyı bakalım buna baslıyım 64 kıloyum sımdı. ekmek sadece sabah mı kızlar ya

evet canım normalde sadece sabah var 1 dilim ekmek, ama mesela 3. günün öğle yemeğinde de 1 dilim kepek ekmeği var. listede detaylı var herşey

kızlaarr günaydın... yaarın başlıyorum diyeteee inşallaahhh:))) yalnız bnm een büyük sıkıntım kahvaltı alışkanlıgımın olmaması, öğlen 12 1 e kdr canım hiiçbirşey istemiyorrr:KK43: bunu yenmem gerek ama nasıl:KK59::KK59::KK59:

zaten kahvaltıda çok az bişey verilmiş canım onu da yemeye çalışabilirsin :) bir dilim ekmek ve peynir var.eğer 12 gibi kahvaltı yaparsan öğlen yemeğini de 3 buçuk gibi yersin hem çok ara verilmemiş olur :)

kızlarrr tartılmıcam demiştim ama dayanamadım baktım ve 60 kiloydum sanırım bu diyet gerçekten işe yarıyor :)) ben spor da yapmıyorum ona rağmen iyi gidiyor.bıkmadan devam edelim :KK70:

kızlarrr tartılmıcam demiştim ama dayanamadım baktım ve 60 kiloydum sanırım bu diyet gerçekten işe yarıyor :)) ben spor da yapmıyorum ona rağmen iyi gidiyor.bıkmadan devam edelim :KK70:

tartılmıycam demiştin dayanamamışssın :) çok sevindim senin adına bende cuma tartılıcam bugun 3. günüm bakalım inşaallh bende de işe yarar

kızlar ben de bu sabah başladım diyete

öğlen evde değildim yemeye de fırsatım olmadı saat 5 e kadar aç dolaştım

saat 5 te bi tabak salata yedim

saat 6.30 da balık ve salata yedim ama inanılmaz açlık vardı bir dilim ekmek yedim :) sorun olmaz inşallah

yatmadan önce de spor yapıcam

CANIM BEN LİSTENİZİ YAPABİLİRİM,,yarınmı vericeksiniz kilo bildirimlerinizii,peki ne zaman başlamıştınız siz unuttum ben,,neyse ayarlayın ben listeyi yaparımACAYİP MOTİVE OLUYO İNSAN OZAMAN ii düşünmüşsün burası içinde lazım bitane :KK64: gelince konuşuruz canım şimdi kapalısın:KK19:

X