Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Ya ben çok yiyen biri olarak bu diyette çok ufak acıkma hissi dışında hiç öyle çok bayılyacak derecede açlık falan hiç hissetmedim. Bünyeyle alakalı herhalde. Hep diyorum arkadaşlar acıktığınızda ya meyve yada yoğurt falan yiyin..

bende yarın itibarı ılr aşlıyorum harfı harfıne uyucam suan 66 kıloyum
1 senede 7 kılo aldım malesef ayrıca çarşamba gunude bır spor clubune yazılıyorum..herturlu spor u yapacagım yüzme den pilatese gym e kadar eee artık 8-9 kılovermek hedefım .....

benle başlayan varmı bu dıyete???????:)))) hadiiiiiiiii.

Merhaba arkadaşlar..bende yaklasık 3 ay önce bu dıyete baslamıstım hatta 1 haftada 2 kıloya yakın vermıstım ama bıraktım dıyetı devam etmedım. şimdi sıfırdan tekrardan başladım.. her aksamda 1,5 saat tempolu yürüyüş yapıyorum.bakalım netıce ne olucakkk

kızlarrrrrrr bende bugün bu diyete başladımbirbirimize destek olalım nolurrr....

kilom 67.7

boyum 1.66

hedefim en az 3 kilo verebilmek:44:

günaydın arkadaşlar
topiği biraz okudumda herkes bu diyete başlamış amasonucunun ne olduğunu ne kadar kilo verdiklerini, verilen kilolar geri aldılarmı almadılarmı yada ne kadar sağlıklı kimse bununla ilgili bir şey yazmamış herkes bende başlıyorum demiş kayıplara karışmış ve kimseciklerde yok topiğde merak ettim doğrusu.

slm

bu diyete pazartesi günü başladım
menüye harfi harfine uyuyorum
yalnız spor yapamıyorum biraz halsiz düştüm
bünyem hiç alışık değil aç kalmaya

sabahları kepek ekmek yerine çavdar ekmeği yiyorum
kalorisi kepek ekmeğe göre daha azmış netten araştırdığıma göre

boyum 1.64
kilom 77

dün akşam kaynanamlara gittik ve en sevdiğim yemekler vardı
çatalın ucuyla bile tadına bakmadım
eğer o yemeklerin tadına bakmadıysam beceririm gibime geliyor

hadi kızlar topiği boş bırakmayın lütfen motivasyona ihtiyacım var

Son düzenleme:
merhabalar

bende bu diyete başladım arkadaşlar. gerçekten öyle aman aman aç bırakmıyor sizi. hatta midenizde bir rahatlık bile söz konusu.
şu an sadece bu diyeti yapıyorum ve yanında yemeklerden sonra elma sirkesi+bal+su karışımı içiyorum. çalıştığım için yürümeye pek şansım yok ,evi şlerinden de vakit bulup egzersizde yapamıyorum:2:,yapacağım tek egzersiz mekik çekmek olacak İnşaallah.yeşil çayada başlayacağım. faydasını görüyor gibiyim şimdilik bakalım 15 gün sonra ne olacak,İnşaallah hayırlı bir sonuç olur.

diyete başlayalı bugün 3.günüm

boy:1.62

başlangıç kilom : 87.5

1. gün aç karnına 87.5 kilo
2. gün aç karnına 86.0 kilo
3. gün aç karnına 85.2 kilo

Kizlar 55 kiloyum bu diyete baslasammi baslamasammi tereddut ettim yorumlardan. sadece 5 kilo fazlaligim var. acaba Hollywood diyetimi yoksa bu diyetemi baslasam ?? suan isvec diyeti yapiyorum. bitmesine 2 gun kaldi, fikrinize ihtiyacim var???2 gun sonra baslicam. hangisi

sinirden stresten çatladığım su pazar gununu çalışarak geçiren benden başkası var mı acaba bu topikte iyi haber arkadaşlar bu sabah tartıldığımdaaaa sabrımın neticelerini almaya başladıgımın farkında oldum sanırım 77,8 gramcık olmuşum 1 ay öncesi 82 kıloyduuuummm mutluuuuu musmustluuuuuuuuuuuuuuuu

Heheheh bak seninle neredeyse aynıyız :)
Benim boyum 1.65 kilom 76.2, bu diyette çok güzelmiş, dukan diyetine başlamasaydım buna başlardım ama artık oldu bikere, dukana başladım:) Sabah 76.2 çıktım, biraz önce tartıldım 75.6 çıktım Dukana da başlayabilirsiniz hızlı sonuç almak için. Umarım hepimiz hayalimizdeki kiloya ulaşırız

ben bu diyete başlayıp 1 gün dayanabilmiştim şimdi havalar sıcak insanın canı fazla bişe istemio. yine başlasam dayanabilir miyim acaba.bi de önümüz ramazan hızlı verilen kilo üstüne katlayarak gelir diye korkuyorum.. ne dersiniz?

kızlar ya ben de tatildi şuydu buydu derken şiştim iyice dün başladım diyete. sitede görünce hemen atladım. bir de olumlu sonuçlar var bayaa. inş. bende de işe yarar

selam kizlar, bu diyet ilgimi çekti, iyi sonuçlar aliyorsunuz galiba, bende ramazandan sonra diyet yapmayi dü$ünüyorum fakat bu diyetteki menü biraz fazla degilmi? bana çok gibi geldi, bu arada ben 15 kilo vermek istiyorum, boyum 161 kilom 69

haha fazla mı :) şekerim sen ne ile besleniyorsun sadece su falan içiyorsun herhalde. sen hele bir başla açlıktan bayılır gibi oluyorsun gün içinde. çok az içndekiler. hatta bence bir nevi şok diyet. Benim ihtiyacım var çünkü bayramdan sonsa EVLENİYORUM :)

bende buna benzer bi diyet uyguluyodum. bende biraz daha fazla karbonhidrat vardı ve bu kadar çabuk zayıflayamadım sadece. ama bu diyete başlamayı düşünüyorum kesinlike bu hafta içinde. 3-5 kilo daha fazlalığım var umarım onlarıda veririm artıkııınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…