Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar,

Ben de bu diyeti yaptim.. Ama oyle soylenildigi gibi asiri kilolar vermedim. 2 kilo verdim, diyeti yaparken sporumu da ihmal etmedim. Bahsedilen kilo kayiplarini, kilosu fazla olanlar veriyordur. Hepinize kolay gelsin..

Merhaba kizlar,

Ben de bu diyeti yaptim.. Ama oyle soylenildigi gibi asiri kilolar vermedim. 2 kilo verdim, diyeti yaparken sporumu da ihmal etmedim. Bahsedilen kilo kayiplarini, kilosu fazla olanlar veriyordur. Hepinize kolay gelsin..

Metabolizmayla, yaşla ve sahip olunan kiloylada alakası var tabiki.. Kaçamaklar yapıldığındada diyeti kötü etkiliyor mesela..

peki bu diyette tuz kullanımı nasıl olmalı?
bide meyve yok.acaba ikindi vaktinde meyve öğünü eklesem daha az mı kilo veririm?

peki bu diyette tuz kullanımı nasıl olmalı?
bide meyve yok.acaba ikindi vaktinde meyve öğünü eklesem daha az mı kilo veririm?

Tuz olmaması gerekiyor aslında. Ama tuzsuz hiçbirşey yiyemem diyosan, diyetteki yapılan yemeklere 1 çay kaşığı kadarıyla tuz koyabilirsin. Diğer salata, yumurta gibi atıştırmalık şeylere ise çay kaşığının çeyreği kadar. Ama mümkün olduğunca hiç koyma derim.
Meyve yiyebilirsin canım ama öyle dediğin gibi birşey yapma. Diyette aynen denilenleri ye birşey cıkarma. Acıktıkca aralarda meyve yiyebilirsin, akşam yatarkende yiyebilirsin... Önerim; yeşil elma.

Kızlar yarın yeniden başlıyorum diyete bende :KK66:

Tuz olmaması gerekiyor aslında. Ama tuzsuz hiçbirşey yiyemem diyosan, diyetteki yapılan yemeklere 1 çay kaşığı kadarıyla tuz koyabilirsin. Diğer salata, yumurta gibi atıştırmalık şeylere ise çay kaşığının çeyreği kadar. Ama mümkün olduğunca hiç koyma derim.
Meyve yiyebilirsin canım ama öyle dediğin gibi birşey yapma. Diyette aynen denilenleri ye birşey cıkarma. Acıktıkca aralarda meyve yiyebilirsin, akşam yatarkende yiyebilirsin... Önerim; yeşil elma.

Kızlar yarın yeniden başlıyorum diyete bende :KK66:
hmm anladım canım zor diyetmiş o zaman :)
hadi kolay gelsin sana :) takip edicem kaç kilo vericeni merak ediyorum :)

hmm anladım canım zor diyetmiş o zaman :)
hadi kolay gelsin sana :) takip edicem kaç kilo vericeni merak ediyorum :)

Hiç zor değil canım emin olabilirsin. Önceden 2 defa yaptığım için biliyorum... Hiç acıkmıyorsun.. İlk 1. haftadan yaklaşık 4 kilo vermiştim ben :-)

işe yarıyosa teyzeme önercem ya gerçekten kilo verdiriyomu arkadaşlar:95:

Emin olabilirsin işe yaradığına tatlım. dedim ya ben ilk haftadan yaklaşık 4 kilo vermiştim. çevremdekilerde en az 2 hafta boyunca 6 kilo verdiler..

Son düzenleme:
evet kızlar 1 hafta bitti sabah tartıldım fakat öle düşündüğüm kadar kilo veremedim.umudum 3 kilodan yanaydı ama malesefki öle kaçamak yapmama rağmen 1 kilo verebildim.umarım sizler daha iyi sonuçlar alırsınız.

selam kızlar bende muzaffer kuşhanın diyetini yapıyorum bugün 4. günümdü uyuyorum diyetime şimdiye kadar 64.5 ile başlamıştımbu sabah 63.5 çıktım şimdilik iyi gidiyor umarım dahada verebilirmçok spor yok günlük aktiviteler işte

evet kızlar 1 hafta bitti sabah tartıldım fakat öle düşündüğüm kadar kilo veremedim.umudum 3 kilodan yanaydı ama malesefki öle kaçamak yapmama rağmen 1 kilo verebildim.umarım sizler daha iyi sonuçlar alırsınız.

aa bende senden 3 kilo falan bekliyodum :KK43: neyse 1 kilo 1 kilodur :))) tebrik ederim.

ne bileyim çok katı bir diyet heleki ilk haftada fazla gider demiştim .biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası ve motivasyonumda düşmede var:KK43:((((((

uzun zamandır diyet yapıyosan belki o yüzden olmuştur? çünkü metobolizmanın dengesi bozuluo.hayatında hiç diyet yapmamış olanlar ilk kez diyet yapınca çok çok kilo veriyo :S
kendimi örnek veriyim al ver al ver metobolizmamın dengesi bozuldu :S 16 yaşımdayken 3 haftada 8 kilo verdiğimi hatırlıyorum. çok yaşlanmadım daha 23 üm ama :) yinede o zamanki gibi hızlı veremiyorum. haftada 1 kilo ancak gidiyo bndede.

motivasyonunda düşme olmasın diren bence.kilo vermem durduğu zamanlar bozmadan devam ettiğinde birden 2 3 kilo birden gidiyodu.birden atıyodu yani vücut. belki sende de öyle olur?

Kişiden kişiye metabolizma değişiyor doğal olarakta kiloyuda ona göre az veya çok veriyosun.. Ama önemli olan umudu yitirmeden, yılmadan devam edebilmek...

Bugün 2. günüm benimde, bende hergün tartılma diye bir takıntı var maalesef..

59.5 ile başladım az önce tartıldım akşam yemeğide yedim ve 58.7 gözüküyorum şuan :-)

not: spor yapmıyorum... sadece evde ufak tefek egzersizler.

Son düzenleme:
Uzun zamandır takip ediyordum burayı,sonunda bende başladım bu diyete:KK19: Boyum 174 kilom 78:KK36:şu küsürat olan 8 'i bir kışkışlasam dünyalar benim olacak sonra yine bir 8 daha gitse daha ne isterim:KK52: ben 2 sene önce Çin diyeti diye bir diyet yapmıştım tam bir çin işkencesi gibiydi ama hiç bozmadan 27 gün dayandım 8 kilo verdim ilk hafta evde egzersizler yapmıştım ama sporsuz verdim diyebilirim:KK58: fakat kaşlarım dökülmüştü yüzüm kırışmıştı sanki,,geri de almadım çok tuhaf halbuki sağlıksız bir şeydi bence ama sabit kaldı.. bu diyete çok inandım en azından sağlıklı gözüküyor:KK8:
sabah 1 bardak ılık su 1 bardak maydonoz ve nane karışımı suyu içtim daha sonrada 25 gram peynir ve 1 dilim kepek ekmeği yedim:nazar: yanında birazcık maydonoz ve yarım domates takviyesiyle:21: inşallah kurtulurum bu can simitlerimdenn:84:

Uzun zamandır takip ediyordum burayı,sonunda bende başladım bu diyete:KK19: Boyum 174 kilom 78:KK36:şu küsürat olan 8 'i bir kışkışlasam dünyalar benim olacak sonra yine bir 8 daha gitse daha ne isterim:KK52: ben 2 sene önce Çin diyeti diye bir diyet yapmıştım tam bir çin işkencesi gibiydi ama hiç bozmadan 27 gün dayandım 8 kilo verdim ilk hafta evde egzersizler yapmıştım ama sporsuz verdim diyebilirim:KK58: fakat kaşlarım dökülmüştü yüzüm kırışmıştı sanki,,geri de almadım çok tuhaf halbuki sağlıksız bir şeydi bence ama sabit kaldı.. bu diyete çok inandım en azından sağlıklı gözüküyor:KK8:
sabah 1 bardak ılık su 1 bardak maydonoz ve nane karışımı suyu içtim daha sonrada 25 gram peynir ve 1 dilim kepek ekmeği yedim:nazar: yanında birazcık maydonoz ve yarım domates takviyesiyle:21: inşallah kurtulurum bu can simitlerimdenn:84:

Canım inşallah kurtulursun kilolarından :97: Evet bana kalırsa gerçekten sağlıklı bir diyet. Şok diyet gibi gözüküyor ama bence okadarda değil. Çünkü aç kalmıyorsun. Ve herşeyden yiyebiliyorsun (et,sebze vb.) Ufak bi açlık hissetitğinde meyve de yiyebilirsin. Ve canım ılık su, maydonoz-nane suyu gbi takviyelerde yapman çok iyi işini daha da kolaylaştırır kilo verme açısından ...

Hareketsizmi kaldın acaba bide birden gidebilir umutsuzluğa kapılma benim ilk günüm ama başım falan dönünce tatlı bişeyler yedim mecburiyetten yrn biraz daha alışcam sonra biraz daha derken zayıflıcaz inşallahhhh:KK9:

X