- 13 Ekim 2007
- 7.037
- 13
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
ya canım ben de greyfurt suyu içiyorum ama bence kilo aldırmaz çünkü greyfurtun şeker oranı diğer meyvalara göre daha düşük( elma, muz, portakal vb.) hem greyfurt yağ da yakan bi meyve selülitlere de iyi geliyo.bence içsen bişey olmaz bilakis faydalı olur gibime geliyo ama sen bilirsin yine de
canim su bi hjaftayi yapayim böylede belki 2.haftada icerim,böyleiklede test etmis olurum ,gerci ilk hafta kilo verimi fazla oluyo ama yinede bakarim bende haftaya persembe veya cuma regl olcam,ama benimkisi agir gecmiyo..
iyi aksamlar kizlar,ben bu aksam üzüm,bir elma vede 5 6 tane petibör bisküvi yedim
yarin bisey olmamis gibi devam edicem püff
canım bence bundan bişey olmaz hiiiççç o tatlı canını sıkma.ben de pazar günü tekrardan başlıyacağım Allah kısmet ederse.bu arada şunu farkettim tekrar 65 olmuşum ama azimliyim başarıcam hatta hep birlikte başarıcaz
arkadaşlar yarın bende başlıyorum.Şuanda 59.6kiloyum.52kg olmak istiyorum.gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.herkese kolay gelsin
destegin icin sagol canim,eger bu sabah tartida bi oynama olmasaydi belki devam etmiycektim,ama verdigimi görüce yine bir dilim ekmek peynirle kahvaltimi yaptim :) ama sen niye yeniden 65 oldunki cokmu yedinki,geri alcaz yani verdigimiz kilolari
arkadaşlar yarın bende başlıyorum.Şuanda 59.6kiloyum.52kg olmak istiyorum.gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.herkese kolay gelsin
ya canım ben dün tartıldığımda toktum aslında bir de regl döneminde hep fazla çıkarım.bu sabah tartıldığımda 64.5 çıktım normalde açken 65.3 falan çıkıyodum.aslında haftaya verdiğim kilo daha düzgün anlaşılacak.
burada tebrik ederim canımkaç kilo verdin bu hafta peki ?
yarın tekrar başlıyorum harfiyen uymaya
bu sabah itibari ile 1.600 oldu pazartesi 1 hafta doluyo
selam kızlar
bugün tekrardan başladım haydi bakalım hayırlısı :18:
64.1 kiloyla başladım buarada ben ölçülerimi de aldım bakalım kilonun yanında incelme nasıl gidicek
slm arkadaşlar bende bugün bu diyeti uygulamaya başladım boyum 1.65 kilom 68.7umarım hepimiz bu diyetin sonunda istediğimiz kiloya ulaşırız ben haftada bir tartılmayı planlıorm hem regl dönemimdeyim ve acaip şişlik var vücudumda
Merhaba Mahmurr,
Bir sen bir ben variz sanirim bu diyeti yapan. Ben de haftada 1 tartiliyorum. Bakalim 1 haftaki sonuclarimiz nasil olucak?
ben de varım kızlar diyeti bozduğum için pek yazamadım ama yarın tekrar başlıyorum yaaa doğum günüm girdi araya yoksa ne güzel gidiyodu bir de bu diyeti bize tavsiye eden arkadaş vardı onun diyeti ne alemde acaba bizi okuyorsa lütfen cevap yazsın...........