Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

üçümüz de birbirmize destek olursak bu diyet sayesinde de kilolarımızı çok güzel bi şekilde veririz inşallahhhh:KK9:

kızlar regl dönemimdeyim ve o yüzden şişkinliğim çk fazla sizce diyet bi işe yararmı:KK69:

Bazi arkadaslar regli donemlerinde diyete ara veriyorlar. Ama ben sahsen ara vermeden, devam ediyorum. Su donemde tartilma bence, cunku fazla cikma ihtimalin var (benim oyle oluyor cunku),boylece moralini bozmamis olursun.

Bazi arkadaslar regli donemlerinde diyete ara veriyorlar. Ama ben sahsen ara vermeden, devam ediyorum. Su donemde tartilma bence, cunku fazla cikma ihtimalin var (benim oyle oluyor cunku),boylece moralini bozmamis olursun.

haklısın canım tartılmicam bnde ara vermeyi düşünmüorm bakalım bi hafta sonra tartıya çıkınce ne ile karşılaşcm:18::KK64:

bugün 2.günüm ve şükür diyet listem haricinde başka bişey yemedim sabah kepek ekmeğimle kahvaltımı yaptım öğlen 2 buçuk gibi simitimi yedim akşamda 5buçuk 6 gibi tavuk ve salatamı yicm inş:)

Son düzenleme:
bugün 4.günüm.erkek kardeşimle birlikte bu diyeti yapıyoruz.59.7kg idim ilk başladığımda.58.5kg yum.kardeşim 82.6'dan 80.9a düştü.azimle devam ediyoruz.herkese kolay gelsin.

kızlar bende başladım bu diyete.
bugün 2. günüm.kaçamaksız devam ediyorum.inş. güzel sonuçlar alırım bende.paylaşım azalmış ama burda hadi yazında motive olalım tam bu diyetle kaç kilo verdiniz?????????

Arkadaslar ben de bugün basladim bu diyete ama biraz yarim yamalak oldu sanirim. Sabah kahvaltisini aynen yazdigi gibi yaptim. Yaninda sekersiz yesilcay ictim. Dershanede dayanamadim az sekerli kahve ictim. :78: Öglen cok az zeytinyagli limonlu, ton balikli koca tabak salata yedim. Yumurta yoktu evde ama ton baligi karsilamistir sanirim ihtiyacimi. Bir de dayanamayip bir kac fistik ve elma yedim onun da pek zarari olmaz diye düsünüyorum. Simdi köfteyi hazirliyorum ama su ekmek icin konmamis kismini pek anlayamadim. Nasil yani ekmek koymayacak miyiz köfteye? Ayrica ekmeksiz mi yiyecegiz köfteyi?

Arkadaslar ben de bugün basladim bu diyete ama biraz yarim yamalak oldu sanirim. Sabah kahvaltisini aynen yazdigi gibi yaptim. Yaninda sekersiz yesilcay ictim. Dershanede dayanamadim az sekerli kahve ictim. :78: Öglen cok az zeytinyagli limonlu, ton balikli koca tabak salata yedim. Yumurta yoktu evde ama ton baligi karsilamistir sanirim ihtiyacimi. Bir de dayanamayip bir kac fistik ve elma yedim onun da pek zarari olmaz diye düsünüyorum. Simdi köfteyi hazirliyorum ama su ekmek icin konmamis kismini pek anlayamadim. Nasil yani ekmek koymayacak miyiz köfteye? Ayrica ekmeksiz mi yiyecegiz köfteyi?

evt cnm .
köfteyi ekmeksiz yapmalısın . . .
yanında da ekmek yok tabiki !​

arkadaşlar ben 1hafta boyunca bu diyeti uyguladım ama ilk üç gün gayet iii geçti hiç kaçamak yapmadım daha sonra regl dönemimdeyim die çikolata tatlı kaçamaklarım oldu hatta pasta börek flnda yedim bugün tartıldım iki kilo vermişim acaip sevindim o kdr kaçamak yapmam rağmen iki kilo vermeyi başardım:KK74: durmak yok yola devam bugün yine başladım ama bgnde annemin günü var die biraz kaçırdım yrn daha dikkat edicm:KK56: sizlerde bu diyete gönül rahatlığıyla başlayın ve devam edin:)

arkadaşlar ben 1hafta boyunca bu diyeti uyguladım ama ilk üç gün gayet iii geçti hiç kaçamak yapmadım daha sonra regl dönemimdeyim die çikolata tatlı kaçamaklarım oldu hatta pasta börek flnda yedim bugün tartıldım iki kilo vermişim acaip sevindim o kdr kaçamak yapmam rağmen iki kilo vermeyi başardım:KK74: durmak yok yola devam bugün yine başladım ama bgnde annemin günü var die biraz kaçırdım yrn daha dikkat edicm:KK56: sizlerde bu diyete gönül rahatlığıyla başlayın ve devam edin:)

senin adına çok sevindim canım demek işe yarıyor.bende 3.günümdeyim bugün.dün ufak bir kaçamak harici vukuatım yok.yalnız bugün öğlen yoğurt günü yağsız bulamadım normal yoğurt yiyecem umarım fazla bir etki olmak.
bi,rde yapanlara şunu soracam zero kola içiyorum ben arada sizce sakıncası varmıdır?

ya ben normal sağlıklı ara öğünlü fln diyetler yapıorum sporla brlkte hemde hftada 1 kilo ancak gidio :S
bu kdr çok şey yiyip nası 5 6 kilo veriosunuz çok ilginç yaa :S bndemi yapsam acaba

ya ben normal sağlıklı ara öğünlü fln diyetler yapıorum sporla brlkte hemde hftada 1 kilo ancak gidio :S
bu kdr çok şey yiyip nası 5 6 kilo veriosunuz çok ilginç yaa :S bndemi yapsam acaba

çokmu:KK53:ne çoku güzelim ekmek 1 dilim sadece öğlenleri çok hafif salata eşliğinde akşamlarıda et salata.dene istersen ben 4. günümdeyim 1 hafta sonra ne olacak merak ediyorum ama 14 sonunda 8 kilo veremeyeceğim kesin.

çokmu:KK53:ne çoku güzelim ekmek 1 dilim sadece öğlenleri çok hafif salata eşliğinde akşamlarıda et salata.dene istersen ben 4. günümdeyim 1 hafta sonra ne olacak merak ediyorum ama 14 sonunda 8 kilo veremeyeceğim kesin.

yarisci canim nasilsin,hatirladinmi beni 4.takimdan,yine baslamissin diyete,hayirli olsun,takima girmek istersen buyur gel 4.takima yerimiz var

yarisci canim nasilsin,hatirladinmi beni 4.takimdan,yine baslamissin diyete,hayirli olsun,takima girmek istersen buyur gel 4.takima yerimiz var

hatırlamazmıyım canım:KK54:

malesfki yine başladım diyete:KK59:

takım olayını düşündüm ama yeterli paylaşım yapamam diye çekiniyorum.bir ara uğrayayım sizin takıma.
sen ne alemdesin nasıl gidiyor diyet?

Merhaba Hanımlar

Ben 12.04.2011 tarihinde isveç diyetine başladım.
15.04.2011 tarihine kadar da isveç diyetine devam ettim.
Ancak çalıştığım için listesine uymam çok zor oldu.
3 gün boyunca hiç kaçamak yapmadım sadece spor yapamadım.
Ve 71 kilo ile başladım bu sabah tartıldığımda 3 günün sonunda 69.20 olduğumu gördüm.
-1.800 3 günün sonucu.Ancak daha fazla uyamıyacağıma karar verdim ve bu listenin iş yeri açısından daha uygun olduğunu gördüm ve buğünden itibare kabul ederseniz sizlerin arasındayım.Hedefim 55 kilo olmak :KK19:

Merhaba Hanımlar

Ve 71 kilo ile başladım bu sabah tartıldığımda 3 günün sonunda 69.20 olduğumu gördüm.
-1.800 3 günün sonucu.Ancak daha fazla uyamıyacağıma karar verdim ve bu listenin iş yeri açısından daha uygun olduğunu gördüm ve buğünden itibare kabul ederseniz sizlerin arasındayım.Hedefim 55 kilo olmak :KK19:
hoşgeldin sende topiğimize:KK71:

umarım istediğin sonucu elde edersin.
bende akşamları uymakta zorlanıyorum.çalıştığım için bu menüler herzaman olmuyor.

hoşgeldin sende topiğimize:KK71:

umarım istediğin sonucu elde edersin.
bende akşamları uymakta zorlanıyorum.çalıştığım için bu menüler herzaman olmuyor.

Hoş bulduk canım :)

Bu menüye uymam isveçe göre daha kolay.
Ayrıca sevdiğim herşeyde var hemen hemen.
Ben yanlızca hiç bir peynir çeşidini yemiyorum.
O yüzden sabahları peynir yerine 3 kaşık yoğurt yiyorum.
Zaten hergün menümü paylaşıcam doğrularımla yanlışlarımla yorumlarını beklerim.

evet aslında fazla şey yokmuş. benim sevdiğim şeyler olduğu için yumurta et fln o yüzden çok geldi gözüme.
ay bi senin bi haftan bitsin işe yarıyosa bnde başlicam :) takipteyim.
kimse ben tam yaptm şu kdr kilo verdim diye yazmamış :KK43:

Merhaba Hanımlar

Hoşgeldin canım...

Bende bayadır uğramıyodum buraya daha doğrusu bu diyetide yapamıyorum maalum okul var. Bi ara tekrar başlıcam tabi..

Diyeti yapan kızlar nasıl gidiyor bakalım?

Son düzenleme:
bu diyeti tam 14 gün hakkıyla yapan yok mu?
gerçekten 8 kilo veren var mı?çok merak edyorum:KK28:

Şu soruyu cevaplamak istedim :-)

Biliyosundur konuyu ben açtım canım tecrübelerimle tabi..

Etrafımda bu diyeti 14 gün boyunca yapan 6-7 arkadaşım var ve aralarında en fazla sporla 9 kilo veren var..

Sporsuz 5-6 kilo verebilirsin... Sporla 7-10 arası rahatlıkla verebilirsin. Tabi metabolizmaylada alakalı birşey bu :-)

Son düzenleme:
X