- 19 Nisan 2009
- 142
- 239
- Konu Sahibi theuglygoddess
..........................
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım bu link işine yarar umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
..........................
1 porsiyon et yerine geçen yiyecekler:
 1 yumurta büyüklüğünde kırmızı et, köfte,30gr
tavuk-hindi eti, 50gr
balık eti.60gr
 4 çorba kaşığı kuru baklagil25gr
 1 yumurta50gr
 5 orta boy karides-midye
 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir-dil peyniri30gr
 Yarım kibrit kutusu kadar kaşar-tulum peyniri20gr
 1 baget but60gr
 Yarım kutu ton balığı(80gr),çeyrek kutu ton balığı(160gr)
 1 ince dilim salam30gr
umarım yardımcı olmuşumdur
sonunda çizelgeyi hazırladım her ne kadar içler acısı olsa da
aralarda neler serbest bazı meyva sebzeler söylenmiş greyfurt selbestmi. ben hergün sıkıp içerim bu diyette devam edeyimmi bu alışkanlıgıma. bu arada bende bugun basladım sonuçalrı yazarım
Meyvalar konusunda neler serbest pek bir bilgim yok ama aralarda acikildiginda salatalik, havuc ve marul yenilebilecegini okumustum... Diyete uygun mu bilmiorum ama ben yarim eksi yesil elmalardan yiyorum..
selam kizlar dünüde kazasiz atlattim,
bu sabah kahvaltiya davetliydim,kepek ekmegi yokdu bi parca pideyle peynir yedim bide 3 adet zeyin,biber ve 2 dilim domates,biber ve domates mühim degilde zeytin yoktu diyette,peynbirde azcik kacti sanirim
ben diyete ara vermiş durumdayım çünkü dün regl oldum kızlar
şuan 64üm belki hastayım diye öyle görünüyorumdur ama 4-5 gün sonra tekrar başlıyacağım
umarım sizlerde işe yarar bu süre zarfında
yok canim SIKINTI etmiyorum zaten,bilgi amacli yazdim :)3 adet zeytinden bisi olucagini sanmam...Zeytinde ki karbonhidrat miktari cok dusuk, oyuzden sikinti etme bence...
ben diyete ara vermiş durumdayım çünkü dün regl oldum kızlar
şuan 64üm belki hastayım diye öyle görünüyorumdur ama 4-5 gün sonra tekrar başlıyacağım
umarım sizlerde işe yarar bu süre zarfında
Ozaman yesil elmadan vazgeciyim ben dee..
benimde vede yarim kasa greyfurtum duruyo ama korkuma yiyemiyorum,1 haftalik arada halledicem heüpsini
:) walla sen oyle diyince korktumm, bu kadar ugrasirken bide meyvadan kilo almayalim...
canım zaten dikkat etcem merak etme şekercimRegli zamanlarimda bende oldugumdan fazla gozukuyorum... Sen gene de yediklerine dikkat et canim, tamemen birakma..
canim niye ara verdinki regl olunca
benimde vede yarim kasa greyfurtum duruyo ama korkuma yiyemiyorum,1 haftalik arada halledicem heüpsini