Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

1 porsiyon et yerine geçen yiyecekler:
 1 yumurta büyüklüğünde kırmızı et, köfte,30gr
tavuk-hindi eti, 50gr
balık eti.60gr
 4 çorba kaşığı kuru baklagil25gr
 1 yumurta50gr
 5 orta boy karides-midye
 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir-dil peyniri30gr
 Yarım kibrit kutusu kadar kaşar-tulum peyniri20gr
 1 baget but60gr
 Yarım kutu ton balığı(80gr),çeyrek kutu ton balığı(160gr)
 1 ince dilim salam30gr
umarım yardımcı olmuşumdur

evet canim oldu tesekür ederim ama cok azmis bunlar ya :) ben 200 gr biliyodum haha

aralarda neler serbest bazı meyva sebzeler söylenmiş greyfurt selbestmi. ben hergün sıkıp içerim bu diyette devam edeyimmi bu alışkanlıgıma. bu arada bende bugun basladım sonuçalrı yazarım

Meyvalar konusunda neler serbest pek bir bilgim yok ama aralarda acikildiginda salatalik, havuc ve marul yenilebilecegini okumustum... Diyete uygun mu bilmiorum ama ben yarim eksi yesil elmalardan yiyorum..

selam kizlar dünüde kazasiz atlattim,

bu sabah kahvaltiya davetliydim,kepek ekmegi yokdu bi parca pideyle peynir yedim bide 3 adet zeyin,biber ve 2 dilim domates,biber ve domates mühim degilde zeytin yoktu diyette,peynbirde azcik kacti sanirim

aralarda neler serbest bazı meyva sebzeler söylenmiş greyfurt selbestmi. ben hergün sıkıp içerim bu diyette devam edeyimmi bu alışkanlıgıma. bu arada bende bugun basladım sonuçalrı yazarım

Meyvalar konusunda neler serbest pek bir bilgim yok ama aralarda acikildiginda salatalik, havuc ve marul yenilebilecegini okumustum... Diyete uygun mu bilmiorum ama ben yarim eksi yesil elmalardan yiyorum..

bi arkadasim bu dyieti yaparken meyve yedimi kilo vermesinin yavsladigini söylemisti,tabi her bünyede ayni etkiyi yapacak diye bisey yok

selam kizlar dünüde kazasiz atlattim,

bu sabah kahvaltiya davetliydim,kepek ekmegi yokdu bi parca pideyle peynir yedim bide 3 adet zeyin,biber ve 2 dilim domates,biber ve domates mühim degilde zeytin yoktu diyette,peynbirde azcik kacti sanirim

3 adet zeytinden bisi olucagini sanmam...Zeytinde ki karbonhidrat miktari cok dusuk, oyuzden sikinti etme bence...

ben diyete ara vermiş durumdayım çünkü dün regl oldum kızlar :KK50: :KK37:
şuan 64üm belki hastayım diye öyle görünüyorumdur ama 4-5 gün sonra tekrar başlıyacağım
umarım sizlerde işe yarar bu süre zarfında

şuan 64üm belki hastayım diye öyle görünüyorumdur ama 4-5 gün sonra tekrar başlıyacağım

Regli zamanlarimda bende oldugumdan fazla gozukuyorum... Sen gene de yediklerine dikkat et canim, tamemen birakma..

3 adet zeytinden bisi olucagini sanmam...Zeytinde ki karbonhidrat miktari cok dusuk, oyuzden sikinti etme bence...
yok canim SIKINTI etmiyorum zaten,bilgi amacli yazdim :)

canim niye ara verdinki regl olunca

Regli zamanlarimda bende oldugumdan fazla gozukuyorum... Sen gene de yediklerine dikkat et canim, tamemen birakma..
canım zaten dikkat etcem merak etme şekercim :KK52:

canim niye ara verdinki regl olunca

canım ben regl olunca yatak döşek yatarım fazla kayıptan dolayı :KK43:
üstelik birde sınavlarım var hepten berbat durumdayım ama pazara kadar benimkinin yoğunluğu geçer heralde pazar tekrar aranıza geliyorum.bu saate kadar 1 tane simit yedim zaten başka da bişi yemedim aslında ama yemek hazırlamaya gücüm yok malesef :KK37:

benimde vede yarim kasa greyfurtum duruyo ama korkuma yiyemiyorum,1 haftalik arada halledicem heüpsini :KK60:

ya canım ben de greyfurt suyu içiyorum ama bence kilo aldırmaz çünkü greyfurtun şeker oranı diğer meyvalara göre daha düşük( elma, muz, portakal vb.) hem greyfurt yağ da yakan bi meyve selülitlere de iyi geliyo.bence içsen bişey olmaz bilakis faydalı olur gibime geliyo ama sen bilirsin yine de :KK71:

X