Muzaffer Kuşhan 2 Haftada 8 -10 Kilo Verdiren Diyet Deneyimlerimiz

selam şekerlerr :87:
bugün 3. günüm
sabah aç karna greyfurt suyu içtim 40 dakika yürüş yaptım kahvaltımı yaptım
veeeeee
kızalar 63.9 görünüyorum :KK19:
bence bu diyet gerçekten işe yarıyo.benim diyet yaparken en büyük özlemim kırmızı et oluyodu. neyseki yiyebiliyoruzzz :KK52:
herkese kolay gelsin kızlar :KK24:

selam şekerlerr :87:
bugün 3. günüm
sabah aç karna greyfurt suyu içtim 40 dakika yürüş yaptım kahvaltımı yaptım
veeeeee
kızalar 63.9 görünüyorum :KK19:
bence bu diyet gerçekten işe yarıyo.benim diyet yaparken en büyük özlemim kırmızı et oluyodu. neyseki yiyebiliyoruzzz :KK52:
herkese kolay gelsin kızlar :KK24:

Waowww, super gidiyorsun bence... 65 kilo ile mi basladin??

Waowww, super gidiyorsun bence... 65 kilo ile mi basladin??

evet canım 65le başladım bu diyete.ya normalde zırt pırt karnım guruldar acıkırım ama acıkmıyorum gerçi şuan bi azim bi heves var ama bakalım artık.
bugün 3. günüm inş 1 haftanın sonunda 4 kilo eksik çıkarım :18:

arkadaşlar tekrar selam ,ben başlayacağım dedim ama yarına ertelendi maalesef, ama çok kararlıyım aklıma çok yattı bu diyet benim....çünkü bol protein aldırıyor dolayısıyla vücuttan atılan yağ oluyor. ama mutlaka su içmeli sadece yağ kaybedebilmek için. ben de doğumdan sonra kilolarım atamadım(3 yıldır):84: ve sağlıkçı olmama ve bütün besin değerlerini bilmeme rağmen, ama bu diyet kesinlikle sağlıklı internette gezen saçma sapan şeylerden değil, yalnız ara öğün mutlaka olmalı,salata ok ama tek düze olmamasına dikkat etmeliyiz, hergün bir elma yada mevsim meyvelerinden olabilir, 8-10 kilo pek olası gözükmüyor fakat hızlı verileceği kesin,veren arkadaşlar mutlaka sizler de bilirsiniz ama bu diyeti bırakınca ölçüye çok dikkat edin,diyet sonrası dikkatsiz beslenme maalesef bütün emekleri kısa sürede silebiliyor,bir de ihtiyacınız olur diye bazı porsiyonları yazıyorum canınız dana ızgara istemedi mi işte size aynı kaloride yiyebileceğiniz farklı değişimler,ölçüsünü siz diyet listesine göre ayarlarsınız artık herkese kolay gelsin tabi bana da:KK1:

1 porsiyon et yerine geçen yiyecekler:
 1 yumurta büyüklüğünde kırmızı et, köfte, tavuk-hindi eti, balık eti.
 4 çorba kaşığı kuru baklagil
 1 yumurta
 5 orta boy karides-midye
 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir-dil peyniri
 Yarım kibrit kutusu kadar kaşar-tulum peyniri
 1 baget but
 Yarım kutu ton balığı(80gr),çeyrek kutu ton balığı(160gr)
 1 ince dilim salam

iyi aksamlar kizlar,aksam yemeginden sonra 2 dilim ananas yedim,migdem cok süzdü :)

pelin-pelin kolay gelsin sanada,bir porsiyon et kac gram oluyo mesela bir porsiyon tavuk ben 200 gr biliyom ama sebzelerdemi ayni oluyo bir porsiyon 200 gr

ah kızlar ahhhhh :KK58:
çok pişmanım çoookkk kendimi tutamadım ve bi kase puding yedim :KK59:
yarın spor da yapamicam en iyisi yarın kendime yemeklerimden kısarak ceza vereyim :KK47: :KK43:

ah kızlar ahhhhh :KK58:
çok pişmanım çoookkk kendimi tutamadım ve bi kase puding yedim :KK59:
yarın spor da yapamicam en iyisi yarın kendime yemeklerimden kısarak ceza vereyim :KK47: :KK43:

canim olan olmus bence hic bisey olmamis gibi devam et,neyden kisacaksinki zaten az porsiyonlar,daha cok kisarsan vücut kitlik sinyalleri verir,yedigin herseyi depolar sonra

Gunaydin Kizlar,

Size bisey sormak istiyorum: diyetle birlikte duzenli spor yapiyormusunuz?

Super gidiyorsunuz kizlar, ben tartilmiyorum... 1. haftanin sonunda tartilicam, ama sizleri okudukcaa cok merak ediyorum nekadar vericegimi :)

Super gidiyorsunuz kizlar, ben tartilmiyorum... 1. haftanin sonunda tartilicam, ama sizleri okudukcaa cok merak ediyorum nekadar vericegimi :)

valla en güzelini yapiyosun,keske bende tartilmasam ama bende hastalik haline geldi tartilmadan duramiyorum,hic alistirma kendini :)

Walla tartilmamak icin tutuyorum kendimi :) Gunluk degisen inisler ve cikislar motivasyonumu etkilemesin diye, haftada 1 tartilmak daha mantikli geliyor.. Ve esas onemlisi, kacamak yaptigimdaa eger hala kilo vermeye devam ettigimi gorursem sik sik kacamak yapabilicegimden korkuyorum, oyuzden haftada 1 tartilmaya ozen gosteriyorum..

iyi aksamlar kizlar,aksam yemeginden sonra 2 dilim ananas yedim,migdem cok süzdü :)

pelin-pelin kolay gelsin sanada,bir porsiyon et kac gram oluyo mesela bir porsiyon tavuk ben 200 gr biliyom ama sebzelerdemi ayni oluyo bir porsiyon 200 gr

1 porsiyon et yerine geçen yiyecekler:
 1 yumurta büyüklüğünde kırmızı et, köfte,30gr
tavuk-hindi eti, 50gr
balık eti.60gr
 4 çorba kaşığı kuru baklagil25gr
 1 yumurta50gr
 5 orta boy karides-midye
 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir-dil peyniri30gr
 Yarım kibrit kutusu kadar kaşar-tulum peyniri20gr
 1 baget but60gr
 Yarım kutu ton balığı(80gr),çeyrek kutu ton balığı(160gr)
 1 ince dilim salam30gr
umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar dün dediğim gibi ben de bugün başladım, hadi hayırlısı ama benim bir hayli fazlam var fakat umudum da var,bu forum bana çok ii geldi resmen kendimi tutuyorum. bir de bana yardımcı olmanızı istiyorum şu kilo çizelgelerinden nasıl hazırlayabilirim?

X