- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
Merhaba arkadaşlar, o kadar dolup taştım ki buraya yazmak istedim. Hayatıma objektif olarak bakamıyorum. 2 yıl önce evlendim, ailemle aynı şehirdeyim fakat hiç istemediğim bir semtte oturuyorum. Kimsem yok. Dışarı çıkmaya dahi korkuyorum, büyüdüğüm semtte çok rahatken burada nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. Bütün ailem, bütün arkadaşlarım oradalar benim oraya gitmem 1 saat ve kafama estikçe gidemiyorum. Daha önce bir araç yürürken yaklaştı yanıma çok korktum durağa yürümek benim için eziyet gibi. İşten de tacize uğradığım için ayrılmak zorunda kaldım geçen sene işten ayrıldıktan iki ay sonra kimyasal gebelik geçirdim. Yazın elbise, askılı bluz vs. dahi giyemiyorum burada korkuyorum. O kadar yalnızlaştım ki panik atak, travma sonrası stres bozukluğu gibi şeyler yaşadım. Buradan taşınamıyoruz eşimin ailesinin evi ve kira vermiyoruz. Eşimin maaşı iyi fakat kiraya çıktığımız zaman o maaş eriyip gider. Geçen gün kyk borcumdan dolayı eve kağıt gitmiş, öğrenince çok ağladım. Çalışırken ödüyordum ama işten ayrılınca ödeyemedim. Babam ağladığımı duyunca hemen kapattı borcumu. Ben öyle savurgan bir insan da değilim işten ayrıldığımdan beri kendime ufacık bir şey bile yapmadım. Artık çok bunaldım. İşsizlik, yalnızlık, gelecek kaygısı canımı çok ama çok sıkıyor. Çocuk sahibi olmak istiyorum ama burada tek başıma bile dışarı çıkamıyorum çocuğumu nasıl çıkartayım. Ona da hapis hayatı yaşatamam. Maddi olarak kendimi güçlü hissetmeden çocuk sahibi olmak da istemiyorum. O kadar karışık ki ruh halim aslında belki size hissettiğinin onda birini ancak anlatabilmişimdir. Şu an bunu yazarken bile istemsizce ağlamaya başladım.