- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
Strese bağlı kaygi bozuklugu diye geciyor zaten. Hic anlamadan birden hortluyor. Yasamayan anlamiyor. Sen onunla yasamayi ogreniyorsun canim. Hayatimin en guzel yillarini depresyonla gecirdim ben. Ortaokul yillariim en berbatlari ve şükür ki hafizamda yok. Lise 2 de anksiyete ile tanistim hemde okulda sinir krizi geçirerek. Bir gun once annemle babam tartismis ve bosanma noktasina gelmisti. O etkili oldu. Sonrasinda hep agkama krizleri. Ben o yaşa dek aglamak nedir bilmezdim. Nefes kesilmeleri, bahsettigim korkular vs. allah herkese kolaylik versin. Ama ilacini kullan canım. Rahatlatici bitki caylari icebilirsin. Kitap okumak guzel bir terapi birde ben cok kitap okudum o donemlerde
Sizi kendime o kadar yakın hissettim ki. Bir tek ilaç kullanmıyorum ama kitaplar okuyorum, evde bitki çayı stokladım. İyi hissetmek diye bir kitap var o çok iyi gelmişti. Tam her şey güzel olacak diyorum. Televizyonda, sosyal medyada çok korkunç bir olay görüyorum ve kendimi bunun için yiyip bitiriyorum. İlaçlara önyargımda şundan siz de çocukken tacize uğramışsınız, genelde lise döneminde açığa çıkıyor bir şekilde cinselliğin ne olduğunu anladığımız için belki de ağır bir ergenlik geçirdim ve o zaman da çok ilaç kullandım. Kilo almıştım, çok uyumuştum doktorlar hangi ilacın iyi geldiğini bir türlü bulamıyordu belki de ergenlikte olduğum için bünyem daha fazla yan etki hissettirmişti bilmiyorum.