Mutsuzlukta geberiyorum.

Yani az önce kendimi yorup bunlari okumus olduguma bile inanamiyorumŞakamısınız? Çağın geregi elbette tum duzenler bozulmus durumda elbette ancak yani isterki 10000 tane adamla ol seni sen oldugun icin sevip sahip cikmayacak olduktan snra bunun sna bi getirisi olmayacak ki?Allah kimseyi dusurmesin ya dusersen ya bir ele bir guce bir nefese ihtiyac duyarsan? O zaman bu arayarak bulduklarini zaten yaninda asla bulamazsinn ki

Yahu siz de tek eşli olacağım diye en arzulamadığınız adamı seçerseniz mutsuz olursunuz tabii.

Bence sizin genel olarak en büyük probleminiz tip, huy, kariyer, iletişim vb. değil. Sizin probleminiz çok muhtaç çok çaresiz olmanız ve özgüvensizliğinizi sürekli maskelemeye çalışmanız. Erkekler belki hiçbir şey anlamıyor olabilir ama çaresizliğin ve muhtaçlığın kokusunu 1000 km öteden alırlar. Siz bu kadar onlara odaklı olup onaylanma ihtiyacınızı, gördüğünüz erkek ilgisinden karşılamaya çalıştıkça onlar da sizden karış karış kaçacaktır. Sizin bence erkekler veya kadınlarla olan ilişkinize değil kendinizle olan ilişkinize odaklanmanız lazım öncelik olarak. Kendinizle barışıp sürekli yapışacak birileri olmadan da hayattan keyif almaya başlarsanız ancak önünüze değerlendirebileceğiniz fırsatlar çıkar.

Belki artik en vasifsiz ! erkek bile secici olmustur ve sizin gibi cok partnerli birini istemiyordur.

Arzuladıklarım sevgili gibi davranmıyordu ki.
E yalnız kalın biraz. Kendinizle kalın, arkadaşlarınızla takılın. İlla her an bi partneriniz mi olmalı?
Bi de dikkatimi çekti; siz sürekli kendinizle alakalı psikolojik çıkarımlar yapan mesajları beğeniyorsunuz. Size tavsiye niteliğinde olan, ya da kendinizi sorgulamanızı sağlayacak mesajları sallamıyorsunuz.
Çok acil değişmelisiniz.

valla bunları ben de yazacaktım benden önce yazdınız benden çok yaşayacaksınız:)
doğru tespit

Ben de bilemedim ya Vanlı bi arkadaşa sordum bana dedi ki "Öyle bir kadını orda rahat koymazlar ne kapı bırakırlar ne baca." demişti. Bu kadın diyor ki hala yüzüme bakan yok.

Ben de bilemedim ya Vanlı bi arkadaşa sordum bana dedi ki "Öyle bir kadını orda rahat koymazlar ne kapı bırakırlar ne baca." demişti. Bu kadın diyor ki hala yüzüme bakan yok.
Aynen öyle. Yani annem doğuludur o kültürü bilirim en ufak şeyden adı çıkar değil ki grup seks yani. Anında ahırdaki hayvanlar dahil herkes kapısında sıra olur.

İşin gücün yok canın sıkıldıkça buraya gelip zaman öldürüyorsun A Aysenimi hiç böyle biri olduğunu düşünmüyorum

Eee intihar mı edem.sonuç ne? Ya da dünyanın en çirkin kadinı mıyım o zaman? Ya en kısmetsizi? Amacı ne yani bu mesajın?yıkmıyorlar işte.etrafımdakiler de ayni durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…