Mutsuzlukta geberiyorum.

Ferhans ilk ünide okurken senin gibi bir kız vardı. Çok eşli, hatta liste çıkaran cinsten. O gerçekten ay parçası gibiydi bak ahahsh. Bembeyaz tenli yeşil koca gözlü kendinden açık kumral, incecik bel(kıskan). Bu yaşam tarzını bırakınca da tüm erkekler peşinden koşmuştu ilişki yaşayabilmek için. Amaaa o kız kıskanç değildi işte senin gibi. Kadınlardan da nefret etmiyordu kendisiyle de barışıktı.

İçindeki nefret dışına vurmuyor mu sanıyorsun?

Evet azarlandıkça, hakaret işittikçe hoşuma gidiyor sanki.tam hoşuma da gitmiyor ama ben de bilmiyorum artık ne düşündüğümü.arkadaşların da maşallahı var sağolsunlar.bana hakaretler, linçler, kötüsün demeler.ve bunları yapanlar benden farklı olduğunu idda ediyor.teşekkür edeirm.

iyi kalpli olmak için ne yapmak gerekiyor.zorla iyi kalpli olmak mümkün mü ? Siz de intiharın eşiğinde olacak kadar kötü hisseden birine bu tarz mesajlar yazarak iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz yani? Zaten birşeyler ters gittiği insanlar dertlenip, bunu anlatıyor.belli ki psikolojim bozuk. Kompleksli ve kıskanç bir insana iyi olduğunu iddia eden insanlar yalnızca yardımcı olmaya çalışır ya da acıyarak bakar.inşallah düzelir diye.bu şekilde yarasına tuz basmaya çalışmaz.güzel olmadığım kabul edince elinize ne geçecek? Bir gaflet kendimi över gibi oldu.bir eksiğim yok demek istedim işte.

Ben iyi biri olduğumu asla iddia etmem :d insanların ahlak seviyesine göre tavrımı değiştiririm. Senin ahlak seviyen taciz ve tecavüzü hoş görüp, kurban suçlama seviyesinde. Bu şekilde olduğun için kompleksli ve kıskanç olman benim oturup ayyy keşke iyileşse diye iyi dileklerde bulunacağım bir şey değil. Acınacak halde olduğun konusunda haklısın ama sana acıyacak insanlar burada değil.

Yazmama seçeneğiniz vardı.bu şekilde sen de kötülük yapmış oluyorsun basbaya.

Diger kadinlari yererek elestirerek aslinda icinizdeki disil enerjiye ket vuruyor, elestiriyorsunuz. Icinizdeki disi ile barisik oldugunuzu dusunmuyorum, destek almalisiniz

Bu konulardan müzdarip çok insan var.ne yapacak bulamayan zorla mı kendini sevdirsin millete?

Yazmama seçeneğiniz vardı.bu şekilde sen de kötülük yapmış oluyorsun basbaya.
Okumadin mi mesajımı kız? Sana bunları söylerken içimde hiçbir sıkıntı olmuyor. Hatta o bahsettiğim kişiye de bir baktım evlenmiş haberin olsun ahahshsh

Senin cıddi anlamda pıskolojık sorunların var.
Mutlululgu erkeklerde arıyorsun .
Herkes guzel bir ılışkı ister evet ama bu kadar cok erkekle olmak normal değil ruhu yorulur insanın.
Bence terapi alıp sonra hayatına bırını al .
Yoksa boyle giderse değer gormez gelıp gecıcı bir kadın olursun erkeklerin hayatında .
Buda degersızlık hıssı oluşturur depresyonu tetıkler .
Linçlemek ıcın falan soylemıyorum tarzım değil zaten oyle şeyler .

2.el dolap uygulamasında sisme bebek gormustum erkek hem de vur kır parcala söv yine de senden ayrılmaz

bence birleşip danaya girelim ,yok yok pardon ,hatuna sevgili bulmaya girelim
niyet ettim ALLAH rızası için ferhans isimli hatunu gün boyu eğleyecek ,şöyle bi bir ay yetecek sevgili bulmaya.
hepimiz toplaşıp niyet edersek oldu bu iş:)
1 ay sonrasına ALLAH kerim.
başka napalım da bacım ,ne istiyorsun .
ne deseler boş , hiçbirine okey demiyorsun
ille de sevgili ille de sevgili diyorsun gibi geldi bana..

Tacizi tecavüzü normalleştirip, zevk almaya bak şeklinde yaklaşan, her tür sapkınlığı normal gören, üreme sistemine ve evli hemcinslerine kafayı taktığı için böyle saçma sapan yazan birinin ne hissettiğini umursamayan insanlar kötü kalpli olmuyorlar.
Erkeksizlikten boşta duramamaktan intihar edecek seviyedeysen de forumda kendini tatmin edeceğine doktora gidersin. Hem tedavi almaya çalışma hem saçma sapan şeyler yazıp acitasyon yap.
Yok ya

Sanırım siz mazoşistsiniz, eleştiri olarak söylemiyorum gerçekten sadece yorum yapıyorum hakaret algılamayın lütfen.. Sizi üzmeleriyle ve ilgi görerek kendinizi iyi hissediyor gibisiniz, sizin durumunuzun çok eşlilikle alakası yok bence. Destek almanız lazım yoksa çok eşlilik kişisel bir seçim ama içinde bulunduğunuz ruh hali normal değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…