Sorma ya kahroluyorum.Ferhan bana fotonu atsana kız söz kimseye atmayacam. Hayır nasıl bulamazsın anlamıyorum müge anlıya çıkan abuk subuk tipler bile köyü peşine takıyor.
Evet azarlandıkça, hakaret işittikçe hoşuma gidiyor sanki.tam hoşuma da gitmiyor ama ben de bilmiyorum artık ne düşündüğümü.arkadaşların da maşallahı var sağolsunlar.bana hakaretler, linçler, kötüsün demeler.ve bunları yapanlar benden farklı olduğunu idda ediyor.teşekkür edeirm.Bakin burada kendinizi taslatmaniz bile iyi olmadiginizi gosteriyor. Boyle taslandiktan sonra daha iyi hissetmeyeceksiniz. Psikolog degilim ama bunlar hep kendinizle barisik olmamanizdan. Belki de bilincalti kendinizi cezalandiriyorsunuz?
Lutfen ama lutfen terapi alin.
Paraniz yoksa bari bu konuda okumalar yapin. Belki durymunuzu daha iyi anlamaniza yardimci olur.
Şişme erkek al kendine en iyisi ama 2 3 tane al Bi tanesi yetmez patlatırsın 2 güne sırayla kullanırsın.Sorma ya kahroluyorum.
iyi kalpli olmak için ne yapmak gerekiyor.zorla iyi kalpli olmak mümkün mü ? Siz de intiharın eşiğinde olacak kadar kötü hisseden birine bu tarz mesajlar yazarak iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz yani? Zaten birşeyler ters gittiği insanlar dertlenip, bunu anlatıyor.belli ki psikolojim bozuk. Kompleksli ve kıskanç bir insana iyi olduğunu iddia eden insanlar yalnızca yardımcı olmaya çalışır ya da acıyarak bakar.inşallah düzelir diye.bu şekilde yarasına tuz basmaya çalışmaz.güzel olmadığım kabul edince elinize ne geçecek? Bir gaflet kendimi över gibi oldu.bir eksiğim yok demek istedim işte.Ferhans ilk ünide okurken senin gibi bir kız vardı. Çok eşli, hatta liste çıkaran cinsten. O gerçekten ay parçası gibiydi bak ahahsh. Bembeyaz tenli yeşil koca gözlü kendinden açık kumral, incecik bel(kıskan). Bu yaşam tarzını bırakınca da tüm erkekler peşinden koşmuştu ilişki yaşayabilmek için. Amaaa o kız kıskanç değildi işte senin gibi. Kadınlardan da nefret etmiyordu kendisiyle de barışıktı.
İçindeki nefret dışına vurmuyor mu sanıyorsun?
Böyle ölmez füze atsaydın.195lik adam nefes alan kadına asılan, aynanda bulduğu her kadınla yatan bir tipse 170lik adam zeki entelektüel bilgi birikimi olan, elit bir adamsa 170liği tercih ederim.
Bil bakalım sen hangi kategoridesin. Kadının abazası?
Ben iyi biri olduğumu asla iddia etmem :d insanların ahlak seviyesine göre tavrımı değiştiririm. Senin ahlak seviyen taciz ve tecavüzü hoş görüp, kurban suçlama seviyesinde. Bu şekilde olduğun için kompleksli ve kıskanç olman benim oturup ayyy keşke iyileşse diye iyi dileklerde bulunacağım bir şey değil. Acınacak halde olduğun konusunda haklısın ama sana acıyacak insanlar burada değil.iyi kalpli olmak için ne yapmak gerekiyor.zorla iyi kalpli olmak mümkün mü ? Siz de intiharın eşiğinde olacak kadar kötü hisseden birine bu tarz mesajlar yazarak iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz yani? Zaten birşeyler ters gittiği insanlar dertlenip, bunu anlatıyor.belli ki psikolojim bozuk. Kompleksli ve kıskanç bir insana iyi olduğunu iddia eden insanlar yalnızca yardımcı olmaya çalışır ya da acıyarak bakar.inşallah düzelir diye.bu şekilde yarasına tuz basmaya çalışmaz.güzel olmadığım kabul edince elinize ne geçecek?
Yazmama seçeneğiniz vardı.bu şekilde sen de kötülük yapmış oluyorsun basbaya.Ben iyi biri olduğumu asla iddia etmem :d insanların ahlak seviyesine göre tavrımı değiştiririm. Senin ahlak seviyen taciz ve tecavüzü hoş görüp, kurban suçlama seviyesinde. Bu şekilde olduğun için kompleksli ve kıskanç olman benim oturup ayyy keşke iyileşse diye iyi dileklerde bulunacağım bir şey değil. Acınacak halde olduğun konusunda haklısın ama sana acıyacak insanlar burada değil.
Bu konulardan müzdarip çok insan var.ne yapacak bulamayan zorla mı kendini sevdirsin millete?Samimi söylüyorum üzülüyorum size, milleti gömerek abazalarin s.ks oyuncağı olarak sadece kendinizi avutmata anlık zevk almaya çaliyorsunuz ama siz yalnız ve mutsuzsunuz, koşulsuz seveniniz yok. Belli ki aileniz dahil hiç sevgi görmemişsiniz. Gerçek sevgiyi tadan insan kendine değer verir. Bedenimize de saygımız olmalı.
Bu şekilde ilerlerseniz yalnızlığa ve mutsuzluğa mahkumsunuz.
Okumadin mi mesajımı kız? Sana bunları söylerken içimde hiçbir sıkıntı olmuyor. Hatta o bahsettiğim kişiye de bir baktım evlenmiş haberin olsun ahahshshYazmama seçeneğiniz vardı.bu şekilde sen de kötülük yapmış oluyorsun basbaya.
Senin vicdanin.iyi ne diyeyim.Okumadin mi mesajımı kız? Sana bunları söylerken içimde hiçbir sıkıntı olmuyor. Hatta o bahsettiğim kişiye de bir baktım evlenmiş haberin olsun ahahshsh
ben de anlamadım. neden bahsediyor
Tacizi tecavüzü normalleştirip, zevk almaya bak şeklinde yaklaşan, her tür sapkınlığı normal gören, üreme sistemine ve evli hemcinslerine kafayı taktığı için böyle saçma sapan yazan birinin ne hissettiğini umursamayan insanlar kötü kalpli olmuyorlar.iyi kalpli olmak için ne yapmak gerekiyor.zorla iyi kalpli olmak mümkün mü ? Siz de intiharın eşiğinde olacak kadar kötü hisseden birine bu tarz mesajlar yazarak iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz yani? Zaten birşeyler ters gittiği insanlar dertlenip, bunu anlatıyor.belli ki psikolojim bozuk. Kompleksli ve kıskanç bir insana iyi olduğunu iddia eden insanlar yalnızca yardımcı olmaya çalışır ya da acıyarak bakar.inşallah düzelir diye.bu şekilde yarasına tuz basmaya çalışmaz.güzel olmadığım kabul edince elinize ne geçecek? Bir gaflet kendimi över gibi oldu.bir eksiğim yok demek istedim işte.
Ç*künü görmedenn acılarım tükenmiyooor...Gunahim neydi tanrim hasretin cekilmiyooor
Sanırım siz mazoşistsiniz, eleştiri olarak söylemiyorum gerçekten sadece yorum yapıyorum hakaret algılamayın lütfen.. Sizi üzmeleriyle ve ilgi görerek kendinizi iyi hissediyor gibisiniz, sizin durumunuzun çok eşlilikle alakası yok bence. Destek almanız lazım yoksa çok eşlilik kişisel bir seçim ama içinde bulunduğunuz ruh hali normal değil..Merhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar