Mutsuzlukta geberiyorum.

Güzel anlatmışsın.derdim kendim de.ikisi de.bir de bu kadar koca nereden bulunuyor ben çözemiyorum ya.her konuda herkes başlıyor eşim de eşim diye.2.çocuğa istemeden hamile kalmış falan filan.evet bende kıskançlık da var haklısınız.inkar edemeyeceğim.kendimi rahat bırakamıyorum.hep bir kasma, özenme.

E sana da gelmiş koca istemiyorsun bacım tek eşli olmam diyorsun?

Yani adam o kadar sık cinsellik yaşıyor seninle yinede yetinmiyorsun daha ne yapsın bu adam gözünden ateş mi çıkarsın. Duygusal olarak begenmiyorsan adamı da yorma ne gerek var. Ayrıca herkes de bir koca var tek eşli ama sen daha evli bile değilsin böyle düşünce ile evlilik de zor olmaz mı hayatında.
Yapma böyle!
Hayatında bir kaç erkek olsa cinsellik olarak yani bu senin kendine olan saygını alır götürür. Ve hastalık kaparsan daha hiç cinsellik yaşayamazsin . Kendine iyilik yap ve tedavi ol. Herkes iyi kalpli olmayabilir öyle ol demiyorum ama kendini geliştirmek için makaleler kitaplar oku yada iyi arkadaşlar edin ben yardımcı olurum burdan istersen. Umarım sende kıskandıgin o güzel evli çiftlerin hayatını yaşarsın üzme kendini içten içe ne düşünüyorsun biliyorum
Kadın cinsel hastalık kapmak istiyor zaten. Seksi geliyor ona cinsel hastalığının olması.
Normal kafası yok onun 😂😂

iyi kalpli olmak için ne yapmak gerekiyor.zorla iyi kalpli olmak mümkün mü ? Siz de intiharın eşiğinde olacak kadar kötü hisseden birine bu tarz mesajlar yazarak iyi olduğunuzu mu düşünüyorsunuz yani? Zaten birşeyler ters gittiği insanlar dertlenip, bunu anlatıyor.belli ki psikolojim bozuk. Kompleksli ve kıskanç bir insana iyi olduğunu iddia eden insanlar yalnızca yardımcı olmaya çalışır ya da acıyarak bakar.inşallah düzelir diye.bu şekilde yarasına tuz basmaya çalışmaz.güzel olmadığım kabul edince elinize ne geçecek? Bir gaflet kendimi över gibi oldu.bir eksiğim yok demek istedim işte.
Burda dertlenip konu açan yardima muhtaç olan diğer kadınlara o yorumları yaparken sen ne kadar iyi kalpliydin Ferhans??

Haklıdın valla.bana arada geliyorlar böyle.bir hiddetle konu açıyorum.gerçekten istemiuorum sanirım.mantığım istiyor ama kalbim onaylamıyor.daha eğlence gerek diyor.akilla istekler çatışınca da eee çıkmadı ki diye sıyrılıp sorumluluk almak istemiyorum.kaç tane sevgilim evlenmeye yanaşmıyorum diye ilişkisini bitirdi.moralim bozuk olunca sağlıklı düşünemiyorum.buralarda ağlayıp kendimi küçük duruma düşürüyorum.

Merhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar 😢😭
Bu akılla çok yanlız kalırsın

Yahu olay zaten ferhansın sevilmeme korkusu. O yüzden böyle uç bir insan çünkü sevilmeyişine bahane oluyor. Zaten dikkat ederseniz anneler, tacize uğrayan kadınlar toplum tarafından, özellikle de kadınlardan, en çok şefkati gören kişiler. Onlara saldırarak sevilmeyişini garanti altına alıyor.
Tek eşlilik istemiyor çünkü "sevgilisi" onunla neden beraber anlayamıyor. Sevgi mümkün değil. Bunu da ben aslında ona çok yükselmiyorum diye hafifletiyor ki adam onu terk ederse bahanesi olsun.
Ha bütün bu yazdıklarım da yaptıklarına bahane değil.
Çok eşli insanlara da tu kaka da demiyorum ama ferhans bunu normal bir psikolojiyle yapmıyor.

eşim de eşim diye.2.çocuğa istemeden hamile kalmış falan filan
Bu insanlar da tek eşli.
Aman bu 🍆 da elimden giderse ben ne yaparım diye yoldaki adamlara bakmıyorlar. Hayatlarındaki insanı seviyorlar ve dış dünyaya kendilerini kapatmış haldeler. Bu yüzden hayatlarına evlenecek ve onlardan çocuk yapacak insanlar giriyor
Senle kim neden evlensin ki? Hayatında biri varken bile gözün dışarıda. Senle nikah kiyacak adam, doğacak çocuk sütçüden mi tüpçüden mi belli degil.
Erkekler tek tipe bakmazlar, karaktere de bakarlar.

Bu insanlar da tek eşli.
Aman bu 🍆 da elimden giderse ben ne yaparım diye yoldaki adamlara bakmıyorlar. Hayatlarındaki insanı seviyorlar ve dış dünyaya kendilerini kapatmış haldeler. Bu yüzden hayatlarına evlenecek ve onlardan çocuk yapacak insanlar giriyor
Senle kim neden evlensin ki? Hayatında biri varken bile gözün dışarıda. Senle nikah kiyacak adam, doğacak çocuk sütçüden mi tüpçüden mi belli degil.
Sadece erkek değil kadın için de böyle.
Evlenmek için evlenmesin benle. Yada seks yapacak kadın olsun diye de evlenmesin. sadece benimle beni sevdiği için evleneceği için evlensin isterim ben.
Uçana kaçana yürüyen, bakan, düşünen insanla olmaz.
Sevgiden, aşktan bir haber , sevişecek insan kalmazsa diye gezen birini kim neden sevsin de evlensin.

Haklıdın valla.bana arada geliyorlar böyle.bir hiddetle konu açıyorum.gerçekten istemiuorum sanirım.mantığım istiyor ama kalbim onaylamıyor.daha eğlence gerek diyor.akilla istekler çatışınca da eee çıkmadı ki diye sıyrılıp sorumluluk almak istemiyorum.kaç tane sevgilim evlenmeye yanaşmıyorum diye ilişkisini bitirdi.moralim bozuk olunca sağlıklı düşünemiyorum.buralarda ağlayıp kendimi küçük duruma düşürüyorum.
psikoterapi almanı mutlaka tavsiye ederim doğru düzgün bir terapistten.
ama bu hayat tarzıyla oralarda başın belaya girer. istanbul’a falan git bari. kimse naptığını bilmez görmez. cidden çok sıkıntı yaşarsın oralarda. hatta seninle canı istedikçe sevişmek isteyip şu an uzak durduğun adamlar başına bela olabilir seni çok zor duruma düşürebilirler. off cidden endişelendim senin için. oralar bu anlamda tekin yerler değil ya

Bu insanlar da tek eşli.
Screenshot_2023-08-31-22-11-21-702_com.android.chrome-edit.jpg

Merhaba.çok tepki çeken bir üyeyim ama şu an o kadar mutsuzum ki şuraya sayfalarca hakaret döşense allah razı olsun derim.o derece gözüm birşey görmüyor.o yüzden istediğiniz kadar acımasız olabilirsiniz.sadece çığlığımı birilerin duymasını istiyorum.artık dayanamıyorum.birkaç ay önce görüştüğüm bir erkeğin ısrarı ile tek eşli olmaya karar verdim.heralde dedim bu kadar kişi aynı şeyi söyleyip, beni linçlediklerine göre vardır bir bildikleri.tamam dedim demek ki bir yerde bu şekilde olması için hayat beni yönlendiriyor.neyse birkaç gün kendi kendimi avuttum tabi.arayanlara soranlara dönmedim, cevap vermedim.haa demiyorum ki onlar da çok ele avuca gelen ilişkilerdi.arada vakit geçiyordu macera oluyordu bu yani.2, 3 gün arayıp, sorup onlar da çekip gittiler tabi.ben bu süreçten sonra acılar içinde kıvranmaya başladım.bu tek eşlilik hiç de sandığım gibi huzur mutluluk getirmedi.tamam yanımda bir adam var ama yarın öbür gün bir aksilik olsa dımdızlar yapayalnız ortada kalacağım.sonra dedim ki amann bu olmazsa başkasını bulurum dedim.etrafıma bir bakıyorum.millet beni görünce yolunu değiştiriyor neredeyse, yüzüme bile bakan yok.eee dedim nasıl olacak o zaman bu iş.işin garip tarafı ay parçası gibi de suratım var, ışıl ışılım.boyum posum da iyidir ülkeye göre.eee benim yüzüme bakan bile yoksa daha dezavantajlı durumda gibi görünen kişiler nasil yapıyor bu işi.tamam biliyorum tek kriter fizikse görünüş degil ama hiç mi bir kör topal ilgilenen olmaz.şu abaza seviyesiz tiplerle bile kendimi avutacağım neredeyse o derece düştüm ki bu aralar o bile yok.eskiden kendimi seksi, çekici hissettiğim günler o kadar uzak geliyor ki.sinirden yanımdan geçen insanlara saldıracağim geliyor.yıllarca saçma sapan kendimi avutup durmuşum meğer.sanki kadınlıktan atılmış gibiyim.hayalet gibi geziyorum ortalarda.eee ömrümün sonuna kadar bu şekilde devam ederse ben bu durumu nasıl kaldıracağım.buradaki kocalı, sevgilili konuları bile okuyamıyorum.kalbim sancıyor.gerçekten çok çaresizim.ölene kadar biri benimle ilgilensin diye umut ede ede mi yaşayacağım.erkek bulamayan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz ya da bu tarz dönemlerden geçen arkadaşlar 😢😭
Terkedilme şeman var sanirim, mutlaka psikologa aç bu sıkıntını aşabilmek için.

Bu insanlar da tek eşli.
Sana da yazacak şimdi kalbin kötü diye :| bir insan ancak bu kadar haklı olabilir bu arada

X