• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzlugunuzdan beslenen psikopatları tanıyın.

Teşekkür ederim benimkinde de evlenmeden önce alkol kumar her gece başka kadınlar kısa süreli evli kaldık bunlsrı yapmadık ama boşandıktan sonra eski hayatına devam edecek madde yoktu devlet memuru ve düzenli check up lafı olduğu için hakkımızda hayırlısı olsun güzel günler bizi bekler inşallah ben sizin gibi devam ettiremedim o kadar sağlam bir psikolojim olmadığı için
inan benimde saglam bir psikolojim yok. ailem destek cikmadi iki cocukla hicbir yere sigamadim senelerce cocuklarimla birlukte kurtulmanin yollarini aradim durdum. sonra arkama bir baktim ki 15 yil gecmis. isin enteresan tarafi hala pislik benimle barismaya calisiyor !! kanser gibi aids gibi geldi girdi hayatima kurtulamadim desem daha dogru olur.. en son cildirdimda koydum temelli kapiya.

inan benimde saglam bir psikolojim yok. ailem destek cikmadi iki cocukla hicbir yere sigamadim senelerce cocuklarimla birlukte kurtulmanin yollarini aradim durdum. sonra arkama bir baktim ki 15 yil gecmis. isin enteresan tarafi hala pislik benimle barismaya calisiyor !! kanser gibi aids gibi geldi girdi hayatima kurtulamadim desem daha dogru olur.. en son cildirdimda koydum temelli kapiya.
İnsanda sağlam psikoloji bırakmıyorlar.... hala bizi sömürmek eritmek için uğraşıyorlar çocukla olukça kopmakta zor benimki gitti ama geri geleceğini düşünüyorum pişman olup ailenizin arkanızds olmaması kötü olmuş tabi ama çocuklarımız var tüm mutluluk kaynağımız onlar

İnsanda sağlam psikoloji bırakmıyorlar.... hala bizi sömürmek eritmek için uğraşıyorlar çocukla olukça kopmakta zor benimki gitti ama geri geleceğini düşünüyorum pişman olup ailenizin arkanızds olmaması kötü olmuş tabi ama çocuklarımız var tüm mutluluk kaynağımız onlar
kesinlikle cocuklarim olmasa bu kadar guclu olamazdim..

sizinki donerse aman diyorum. can cikiyor huy cikmiyor. aileniz destek mi size ?? dilerim benim yasadigim zorluklari yasamazsiniz

kesinlikle cocuklarim olmasa bu kadar guclu olamazdim..

sizinki donerse aman diyorum. can cikiyor huy cikmiyor. aileniz destek mi size ?? dilerim benim yasadigim zorluklari yasamazsiniz
Evet bende değişeceğine hiç inanmıyorum şu yılın son günü bile onları konuşuyoruz şimdi o kim bilir hangi clupta... yaşlanınca biraz daha törpüleniyorlarmış ama benim gücüm Yok ailem destek çok şükür .... sizinkiler neden destek çıkmadılar nasıl ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz

Evet bende değişeceğine hiç inanmıyorum şu yılın son günü bile onları konuşuyoruz şimdi o kim bilir hangi clupta... yaşlanınca biraz daha törpüleniyorlarmış ama benim gücüm Yok ailem destek çok şükür .... sizinkiler neden destek çıkmadılar nasıl ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz
annemle babam ayriydi.. bizde kadinlar bosanirsa genelde cocuklari babaya birakirlar ki tekrar evlenebilsinler !! ben cocuklarimi birakmak istemedim o zaman otur cek dedi annem.. sonra onunlada irtibati kestim.. boylece bu psikopat adama altin tabakta sunulmus kurban konumuna dustum. suan calisiyorum eski kayinpederimin evinde oturuyorum kira sikintim yok simdilik.. hayatimi kendi kontrolume almaya cabaliyorum.. destekciniz olmasina cok sevindim. inanin yalniz cocukla cok cok zor olurdu

annemle babam ayriydi.. bizde kadinlar bosanirsa genelde cocuklari babaya birakirlar ki tekrar evlenebilsinler !! ben cocuklarimi birakmak istemedim o zaman otur cek dedi annem.. sonra onunlada irtibati kestim.. boylece bu psikopat adama altin tabakta sunulmus kurban konumuna dustum. suan calisiyorum eski kayinpederimin evinde oturuyorum kira sikintim yok simdilik.. hayatimi kendi kontrolume almaya cabaliyorum.. destekciniz olmasina cok sevindim. inanin yalniz cocukla cok cok zor olurdu
Maalesef benimkilerde ayrı ama şu anda benim için yanımda birlikteler... benimkide benim bu hassasiyetlerimden kırılganlıklarımdan yararlanarak kurban olarak sunuldum tutunacak bir dal arıyordum çünkü çocukları bırakmamanız iyi olmuş tabiki yeniden evlenmeye güven kalmadı bizi gerçekten kabul edecek birisi o şefkatte olacak birisi çocuklarımızla kabul eder... benimkide manipüle ediyor dul kalacaksın çocukla kalacaksın seni alan adam sana nasıl davranacak gör bak diye ama gülüp geçiyorum ....biz duygusal açıdan kişilik açısından kendimizi geliştirmemiz gerekiyor zayıf yanlarımız üzerinde çalışmamız lazım ki öyle insanları uzak tutalım kendinizden artık

An filmini izledim bu arada , bana çok alakasız geldi .. filmde ilk karşılaşıyor kötü geçiyor sonra kalsilasmasa ilerde karşılıyor mutlu son bitiyor. Ama biz psikopatlar değişmez diye ogrenmedik mi ?¿ izlerseniz yorumlarinizi bekliyorum

Benimde annem babam ayrıydı :KK43: bir tarafımız eksik buyuyoruz sanırım o yüzden her guzumuze gulene inaniyoruz
ahhh bizim eksik kalan sevgi eksiği aile olma isteği duygularımız....şimdi belki onun ailesi diyecek ki akrabalarına zaten anası babası da ayrıydı halbuki sorunların çocuklarında olduklarını anlasalar.... hiç bir bayan boşanmak için evlenmez

An filmini izledim bu arada , bana çok alakasız geldi .. filmde ilk karşılaşıyor kötü geçiyor sonra kalsilasmasa ilerde karşılıyor mutlu son bitiyor. Ama biz psikopatlar değişmez diye ogrenmedik mi ?¿ izlerseniz yorumlarinizi bekliyorum
neden öyle bir film önerdiğini bilmiyorum...psikopat hastalığı ile ilgili olmayabilir belki bizim hayata karşı umutla pozitif bakmamızla her şeyin sonu olmadığına dair görüşümüz olması için olabilir ....konuştuğumda sorarım izledikten sonra bende neden bu filmleri önerdiniz diye :)

neden öyle bir film önerdiğini bilmiyorum...psikopat hastalığı ile ilgili olmayabilir belki bizim hayata karşı umutla pozitif bakmamızla her şeyin sonu olmadığına dair görüşümüz olması için olabilir ....konuştuğumda sorarım izledikten sonra bende neden bu filmleri önerdiniz diye :)
Aynen bende biraz ne anlatmak istiyor diye araştırdım da dediğiniz gibi hayata karşı umutlu bakmak icinmis ben direk bu konuya odaklanarak izleyince biraz hayal kırıklığına uğramıştım

ahhh bizim eksik kalan sevgi eksiği aile olma isteği duygularımız....şimdi belki onun ailesi diyecek ki akrabalarına zaten anası babası da ayrıydı halbuki sorunların çocuklarında olduklarını anlasalar.... hiç bir bayan boşanmak için evlenmez
Tabi o yüzden başta onayı verdiler dimiii ... Ah ahhh çoğu sahipsiz buluyor aile darma dağın elimize alir oynatiriz diyorlar biraz dış goruncede amann oğlum başka kız mi yok olur ama bir kere daha diyorum aileniz de arkanizdaysa siz iki kat şanslısınız bir çoğu gidicek yeri olmadığı için yaşadıklarına boyun eğiyor

Sizde iki çocukmuş benim babam annemi terk ettiğinde 4 çocuk en küçüğü 3 yaşında en büyüğü 18 ve dedemlerin dediği tek şey sen de at gel tekrardan evlendirelim annem hayır ben hayatımı çocuklarıma adi yorum dedi ve hepimizi bir yerlere getirdi anlinin akıyla is sahibi yaptı okuttu en küçüğü benim bende türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde okuyorum ve annemle grur duyuyorum a babana ne oldu dersen biyolojik baba( !) Baktı bizim hayatımız güzel herkes kendi hayatında hop ortaya çıktı benim başarılı olduğumu öğrenmiş bölüm başkanıyla görüşmüş ta beni görüştür diye bu kadaryuzsuzluk olabilirkadar ancak bir insan . Diyeceğim o ki umudumuzu asla kaybetmeyin benim annem bu şartlarda yaptıysa sizde yaparsınız

Tabi o yüzden başta onayı verdiler dimiii ... Ah ahhh çoğu sahipsiz buluyor aile darma dağın elimize alir oynatiriz diyorlar biraz dış goruncede amann oğlum başka kız mi yok olur ama bir kere daha diyorum aileniz de arkanizdaysa siz iki kat şanslısınız bir çoğu gidicek yeri olmadığı için yaşadıklarına boyun eğiyor
Aynen öyle son süreçlerde bile oğullarına dedikleri yola gelcek kız ama anası karışıyor demişler halbuki alakası Yok annemi dinlesem baştan evlenme demişti ben evlenicem dedim bende cevap verdim o nasıl çirkin bir cümle hayvan mıyım ben yola gelecek ams hala oğullarının aşırılıklarını taşkınlıklarını törpüleyelim demiyorlar annesi dediki ikinci evliliğinde kız huyunu suyunu kabul edip evlencek yine demiyor bizim oğlumuzda kendine çekidüzen verecek filan.... mutlu seneler olsun bu arada biz mağdurlara :)))

Yok
Aynen öyle son süreçlerde bile oğullarına dedikleri yola gelcek kız ama anası karışıyor demişler halbuki alakası Yok annemi dinlesem baştan evlenme demişti ben evlenicem dedim bende cevap verdim o nasıl çirkin bir cümle hayvan mıyım ben yola gelecek ams hala oğullarının aşırılıklarını taşkınlıklarını törpüleyelim demiyorlar annesi dediki ikinci evliliğinde kız huyunu suyunu kabul edip evlencek yine demiyor bizim oğlumuzda kendine çekidüzen verecek filan.... mutlu seneler olsun bu arada biz mağdurlara :)))
Yok artık bu kadar olur :)))) bende de annesi istemedi dediler annesi yaptı dediler halbuki annemin arkadasinin oğluydu ve annem o kadar yapılan şeye rağmen hala öyle değildir belki yaşadığı sıkıntıyı ağlamaya vurmustur gerçek sevgiyi sende gorduyse ondan seni bunaltmistir demişti sanırım genel özellikleri anneyi suçlamak oda büyük ihtimal tekrar olma ihtimalini ortadan kaldirmamak için soyle ki sen dede suç yok hadi gel ol ucak sen gidincede bak ailen suçlu bak su arkadaşın şöyleydi diyerek seni yanlız bırakmak sonra tatb iki daha iyi kullanmak... Bu arada gerçekten sağlıklı mutlu psikopatsiz yıllara :)

Yok

Yok artık bu kadar olur :)))) bende de annesi istemedi dediler annesi yaptı dediler halbuki annemin arkadasinin oğluydu ve annem o kadar yapılan şeye rağmen hala öyle değildir belki yaşadığı sıkıntıyı ağlamaya vurmustur gerçek sevgiyi sende gorduyse ondan seni bunaltmistir demişti sanırım genel özellikleri anneyi suçlamak oda büyük ihtimal tekrar olma ihtimalini ortadan kaldirmamak için soyle ki sen dede suç yok hadi gel ol ucak sen gidincede bak ailen suçlu bak su arkadaşın şöyleydi diyerek seni yanlız bırakmak sonra tatb iki daha iyi kullanmak... Bu arada gerçekten sağlıklı mutlu psikopatsiz yıllara :)
Aynen amaçları o yalnızlaştırdı sonra neredesrkadsşların kendi arkadaşlıkları ise yüzeysel ortam ve çıkar ilişkisine dayanır bir çoğu... neyse geç olsun güç olmasın :))

Aynen amaçları o yalnızlaştırdı sonra neredesrkadsşların kendi arkadaşlıkları ise yüzeysel ortam ve çıkar ilişkisine dayanır bir çoğu... neyse geç olsun güç olmasın :))
Kesinlikle haklısınız bu arada demis ya yeniden bulucak başkasını oda yalan benimkide ilk ayrildigimizda başka kiz mi yok diye geciniyordu hatta bir iki ay öncesine kadar bulduk evlendiricek diye bana haberler gonderiyorlardi kendilerince pişman olayım aman aman başkasıyla evlenirse ben ne yaparım diyim yada olumlu olumsuz bi tepki veriyim diyeymis hepsi evet içim çok yandı çok ağladım ama asla tepki vermedim ve sonra onunda koca bir yalan olduğunu öğrendim hayır bir kere bu adamlar çok zeki ler öyle her kıza he demezler ki hava atmayı da çok sevdiklerinden yanlarına yakismayacagini düşündüğü birini hiç hiç istemezler kısacası 4 4 luk bir kız olmalı zaten burdan sayıyı epey bi azalttilar bu 4 4 luk kızlarda onlara bakmaz eğer ruhen güçlü yse geriye bizim gibiler kalır bi tane bulmuşlar onu kaybetmek neden istesin ki sonuçta yenisini aramak çok çok daha zor da bi bu sırada yüzeysel ilişkiler çabası ... Diyeceğim o ki o sözlerin hepsi sizi kışkırtmak için

Bende onun için öyleydim mesleği iyi maaşı iyi birikmiş parası var kıyafetine kilosuna kendine dikkat eden birisiyim gerçi sonra bınları eleştiri oda öyle diyor şimdi daha ince sık dokurum diye yine benim gibi sürekli alttsn alacak birisi olmalı ki ilişki yaşasın yoksa zor benden önce onun da günlük haftalıkmış ilişkileri ... ben bi an önce bulup evlensin diyorum görsğn bakalım onla da devam ettirebilecek mi siz ucuz kurtulmuşsunuz evlenmeyecek birde bizim gibi mağdurlar nevyapsın size anlatsam her şeyi ağzınız açıl kalır ama tahmin edersiniz az çok :)))) önümüzde uzun bir yol var siz evleneceksiniz bende bebeğimle yoluna bakıcam :)) şükürler olsun ki çol rahatım şimdi o yok onun baskıları sinirleri azarlamaşrı eleştirileri sakin sakin yaşıyorum özlemişim gerçekten

Aynen o konuda avantajliyim tam herşeyini vermiş yeni somur me aşamasına geçmişti o yüzden belki çok büyük bir kötülüğünü görmediğim için arada ozlemim ağır bastı ama soyle de düşünüyorum tamam herşey vardı suprizler gezmeler ama huzurum yoktu ... Hergün gezmekten bikmistim saygı duyulsun istiyordum bi kerede yanlız kaliyim istiyordumm ama yok benim hayatıma saygısı kesinlikle yoktu o zaman anladım para gezme çiçek böcek hepsi bos huzurun olmadıktan sonra ... Bi gün arkadaşım bize geldiğinde o ha dedi sen bu yolu nasıl cekiyorsun hergün hergün okul ev arası biraz mesafeli gulumsedim çünkü huzurluydum o varken arabası varken yarım saatte gidiyordum ama kavga gurultu ile .. sonra anladım ki hayatta bazı şeylerin kiymetinin bilinmesi gerekiyormuş şimdi takiyorum kulakligimi yasliyorum başımı cama yanlizligimin huzurumun tadını çıkarıyorum bunu onlar anlamaz ama siz beni çok iyi anlarsınız :))

Aynen o konuda avantajliyim tam herşeyini vermiş yeni somur me aşamasına geçmişti o yüzden belki çok büyük bir kötülüğünü görmediğim için arada ozlemim ağır bastı ama soyle de düşünüyorum tamam herşey vardı suprizler gezmeler ama huzurum yoktu ... Hergün gezmekten bikmistim saygı duyulsun istiyordum bi kerede yanlız kaliyim istiyordumm ama yok benim hayatıma saygısı kesinlikle yoktu o zaman anladım para gezme çiçek böcek hepsi bos huzurun olmadıktan sonra ... Bi gün arkadaşım bize geldiğinde o ha dedi sen bu yolu nasıl cekiyorsun hergün hergün okul ev arası biraz mesafeli gulumsedim çünkü huzurluydum o varken arabası varken yarım saatte gidiyordum ama kavga gurultu ile .. sonra anladım ki hayatta bazı şeylerin kiymetinin bilinmesi gerekiyormuş şimdi takiyorum kulakligimi yasliyorum başımı cama yanlizligimin huzurumun tadını çıkarıyorum bunu onlar anlamaz ama siz beni çok iyi anlarsınız :))
Evet o kadar iyi anlıyorum ki bizde çok gezdik ama o kadar önemli değilmiş huzur olmadıktan sonra Benimde arabam Yok ama dolmuş var ams huzur var... insanlara bişey katacak filmleri izlemezdi yada insanlara bişeyler katacak kitapları okumazdı hatta dalga geçerdi ekşınlı şeyler izlerdi şimdi anlıyorum ki kendine ders çıkaracak yada onları anlamlandıracak adamda empati Yok boş geliyor böyle şeyler ben Aksine hep ne kadar iyi olabilirim derken o hep aynı noktadaydı hiçbir gelişimi olmadı benden aldı sürekli sömürdü resmen.....şimdi anlıyorum empati yeteneğini Yok vicdanı Yok benim ne halde olduğumu asla bilemedi buna rağmen benden istekleri devam etti.... artarak bende....şükür ki kurtuldum ondan..... ah neler neler yaptı...

Back