- 27 Ekim 2016
- 19
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi kissnookums
Cunku
Cunku hep kendini dusunurdu :)) alismis etrafinin onu pofpoflamasina tabiri caizse cikarlari için yalakalik yapmasina .. sizing saf 've temiz sevgniz ona fazla gelmiştir hayattaki en ufak şeylerden mutlu olmanız eminim ki onu delirtmistir cunku bu insanlar mutlu olmak için o kadar emek harcıyor ki belki de bu yüzdendir sinir larda yaşamalarıEvet o kadar iyi anlıyorum ki bizde çok gezdik ama o kadar önemli değilmiş huzur olmadıktan sonra Benimde arabam Yok ama dolmuş var ams huzur var... insanlara bişey katacak filmleri izlemezdi yada insanlara bişeyler katacak kitapları okumazdı hatta dalga geçerdi ekşınlı şeyler izlerdi şimdi anlıyorum ki kendine ders çıkaracak yada onları anlamlandıracak adamda empati Yok boş geliyor böyle şeyler ben Aksine hep ne kadar iyi olabilirim derken o hep aynı noktadaydı hiçbir gelişimi olmadı benden aldı sürekli sömürdü resmen.....şimdi anlıyorum empati yeteneğini Yok vicdanı Yok benim ne halde olduğumu asla bilemedi buna rağmen benden istekleri devam etti.... artarak bende....şükür ki kurtuldum ondan..... ah neler neler yaptı...