• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzlugunuzdan beslenen psikopatları tanıyın.

Cunku
Evet o kadar iyi anlıyorum ki bizde çok gezdik ama o kadar önemli değilmiş huzur olmadıktan sonra Benimde arabam Yok ama dolmuş var ams huzur var... insanlara bişey katacak filmleri izlemezdi yada insanlara bişeyler katacak kitapları okumazdı hatta dalga geçerdi ekşınlı şeyler izlerdi şimdi anlıyorum ki kendine ders çıkaracak yada onları anlamlandıracak adamda empati Yok boş geliyor böyle şeyler ben Aksine hep ne kadar iyi olabilirim derken o hep aynı noktadaydı hiçbir gelişimi olmadı benden aldı sürekli sömürdü resmen.....şimdi anlıyorum empati yeteneğini Yok vicdanı Yok benim ne halde olduğumu asla bilemedi buna rağmen benden istekleri devam etti.... artarak bende....şükür ki kurtuldum ondan..... ah neler neler yaptı...
Cunku hep kendini dusunurdu :)) alismis etrafinin onu pofpoflamasina tabiri caizse cikarlari için yalakalik yapmasina .. sizing saf 've temiz sevgniz ona fazla gelmiştir hayattaki en ufak şeylerden mutlu olmanız eminim ki onu delirtmistir cunku bu insanlar mutlu olmak için o kadar emek harcıyor ki belki de bu yüzdendir sinir larda yaşamaları

Merhaba ,yeni uyeyim her psikopat ,sosyopat narsisisttir.Her narsisist psikopat degil olarak biliyorum.Nasil ayiracagiz ozellikler birbirine cok benziyor.

Merhaba bende böyle birini çok sevdim nasıl... Çok güvendim hep kendini acindirdi dedim kendi kendime ne kadar dürüst ne kadar insancil ne kadar harika biri ama kendisi bir ruh hastasiymis çok sonradan anladım bazen çok kıskanırdi bazen derdi bana nasıl katlaniyorsun aslında ahlaksiz biriydi her kadına yavsayan biriydi. Ve bagimi kopardim amacı kotu olduğunu anlayınca. Çok etkileyiciydi ve gerçekten ikna yeteneği çok kuvvetliydi cok iyi anlardı insan psikolojisinden. Ve çok akıllı davranırdı.bagimi kopardiktam sonra ınternet sitesinde gördüm onu Herkese benden önceki sevgilisi hakkinda terkedildim diyordu herkese acitasyon yapiyordu bunu gördüm ve bana yazdı ve acitasyon yaptı yine bir ahlak timsali bir rahat yasayan biri rolü yapiyordu aslindaki karakteri ise yalanci düzenbaz kadınları obje gören hayati kadın kiz avlayip ezip aşağılayip onu köle yapmak ego tatmin etmekti. Çok psikolojimi bozdu kimsyee güvenim kalmadı sevsen bile asla tamamen güvenmeyin tami tamina onu anlatmissin.. hep dedim onu rezil edeyim ama vazgeçtim bilmiyorum yapsam mi ama benim agladigjmda uzuldugumde hep sevindi bu belliydi dalga geçti cok acimasizlar ve umurlarında olmuyorsunuz kimse için üzülmeyin onurunuzu ayaklar altina almayin..

vijdani duygulari olmayan bir mahluk en onemlisi de cok vijdanli cok dindar gozukup hep magduru oynamasi.
Tamıtamına aynı kişilik özelliklerine sahip bir psikopat ile evlendim. O kadar fazlaymış ki bunlardan toplumda hayrete düştüm. Filmlerde izlediğimiz şeyler meğer gerçekmiş. İnsan başına gelmez zannediyor ama işte herşey bizim içinmiş. Hayat tecrübesiymiş vs.

Psikopatları tanıyın, tanımayanlara tanıtın.
‘Erken teşhis hayat kurtarır’.............

Back