Mutsuz ve memnuniyetsizim.

Bi kaç kez kapıyı çarpıp kendiniz çıksanız mahçup olup vazgeçer mi mesela. Bu dönem anlayış görecek kişi sizsiniz ne iş yapıyor bu kadar telefonda uyku diyecek kadar
sürekli ayakta olduğu fiziksel olarak gercekten yorulduğu bir iste çalışıyor. o konuda hak veriyorum. ama bir saat bi gezmek, oturup çay içmek ne kadar yorabilir bilmiyorum.

arkadaslarım varken onlarla çıkıyordum istediğim zaman. esime de bu kadar bağımlı değildim. arkadaslarımın hepsi gitti ağustos ayında. hakkaride yasıyoruz ve gece tek basima çıkmaya niyet bile edemem açıkcası

bu arada surat astığımda falan tamam çıkalım diyor. ama o şekilde ben zorla yaptırıyorum gibi oluyor. ben ikimiz de keyif alalım istiyorum. zorla götüreceksem ne anlamı var. yorgunken çıktığımızda mesela 2 çay içiyoruz sohbet çok güzel akarken birden hadi kalkalım mı diyor. bütün hevesim kaçıyor. kime anlatsam da beni haksız buluyor adam yoruluyor anlayışlı ol falan diyorlar.

esime sorsan anlıyorum seni, haklısın diyor. sonra dönüp dediği şey “buradaki ümkanlarımız bu kadar. elimizden bir sey gelse yapardık. az daha sabret” bu lafları duyunca da çıldırıyorum. ömrümün hiç mi kıymeti yok benim. neye sabredeyim. ayy ne biliyim. çok dolmusum

Aynı şeyleri yaşamış biri olarak şimdi sana daha yeni oturup çay içebildiğimi söyleyeyim aşkım asla vaktin olmayacak doğumdan sonra o boşluk öyle güzel dolacak ki çayını dışarıda içmek bile istemeyeceksin çünkü o bebiksiz beş dakika geçirmek istemiyorsun

inşallah öyledir. su an sanırım kendimi çok vasıfsız hissediyorum. en azından çocuğumla ilgilenmek bir ise yarıyorum hissini yaşatabilir bir an önce her anımı dolduracak miniğin gelmesini bekliyorum. kücücük bir bebeğe bel bağlamak istemiyorum ama sanki bana iyi gelecek tek şey oymus gibi hissediyorum

Bende hamileyken öyleydim yat kalk yat kalk…
Şimdi sana hangi kelimelerle gerçekten iyi gelecek olan tek şeyin o olduğunu anlatabilirim ki az kaldı yaşayıp göreceksin

Şöyle diyeyim emziriyorum yediriyorum yatırıyorum annem geliyor bakmaya bende uyumaya gidiyorum yan odadan özlüyorum fotoğraflarına bakıyorum

Bu terapiler neden hep online alınıyor onu anlamıyorum ben de.kanlı canlı görüşmek varken.

Yalnızlık hissettiğin için böylesin bide hamilesin duyguların da o yüzden yoğun sanırım üzüldüm , alışveriş ile de içindekini galiba bastırmaya çalışıyorsun , eve boya al mesela bir boş tuval üzerinde resim çiz rahatlatıcı müzik eşliğinde dene veya el işi seviyorsan tığ ile bişeyler yapabilirsin çok yaşlı işi gibi gelse de bazen güzel oluyor kafa dağıtıcı veya okadar para trendyola vereceğine mesela kurslara katıl yeni arkadaşlıklar edinirsin.. bu zamanların tadını çıkar kendini sev. Bebeğin doğduğunda zamanının çoğu bebekle geçecek biraz tadını çıkarsan sana iyi gelecek bunlarda geçer elbet canını sıkma

Allahım ayırmasın inşallah

pilatese gidiyordum, arkadaslarım vardı. değişik ortamlara girebiliyordum, yeni ünsanlarla tanısıyordum falan. hamile kalınca doktor pilatesi yasakladı, arkadaslarımın hepsi de tasindı. yani evet tanıdığım bi kaç kişi var ama bana göre değiller çok. su an burda öyle kurs vs imkanım olmuyor. online almanca dersleri alıyorum haftada 3 gün. memlekette olsam böyle dertlerim olmayacaktı sanırım. insan elindekinin değerini kaybedince anlıyor

İnan bana çok büyük bir derdin yok. 10 parmaktan 2 arkadaşım kaldı benim onlarla da 3 ayda bir görüşüyorum ikisinin de bebeği oldu asla zamanları olmuyor. Arayan soran hep benim onlarla da ben mesafe koydum araya. Artık kendime kendim kahve ısmarlıyorum , kitabımı kafede kahve içerken tek takılıyorum kulaklık takıp müzik açıp geziyorum böyle yani insan kendini sevmeli gerçekten insanlara ihtiyacımız yok. Yalnızlığı bana insanlar sevdirdi. Abilerim kardeşlerim ailem bile bana sevdirdi yalnızlığı.

ben de seviyorum yalnızlığı. ama o seçimi kendim yaparken seviyorum galiba. mecburen yalnız kalmak zorunda kaldığımda endişelendim sanırım. bakalım.. sürekli bir his de değil zaten ama 2-3 ayda bir yoklayan bir his. bilemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin diyelim

Bence hamilelikten dolayı duyguların çok karışıyor daha lohusa zamanın olucak şimdiden böyle olma Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et benimde olsun inşallah

Bence hamilelikten dolayı duyguların çok karışıyor daha lohusa zamanın olucak şimdiden böyle olma Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et benimde olsun inşallah
inşallah. Allah isteyen, özlemini çeken kimseye aratmasın. sağlıklı, mutle evlatlar nasip etsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…