- 20 Ocak 2010
- 45.661
- 158.803
- 43
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Tüh ya o zaman para kazanmakta yoktu yazık olduahahah evet yaa
bu kız bence o dönemin en önemli fenomenlerindendi
Etiketlenmemissin ilk mesaja diye ariza cikarirsin diye bekledim ama
Fazla olgun ciktin bebem
Üyeler, konular, gerçekler, yalanlar demişken aklıma mistralgagnamt diye bir üye geldi..
Ona üzülmüştüm bebeği istemiyor diye koca sayfa destek mesajı yazmıştım. Hatta sen ne biçim annesin diyen bir üye ile atıştım bana “kalbin kazan gibi kararmış” dedi banlandık. Öyle işte ya
Onun feykliği çok belliydi yav.Üyeler, konular, gerçekler, yalanlar demişken aklıma mistralgagnamt diye bir üye geldi..
Ona üzülmüştüm bebeği istemiyor diye koca sayfa destek mesajı yazmıştım. Hatta sen ne biçim annesin diyen bir üye ile atıştım bana “kalbin kazan gibi kararmış” dedi banlandık. Öyle işte ya
Tüh ya o zaman para kazanmakta yoktu yazık oldu
Bak ona da ilk konusunda fake demiştim. Sonra hiç bir konusuna yazmamıştım.Üyeler, konular, gerçekler, yalanlar demişken aklıma mistralgagnamt diye bir üye geldi..
Aaa bi ben mi hatırlamıyorum onu nerdeydim ki acabaBak ona da ilk konusunda fake demiştim. Sonra hiç bir konusuna yazmamıştım.
Korunurken gebe kalmış abisi doktormuş bu çok okbmiş 8 haftalık düşsün diye suni sancı çekerken buraya yazıyodu.Aaa bi ben mi hatırlamıyorum onu nerdeydim ki acaba
10 yıllık üyelerden anlamayan vardı 20 sayfaya kadar nerdeyse. Ben nasıl anlayayım. Herkes senin gibi anasının gözü değil MerveOnun feykliği çok belliydi yav.
Bu ışıltılı anasının gözülüğü ben seçmedim.10 yıllık üyelerden anlamayan vardı 20 sayfaya kadar nerdeyse. Ben nasıl anlayayım. Herkes senin gibi anasının gözü değil Merve
Ben sadece o konuya denk geldim ve sonrasında kamyon çarptı.Bak ona da ilk konusunda fake demiştim. Sonra hiç bir konusuna yazmamıştım.
Nerda o konu no dostum no bunu kaçırmiş olamamKorunurken gebe kalmış abisi doktormuş bu çok okbmiş 8 haftalık düşsün diye suni sancı çekerken buraya yazıyodu.
Hayır ya böyle değildi yani ben böyle hatırlamıyorum. Aramaya mistral yazınca zaten son konu çıktı.Korunurken gebe kalmış abisi doktormuş bu çok okbmiş 8 haftalık düşsün diye suni sancı çekerken buraya yazıyodu.
Bibicim yine yürüdün sana dmdenNerda o konu no dostum no bunu kaçırmiş olamam
Çok komikti bibi. Kocasıyla kavga edip kış günü bahçede uyuyakalıyordu, yatağında uyanıyordu meğersem kocası taşımış ama kızımız uyanmamış. Bu sırada koca kişisi portakal sulu kahvaltıyı yatağa getiriyordu falanNerda o konu no dostum no bunu kaçırmiş olamam
Bak burda başka üyelik almıştı o benim dediğimle birleştirildi üyelikler aşkısı. Ben sana dediğimin linkini atamyımHayır ya böyle değildi yani ben böyle hatırlamıyorum. Aramaya mistral yazınca zaten son konu çıktı.Bibibella bahsettiğim bu
Thread 'Sinir Krizi, Suçlu Hissetmek'
Sinir Krizi, Suçlu Hissetmek
Ortalık yerde söylemeyin bari. Ayıp ayıpBibicim yine yürüdün sana dmden
Ar damarım çaat.Ortalık yerde söylemeyin bari. Ayıp ayıp