- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Giderken hatırlanacağım işte iyi hatırlayın beniAbartı yazınca masum mu geliyor kulağına? Bir olayın üzerine ilgi çeksin diye esktra şeyler katmak yalandır, tatlı kız.
Bence barışmıştır muhteşem kocasıyla."Yüksek katlarda oturamam yazın karpuzu nasıl çıkarıcam?"
Mantığı hem cam kenarı olsun hem 50 kuruş olsundu. Max 1000 lira kıraya boğaz manzaralı ev bekliyordu. Annesi babası umarım kurtulmuştur ondan.
peki :bBir gün dönüp baktığınızda şu yaptıklarınızdan utanacaksınız. Neyse ki kim olduğunuz bilinmiyor da utanciniz da o doğrultuda az olacak sadece siz bildiğiniz için.
Ya ben kaçırdım olay ne? Sevgilisi numarayı dağıtmamış mı? Polise gitmemiş mi? Yalan olan ne?Bu şarkıları konu sahibinden kendime armağan ediyorum.
ay artık yorumlara ''OHA'' tepkisi seçeneği de gelmeli,bu nedir yahuAnlatılmaz yaşanır o. Hamileyken dayak yiyen, karnında tepinilen buna rağmen kocam kocam diye gezen bir değişik hatun. Muhtemelen kocayla barıştığı için girmiyor artık siteye.
Etek alırken kasiyer ters baktı diye çok örselenmiş hanım kızımız, kalbi kırılmış. Yardıma gerçekten çok ihtiyacı vardı. Ne tavsiye verebilirdik acaba?Ben sizi anladim. Sizin aslinda gercekten yadima ihtiyaciniz vardi, lakin daha fazla yorum alabilmek icin olayi biraz abartarak anlatiniz. Üyelerde, size tavsiye vermek yerine daha cok bu olay üzerine yogunlastiklari icin, kirildiniz.
Ama burda bu konuyu acmaniz bu kisileri üzmiyecek, cünkü sizi gercek hayata tanimiyorlar bile.
Güleriz ağlanacak halimize misali.E herkes beni zaten yalancı ilan etmişti çoktan zaten kesmiştiniz biletimi cevap vermekle yormadım kendimi bıraktım olan buydu yani şimdidw söyliyim dedim :)
Sanki biraz dikkat çekmek için hayal ürünü diyelim biz onacık cık cık üzücüsürekli açmadım ? yalan konular değil abartı konular hepsi doğru
Dün bize gri kemerli etek aldım çarşıdan dedi aslında olay çok eskiymiş filan...Ya ben kaçırdım olay ne? Sevgilisi numarayı dağıtmamış mı? Polise gitmemiş mi? Yalan olan ne?gerçekten merak ettim
Sonra suçlu biz oluyoruzŞu cevap son zamanlarda okuduğum en komik şey olabilir.
Verdiğim detaya bak.Dün bize gri kemerli etek aldım çarşıdan dedi aslında olay çok eskiymiş filan...
Ay koca da koca olsa bariii.Bence barışmıştır muhteşem kocasıyla.
Giderken hatırlanacağım işte iyi hatırlayın benibad girl sherlock
Bir etek nasıl bu kadar dallandı ki? Bide atar gider konusu açmış.Dün bize gri kemerli etek aldım çarşıdan dedi aslında olay çok eskiymiş filan...
Nasip kısmet böyleymiş.Bir etek nasıl bu kadar dallandı ki? Bide atar gider konusu açmış.
Etek dallanmadi biz onun saçma sapan konularından darlandik daha çok.Bir etek nasıl bu kadar dallandı ki? Bide atar gider konusu açmış.
Al işte yemin ediyorum böyleleri yuzünden biz banlanıyoruz ona yanıyorumya sıkıntım yok goygoyuna yazdım milletin bu kadar linç edeceğini düşünmedim açık söyliyim ne bileyim bukadar ilgi göstereceklerini