Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak burda başka üyelik almıştı o benim dediğimle birleştirildi üyelikler aşkısı. Ben sana dediğimin linkini atamyım
Ben sadece bu konuyu biliyordum ama üyelik başkamı o kısımları hiç bilmiyorum.

Ve bu konuda burdaki çoğu arkadaş destek olduk sonra öğrendim ki senaryoymuş 🤣

Çok komikti bibi. Kocasıyla kavga edip kış günü bahçede uyuyakalıyordu, yatağında uyanıyordu meğersem kocası taşımış ama kızımız uyanmamış. Bu sırada koca kişisi portakal sulu kahvaltıyı yatağa getiriyordu falan 😂
Kesin bamlıydım kaçırmazdım hoş ben banlıykende okuyorum burayı napıyordum ya ne ne :KK70:

Korunurken gebe kalmış abisi doktormuş bu çok okbmiş 8 haftalık düşsün diye suni sancı çekerken buraya yazıyodu. :KK70:
Yav ona sinir olmuştum ben 8 haftalık gebelikte ne suni sancısı sanki doğum yapıyor. :KK70: sedasyonla uyutup kuretaj yapıyorlar.
Bir de bir üyenin konusunu okumuştum yine ikizlere gebeyim diyordu daha degeri yüzlerde kese görünmez doktor ikiz diyor falan, ondan önce de sekiz haftalık düşük yapmışta yok kol bacak düştü diyordu. Ne manyak insanlar var.

Şükür bugün de başkaları adına utandık. Gerçekten bu kadar hayatsız olabilir mi bir insan?

Bana da Kalbin Kazan gibi Kararmış dedi bir üye. Gebe kaldım burda mevzuyu bilen arkadaşlar. Yakında kazan doğuracak dediler. 😂 nasıl unutabilirim ki.
Hayır ben de sekiz haftalık kürtaj olmuştum bir de yakin tarihlerde. Dalga geçiyor insanlar inanıyor falan nohut kadar bebeyi suni sanci verip ölü doğum yaptiracaklarina. Ne konuydu be. 😂😂

Evet dün hesabım askıya alınmıştı geri aldım. Yeniden geldim fake değilim gördüğünüz üzere? Dün fake diye itham etmiştiniz yalancılık la suclamistiniz konularım gerçek abartı kısımlar var evet ama polise şikayet ettiğim kısmı rahatsız edildigim kısımlar internete numaramı yazmalar etek kasiyer ve oncedende yazdığım tüm konular abartı olsada gerçek bazılarını bugün yaşanmış gibi yazdığım doğrudur ama gerçekler ? Fakat anlamadan dinlemeden kotuleyerek kırıcı konuşmanız suçlamanız üzücü ki size hiçbir şekilde böyle konuşmadım?
KudrAlobar KudrAlobar merve merve @derinss
Hesabım askıya alındı diye sevinmissinizdir büyük ihtimalle fake zannetmissinizdir ergende demiştiniz :) banlanicagimi biliyorum ama yinede içimde kalmasın yazacağım siz gerçekten mutsuz insanlar siniz hayattaki amacınız sadece insanları kınamak ve eleştirmek zevkte alıyorsunuz hiçbir insan umrunuzda değil maşallah en zekisi en akıllısı en umursamazi en iyisi aynen sizsiniz diğerleri falan kötü aynen :) kibar değilsiniz olmayada çalışmiyorsunuz sadece sucluyorsunuz o kadar empati yapmıyorsunuz ? İnsanlar böyle söyleyince size karşı hemen atağa geciyorsunuz vesayre değişmenizi ummuyorum sadece bana yaptığınız şeyi baskalarinada yapmayın insanların duyguları var kalbi var sizin kadar umursamaz değil insanlar mutsuz olduğunuz için insanları mutsuz ederek besleniyorsunuz ama hayat böyle geçmez az empati yapın mutlu olmayı deneyin size tavsiyemdir diğer üyelere sözüm yok sadece size sözüm banlanicagimi biliyorum ama dediğim gibi içimde kalmasın belki az farkına varırsınız dünya sizin etrafinizda dönmüyor :)
Ne diyon sen yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X