- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.173
- Konu Sahibi SabihaGokcen
O değil de bu konu neden hala açık yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende, portakal sulu konu ilk okumada içimi bulandirmisti benimBak ona da ilk konusunda fake demiştim. Sonra hiç bir konusuna yazmamıştım.
Ben sadece bu konuyu biliyordum ama üyelik başkamı o kısımları hiç bilmiyorum.Bak burda başka üyelik almıştı o benim dediğimle birleştirildi üyelikler aşkısı. Ben sana dediğimin linkini atamyım
Ay sana sarılmak istiyorum ah canım vah gülümler havada uçuşuyodu.Ben sadece bu konuyu biliyordum ama üyelik başkamı o kısımları hiç bilmiyorum.
Ve bu konuda burdaki çoğu arkadaş destek olduk sonra öğrendim ki senaryoymuş
Kesin bamlıydım kaçırmazdım hoş ben banlıykende okuyorum burayı napıyordum ya ne neÇok komikti bibi. Kocasıyla kavga edip kış günü bahçede uyuyakalıyordu, yatağında uyanıyordu meğersem kocası taşımış ama kızımız uyanmamış. Bu sırada koca kişisi portakal sulu kahvaltıyı yatağa getiriyordu falan
Yav ona sinir olmuştum ben 8 haftalık gebelikte ne suni sancısı sanki doğum yapıyor. sedasyonla uyutup kuretaj yapıyorlar.Korunurken gebe kalmış abisi doktormuş bu çok okbmiş 8 haftalık düşsün diye suni sancı çekerken buraya yazıyodu.
Aynen aynen herkes tek yürek mistrala moral veriyordu. Beni teselli etti hatta üzülme canım sen üzme kendini benim için dedi bana dedi mistral dediAy sana sarılmak istiyorum ah canım vah gülümler havada uçuşuyodu.
Az eğlenelim diye. Malum herkeste sinirler bozuk.O değil de bu konu neden hala açık yav
İnşallah öyledir. Birazdan hepimzi üç ay banlayabilirler benceAz eğlenelim diye. Malum herkeste sinirler bozuk.
Öyle olmaz o saçmalamayın kürtajla alırlar dediğimde taslandim ben kalpsiz olduğum için.Aynen aynen herkes tek yürek mistrala moral veriyordu. Beni teselli etti hatta üzülme canım sen üzme kendini benim için dedi bana dedi mistral dedi
Kıymasınlar bize. Üç ay kim don getirir.İnşallah öyledir. Birazdan hepimzi üç ay banlayabilirler bence
Bana da Kalbin Kazan gibi Kararmış dedi bir üye. Gebe kaldım burda mevzuyu bilen arkadaşlar. Yakında kazan doğuracak dediler. nasıl unutabilirim ki.Öyle olmaz o saçmalamayın kürtajla alırlar dediğimde taslandim ben kalpsiz olduğum için.
Hayır ben de sekiz haftalık kürtaj olmuştum bir de yakin tarihlerde. Dalga geçiyor insanlar inanıyor falan nohut kadar bebeyi suni sanci verip ölü doğum yaptiracaklarina. Ne konuydu be.Bana da Kalbin Kazan gibi Kararmış dedi bir üye. Gebe kaldım burda mevzuyu bilen arkadaşlar. Yakında kazan doğuracak dediler. nasıl unutabilirim ki.
Onu bilmiyorum bak. Öldükten sonra yazdı mı?Bi de intihar eden üye vardı o kimdi?
He yazdı ama arkadaş kılığındaOnu bilmiyorum bak. Öldükten sonra yazdı mı?
Ne yazdı acaba. Selam kızlar arkadaşım intihar etmiş geldim ki ölmüş elinde telefon, baktım bu site açık size haber vereyim dedim, cesedin başından bildiriyorum.He yazdı ama arkadaş kılığında
Ahahah aynen öyle yazdı. Telefonda en son burası ve konusu açıkmış.Ne yazdı acaba. Selam kızlar arkadaşım intihar etmiş geldim ki ölmüş elinde telefon, baktım bu site açık size haber vereyim dedim, cesedin başından bildiriyorum.
Ne diyon sen yaaaEvet dün hesabım askıya alınmıştı geri aldım. Yeniden geldim fake değilim gördüğünüz üzere? Dün fake diye itham etmiştiniz yalancılık la suclamistiniz konularım gerçek abartı kısımlar var evet ama polise şikayet ettiğim kısmı rahatsız edildigim kısımlar internete numaramı yazmalar etek kasiyer ve oncedende yazdığım tüm konular abartı olsada gerçek bazılarını bugün yaşanmış gibi yazdığım doğrudur ama gerçekler ? Fakat anlamadan dinlemeden kotuleyerek kırıcı konuşmanız suçlamanız üzücü ki size hiçbir şekilde böyle konuşmadım?
KudrAlobar merve @derinss
Hesabım askıya alındı diye sevinmissinizdir büyük ihtimalle fake zannetmissinizdir ergende demiştiniz :) banlanicagimi biliyorum ama yinede içimde kalmasın yazacağım siz gerçekten mutsuz insanlar siniz hayattaki amacınız sadece insanları kınamak ve eleştirmek zevkte alıyorsunuz hiçbir insan umrunuzda değil maşallah en zekisi en akıllısı en umursamazi en iyisi aynen sizsiniz diğerleri falan kötü aynen :) kibar değilsiniz olmayada çalışmiyorsunuz sadece sucluyorsunuz o kadar empati yapmıyorsunuz ? İnsanlar böyle söyleyince size karşı hemen atağa geciyorsunuz vesayre değişmenizi ummuyorum sadece bana yaptığınız şeyi baskalarinada yapmayın insanların duyguları var kalbi var sizin kadar umursamaz değil insanlar mutsuz olduğunuz için insanları mutsuz ederek besleniyorsunuz ama hayat böyle geçmez az empati yapın mutlu olmayı deneyin size tavsiyemdir diğer üyelere sözüm yok sadece size sözüm banlanicagimi biliyorum ama dediğim gibi içimde kalmasın belki az farkına varırsınız dünya sizin etrafinizda dönmüyor :)