- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Gidişin muhteşem oldu Şarlo ... seni özleyeceğizGiderken hatırlanacağım işte iyi hatırlayın beni bad girl sherlock
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidişin muhteşem oldu Şarlo ... seni özleyeceğizGiderken hatırlanacağım işte iyi hatırlayın beni bad girl sherlock
Bir Şarlo gider bir Şarlo gelir üzülmeyin bu kadarGidişin muhteşem oldu Şarlo ... seni özleyeceğiz
O zaman arada taclz konusunu falan da abarttığını itiraf etmiş oldu. İlginç.Etek dallanmadi biz onun saçma sapan konularından darlandik daha çok.
Aslında ısınmıştım da ne yalan söyliyimBir Şarlo gider bir Şarlo gelir üzülmeyin bu kadar
Çok güzel yazmışsın var böyle tipler. Bir diyet sayfası açmış bir tıp var kadın kendini dünyayı kurtarmış sanıyor. Mutluluk idolü saçma sapan fotografları burnu kaf dağında hayallerle yasiyorçok tedavi edilesiler var. Kiloyu verdikçe beyinden gitmiş ay neyse ihtiyacı olanlar acil tedaviyeSence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu
Bence Sherlock gerçekten gitsin ve gelmesin artık. Kendine odaklansın, kendini geliştirsin. Ailesiyle ne bileyim arkadaşlarıyla arasını düzeltsin. Psikolojisini düzeltsin. 3-5 sene sonra büyüyünce gelsin gelecekse.
Özellikle eşinden boşandığı halde evli gibi 4757 üyelikle konu açan ablamız gibi.Bir Şarlo gider bir Şarlo gelir üzülmeyin bu kadar
Yılmıyor bazıları.Özellikle eşinden boşandığı halde evli gibi 4757 üyelikle konu açan ablamız gibi.
Sen tabi ki aen tabi ki bende tam mutsuz oluyordum ki banlandı tühEeee sonuç? Kim mutsuz şimdi?
Mutsuz ama gururluEeee sonuç? Kim mutsuz şimdi?
Konu sahibinden bahsediyorsak pek gurur kalmadı bence.Mutsuz ama gururlu
Son yazdıkları , gidiyorum hatalıyım ama pişman değilim der gibiydiKonu sahibinden bahsediyorsak pek gurur kalmadı bence.
4 saattir soluksuz yazıyorsun, bi tuvalete filan git bari artık banlandın.
Çişin kanına karışacak, günah ya nasıl ilgisiz kaldıysa.
Ahhaha şu ands napiyor acaba bu videosunu izleyip utaniyor mudur bi ara emocuklar vardı hayatımızda
Eskilerden tanidigim birine benzetiyorum hep. Nedendir bilinmezNe gibi şüpheler acabağ?
Etiketlenmemissin ilk mesaja diye ariza cikarirsin diye bekledim amaNe kaçırdım