- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Kim savunmadı ki . Hatırlarsın şu eski sevgilinin seni heryere üye yapması konusu ...Bilmem çok yorumları takip etmedim biri beni mi savundu
Ahhaha şu ands napiyor acaba bu videosunu izleyip utaniyor mudur bi ara emocuklar vardı hayatımızdailk cümledeki fake vurgusundan sonra yıllar öncesinin şu fenomenini hatırladım, çıkamıyorum videodan
konularını hatırlamıyorum ama bu arkadaşlarla bir sıkıntın olduysa özelden yazarak düşüncelerini iletebilirdin konu sahibi, böyle konu açıp etiketlemek aynı bu videodaki kız izlenimi bırakıyor insanda.
Yönetimle konuştum öğrendim ki fake değilmişim eheheh diye yazmadım ama siz bilirsinizokey aynen yalan söyledim linç edin beni
Tekrar hesap mı almışım ney ?Resmen ilgi cekmek adina tekrar hesap alinmis.
Yasak degil miydi sahi?
Sorsan sadece adini temize cikarmak icin aldi.
20 sayfa adini temize mi cikardin simdi?
Sayfalarca goygoy sirf millet seni konussun, konun yurusun.
Bence asil sen mutsuzsun.
Uzuldum
Ne hellalliğiOlan zavallı ceyceye oldu . Bundan bir önceki konuya çözüm bulmak için kendini paraladı . Şerloka, kızın günahına girdin, helallik iste bari
sarımanolya da kim?Sence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu
Bence Sherlock gerçekten gitsin ve gelmesin artık. Kendine odaklansın, kendini geliştirsin. Ailesiyle ne bileyim arkadaşlarıyla arasını düzeltsin. Psikolojisini düzeltsin. 3-5 sene sonra büyüyünce gelsin gelecekse.
He o konular ben burası zannettimKim savunmadı ki . Hatırlarsın şu eski sevgilinin seni heryere üye yapması konusu ...
cık cık cık üzücüNe hellalliğionu düşünecek insan sürekli yalan konu açar mı ?
Sarı manolya, cimrinin cimrisi kocasından boşanmış oğluyla yaşayan aşırı kaprisli bir üyeydi. Paraya çok önem verirdi, öyle ki birkmiş parası olmasına rağmen eşyalı eski bir ev tutmuştu, ev sahibinin oğlu donlarını çamaşır makinesinde falan yıkamıştısarımanolya da kim?
Ben de konu açıp beğenmedim atanları etiketleyeyim mutsuz insansınız filan diye şerlokun yazdığı şeyleri kopiy pest yapayım.Çünkü mutluluğunu abartıyorsun. Zaten bugün değil geçen hafta perşembe mutluydun. Bugün mutluymuşsun gibi şeetme
Abartı yazınca masum mu geliyor kulağına? Bir olayın üzerine ilgi çeksin diye esktra şeyler katmak yalandır, tatlı kız.cık cık cık üzücüsürekli açmadım ? yalan konular değil abartı konular hepsi doğru
Sarı manolya, cimrinin cimrisi kocasından boşanmış oğluyla yaşayan aşırı kaprisli bir üyeydi. Paraya çok önem verirdi, öyle ki birkmiş parası olmasına rağmen eşyalı eski bir ev tutmuştu, ev sahibinin oğlu donlarını çamaşır makinesinde falan yıkamıştıannesi babası neler çekti onun uğruna, babasını kocası sokak ortasında dövmüştü de hala kocam kocam diye tutturuyordu. Böyle hatırlıyorum ben.
Karpuzu çıkaramıyordu bir de eveSarı manolya, cimrinin cimrisi kocasından boşanmış oğluyla yaşayan aşırı kaprisli bir üyeydi. Paraya çok önem verirdi, öyle ki birkmiş parası olmasına rağmen eşyalı eski bir ev tutmuştu, ev sahibinin oğlu donlarını çamaşır makinesinde falan yıkamıştıannesi babası neler çekti onun uğruna, babasını kocası sokak ortasında dövmüştü de hala kocam kocam diye tutturuyordu. Böyle hatırlıyorum ben.
Valla en son geçen sene buralardaydı, ondan önce 2016 2019 adasında bayağı aktifti, bu yıl geldi mi bilmiyorum.ben nerelerdeydim yahu tüm bunlar olurken
"Yüksek katlarda oturamam yazın karpuzu nasıl çıkarıcam?"Karpuzu çıkaramıyordu bir de eve
Anlatılmaz yaşanır o. Hamileyken dayak yiyen, karnında tepinilen buna rağmen kocam kocam diye gezen bir değişik hatun. Muhtemelen kocayla barıştığı için girmiyor artık siteye.ben nerelerdeydim yahu tüm bunlar olurken