- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Senin senaryolarda fena değil. Bide zamanını doğru tutturabilseymişsin süper olacakmışdimi ahahahaaahahha dizi çeksem reytingleri sollarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin senaryolarda fena değil. Bide zamanını doğru tutturabilseymişsin süper olacakmışdimi ahahahaaahahha dizi çeksem reytingleri sollarım
ŞerlokaE sen yazsaydın şerloka o kendisinmiş gibiycesine yazardı.
YaSenin senaryolarda fena değil. Bide zamanını doğru tutturabilseymişsin süper olacakmış
Sence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunuGeliştirmen lazım kendini çok ele veriyordun çünki. Bir daha ki üyeliğe çalışta gel bence.
Flash TV olursa neden olmasın.dimi ahahahaaahahha dizi çeksem reytingleri sollarım
Bana niye beğenmedim atıyolar burda peki? Bdvde olduğumu unutturmamak için mi?Arkadaşlar bu forumda mutluluğumu ispatlamak için Kur'ana filan el basacam sonunda. En alışık olduğumuz klişelerle gelmeseydin keşke aralara yeni cümleler serpiştirebilseydin.
üzdün beni abla o kadarda alışmıştık oysaSence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu
Bence Sherlock gerçekten gitsin ve gelmesin artık. Kendine odaklansın, kendini geliştirsin. Ailesiyle ne bileyim arkadaşlarıyla arasını düzeltsin. Psikolojisini düzeltsin. 3-5 sene sonra büyüyünce gelsin gelecekse.
e flash tv nin youtubede 1 milyon izlenmesi var baya reyting alırımFlash TV olursa neden olmasın.
Yav yok normal insancağımız sizin abartınız o goygoyu fazla ciddiye alıp ciddi insan moduna giriyorsunuz hayatı bu kadar ciddiye almayın yahuSence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu
Bence Sherlock gerçekten gitsin ve gelmesin artık. Kendine odaklansın, kendini geliştirsin. Ailesiyle ne bileyim arkadaşlarıyla arasını düzeltsin. Psikolojisini düzeltsin. 3-5 sene sonra büyüyünce gelsin gelecekse.
Dahi olan “de” ayrı yazılır. Kendini geliştirmeye buradan başla.üzdün beni abla o kadarda alışmıştık oysa
peki :)Dahi olan “de” ayrı yazılır. Kendini geliştirmeye buradan başla.
Yemeyiz tabi ki.Sence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu
HahaahaE sen yazsaydın şerloka o kendisinmiş gibiycesine yazardı.
Sizi tutuyorumHahaaha
Arada ben yorumlarda yaziyorim eski manitlerimi.
Ama hikaye lazimsa bana gelin ben veririm
Tam Linç edilmelik olanlar da var.
Yo zaten konuların yazılanların kesin fake değildir demiyorlar kisinin fake olmadığını söylüyorlar gerisi konu sahiplerinin hayal gücüne kalmış
Yönetimle konuştum öğrendim ki fake değilmişim eheheh diye yazmadım ama siz bilirsiniz okey aynen yalan söyledim linç edin beni"Yönetimle konuştum öğrendim ki fake değilmişim ehehe" deyince konularının doğru olduğuna inanmamızı bekliyor herhalde.
Sanırsın yönetim "olay anında neredeydin, etek hangi gri tondaydı, satıcının üzerinde ne vardı" diye sorguya çekiyor. Adamlar ne bilsin konular doğru mu değil mi?
Zaten itiraf etmiş konularının abartı olduğunu. Abartmak yalan söylemek olmuyor demek ki
Olan zavallı ceyceye oldu . Bundan bir önceki konuya çözüm bulmak için kendini paraladı . Şerloka, kızın günahına girdin, helallik iste bariYemeyiz tabi ki.
Bir de Bahtsız Bedevi var , konunun başından benim ben diyor
Ama daha iyi senaryolar için çalışırken bir aydınlanma yaşar diye düşündüm. Bir ihtimal.
Bilmem çok yorumları takip etmedim biri beni mi savunduOlan zavallı ceyceye oldu . Bundan bir önceki konuya çözüm bulmak için kendini paraladı . Şerloka, kızın günahına girdin, helallik iste bari
Bana niye beğenmedim atıyolar burda peki? Bdvde olduğumu unutturmamak için mi?
Öyleyse üzülürümOlan zavallı ceyceye oldu . Bundan bir önceki konuya çözüm bulmak için kendini paraladı . Şerloka, kızın günahına girdin, helallik iste bari