Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geliştirmen lazım kendini çok ele veriyordun çünki. 🥴 Bir daha ki üyeliğe çalışta gel bence.
Sence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu 😂

Bence Sherlock gerçekten gitsin ve gelmesin artık. Kendine odaklansın, kendini geliştirsin. Ailesiyle ne bileyim arkadaşlarıyla arasını düzeltsin. Psikolojisini düzeltsin. 3-5 sene sonra büyüyünce gelsin gelecekse.

Sence yer miyiz yaban? Sarımanolya 85 ayrı üyelikle geldi her üyeliğin ilk mesajında anlıyorduk kim olduğunu 😂

Bence Sherlock gerçekten gitsin ve gelmesin artık. Kendine odaklansın, kendini geliştirsin. Ailesiyle ne bileyim arkadaşlarıyla arasını düzeltsin. Psikolojisini düzeltsin. 3-5 sene sonra büyüyünce gelsin gelecekse.
üzdün beni abla o kadarda alışmıştık oysa :KK43:

Yav yok normal insancağımız sizin abartınız o goygoyu fazla ciddiye alıp ciddi insan moduna giriyorsunuz hayatı bu kadar ciddiye almayın yahu :KK70:

Yemeyiz tabi ki.

Bir de Bahtsız Bedevi var , konunun başından benim ben diyor 😂

Ama daha iyi senaryolar için çalışırken bir aydınlanma yaşar diye düşündüm. Bir ihtimal.

Yo zaten konuların yazılanların kesin fake değildir demiyorlar kisinin fake olmadığını söylüyorlar gerisi konu sahiplerinin hayal gücüne kalmış :KK53:

"Yönetimle konuştum öğrendim ki fake değilmişim ehehe" deyince konularının doğru olduğuna inanmamızı bekliyor herhalde.
Sanırsın yönetim "olay anında neredeydin, etek hangi gri tondaydı, satıcının üzerinde ne vardı" diye sorguya çekiyor. Adamlar ne bilsin konular doğru mu değil mi?
Zaten itiraf etmiş konularının abartı olduğunu. Abartmak yalan söylemek olmuyor demek ki :deli:

"Yönetimle konuştum öğrendim ki fake değilmişim ehehe" deyince konularının doğru olduğuna inanmamızı bekliyor herhalde.
Sanırsın yönetim "olay anında neredeydin, etek hangi gri tondaydı, satıcının üzerinde ne vardı" diye sorguya çekiyor. Adamlar ne bilsin konular doğru mu değil mi?
Zaten itiraf etmiş konularının abartı olduğunu. Abartmak yalan söylemek olmuyor demek ki :deli:
Yönetimle konuştum öğrendim ki fake değilmişim eheheh diye yazmadım ama siz bilirsiniz :KK70: okey aynen yalan söyledim linç edin beni :KK70:

Yemeyiz tabi ki.

Bir de Bahtsız Bedevi var , konunun başından benim ben diyor 😂

Ama daha iyi senaryolar için çalışırken bir aydınlanma yaşar diye düşündüm. Bir ihtimal.
Olan zavallı ceyceye oldu . Bundan bir önceki konuya çözüm bulmak için kendini paraladı . Şerloka, kızın günahına girdin, helallik iste bari 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X