- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
guzel sorupeki bir şey sorabilir miyim? size korona zamanı etek almaya mı çıktınız diye kızdığımızda neden çok önemli işim vardı diye çevirmek yerine aslında önceden olmuştu ama kafama taktım napayım vb diye cevap vermediniz?
ben gerçekten merak ediyorum neden böyle yaptığınızı
Etek nasil biseydi yaaa anlatsana biraz gercekten cok merak ettik.Açıkcası yazılanları takmıyorum sonuçta doğrular sadece zamanlamam abartı idi. Yazan yazsın yapabileceğim bişey yok
E herkes beni zaten yalancı ilan etmişti çoktan zaten kesmiştiniz biletimi cevap vermekle yormadım kendimi bıraktım olan buydu yani şimdidw söyliyim dedim :)peki bir şey sorabilir miyim? size korona zamanı etek almaya mı çıktınız diye kızdığımızda neden çok önemli işim vardı diye çevirmek yerine aslında önceden olmuştu ama kafama taktım napayım vb diye cevap vermediniz?
ben gerçekten merak ediyorum neden böyle yaptığınızı
Dertli insanin konusu da uzun olur bacim! Bir derdimiz var ki detaylica anlatiyoruz... Kahrolsun tum mutlular.
Yo meşgul etmiyor yazayım dedim sadece :)valla arkadasa katılıyorum aslında bır destek alsanız ıyı olur mevzu sadece zamanlama mevzusu degıl cok ınce ayrıntılar uzun zamandır aklınızı mesgul edıyor ve sıze bu konuda yenı olmus gıbı konu actırıyor muge anlının bır sozu var
normal hayatın akısına uygun degıl
hah aynen de boyle bırsey durum maalesef
yok ben gerçekten sonuna kadar anlamamıştım... sizin tüm konularınıza inanmıştım,belki hatırlarsınız yorumlar da yapmıştım...E herkes beni zaten yalancı ilan etmişti çoktan zaten kesmiştiniz biletimi cevap vermekle yormadım kendimi bıraktım olan buydu yani şimdidw söyliyim dedim :)
ay ne çok gerçekten demişim, okuyanların göz ve beyinlerinden özür diliyorumyok ben gerçekten sonuna kadar anlamamıştım... sizin tüm konularınıza inanmıştım,belki hatırlarsınız yorumlar da yapmıştım...
neden olayların zamanını bu kadar değiştirip abartarak konular açtınız? ben gerçekten sizi yermek için sormuyorum bunu, gerçekten çok merak ettim yani ne düşünüyorsunuz? sizi anlamaya çalışıyorum,bu yüzden hala takip ediyorum konuyu.. ancak bir cevap vermediniz...
O kadar linç edildim ki çok bakamadım sorulara yazasımda gelmedi ondan dolayı cevap veremedim herkes bişeye inanmış gidiyordu falan gerek duymadım yazmaya bazı şeyleriyok ben gerçekten sonuna kadar anlamamıştım... sizin tüm konularınıza inanmıştım,belki hatırlarsınız yorumlar da yapmıştım...
neden olayların zamanını bu kadar değiştirip abartarak konular açtınız? ben gerçekten sizi yermek için sormuyorum bunu, gerçekten çok merak ettim yani ne düşünüyorsunuz? sizi anlamaya çalışıyorum,bu yüzden hala takip ediyorum konuyu.. ancak bir cevap vermediniz...
şimdi merakımı giderseniz? neden konularınızı bahsettiğim şekilde açtınız? :)O kadar linç edildim ki çok bakamadım sorulara yazasımda gelmedi ondan dolayı cevap veremedim herkes bişeye inanmış gidiyordu falan gerek duymadım yazmaya bazı şeyleri
öyle denk geldi ne diyim daha ilgi çekici olur diye düşünmüştüm öyle yazdım şimdi aha ilgi için yazmış diyecekler toplanacaklar biliyorumşimdi merakımı giderseniz? neden konularınızı bahsettiğim şekilde açtınız? :)
Geliştirmen lazım kendini çok ele veriyordun çünki.öyle denk geldi ne diyim daha ilgi çekici olur diye düşünmüştüm öyle yazdım şimdi aha ilgi için yazmış diyecekler toplanacaklar biliyorumhadi iyisiniz gene
Geliştirmen lazım kendini çok ele veriyordun çünki.Bir daha ki üyeliğe çalışta gel bence.
Şu cevap son zamanlarda okuduğum en komik şey olabilir.Dün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdımsakin olun koronada çıkmadım etek almaya
dimi ahahahaaahahhaGörüyormusunuz şu @Sherlock holmes i , yine yaptı yapacağını. Bi salladı tüm reytingler alt üst oldu
E sen yazsaydın şerloka o kendisinmiş gibiycesine yazardı.Ayyy bekar olsam ben de geçmiş olaylarimi dahi yazardim buraya ya. Cok aksiyonlu manita ve arkadaş olaylarim vardi tam KK ya göre ama bekarken keşfedememiştim burayi ne yazik.
beni az çok bilen bilir, linç etmek veya dalga geçmek pek yaptığım şeyler değildir, çok zıvanadan çıkarsam yaparım sadece... o da nadiren :)öyle denk geldi ne diyim daha ilgi çekici olur diye düşünmüştüm öyle yazdım şimdi aha ilgi için yazmış diyecekler toplanacaklar biliyorumhadi iyisiniz gene
ya sıkıntım yok goygoyuna yazdım milletin bu kadar linç edeceğini düşünmedim açık söyliyim ne bileyim bukadar ilgi göstereceklerinibeni az çok bilen bilir, linç etmek veya dalga geçmek pek yaptığım şeyler değildir, çok zıvanadan çıkarsam yaparım sadece... o da nadiren :)
sizinle dalga geçmeyeceğim, konunun en başından beri de asla sizin üzerinizden eğlenmedim... bilemiyorum şaşkınım açıkçası
hala anlamlandıramadım davranışlarınızı, ne diyeyim..
bir sıkıntınız varsa umarım tedavi olursunuz ve siz de rahat bir hayat sürersiniz artık...
iyi akşamlar