Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
guzel soru

E herkes beni zaten yalancı ilan etmişti çoktan zaten kesmiştiniz biletimi cevap vermekle yormadım kendimi bıraktım olan buydu yani şimdidw söyliyim dedim :)

Yo meşgul etmiyor yazayım dedim sadece :)

E herkes beni zaten yalancı ilan etmişti çoktan zaten kesmiştiniz biletimi cevap vermekle yormadım kendimi bıraktım olan buydu yani şimdidw söyliyim dedim :)
yok ben gerçekten sonuna kadar anlamamıştım... sizin tüm konularınıza inanmıştım,belki hatırlarsınız yorumlar da yapmıştım...

neden olayların zamanını bu kadar değiştirip abartarak konular açtınız? ben gerçekten sizi yermek için sormuyorum bunu, gerçekten çok merak ettim yani ne düşünüyorsunuz? sizi anlamaya çalışıyorum,bu yüzden hala takip ediyorum konuyu.. ancak bir cevap vermediniz...

ay ne çok gerçekten demişim, okuyanların göz ve beyinlerinden özür diliyorum

O kadar linç edildim ki çok bakamadım sorulara yazasımda gelmedi ondan dolayı cevap veremedim herkes bişeye inanmış gidiyordu falan gerek duymadım yazmaya bazı şeyleri

Cok mutluyum, zekiyim, hep en hakli benim. Insan kinamsya bayiliyorum ve Insanlarin cogunu zerre önemsemiyorum, bazi konularda ozellikle yazanin ne kadar şey oldugunu ustune basa basa soyluyorum kendini kotu hissetsinde akli basina gelir belki diye. Haa gelmezsede umrumda degil o ayri. Gerci konuda benlik degil ama neyse.

Ne diyecektim. Hah. Bacim kusura bakma da telefon numarasi duvarlarsa paylasilan sensin biz degiliz ki. Sey mi yapsan burada millete akil dagitacagina kendini mi kurtarsan.

şimdi merakımı giderseniz? neden konularınızı bahsettiğim şekilde açtınız? :)
öyle denk geldi ne diyim daha ilgi çekici olur diye düşünmüştüm öyle yazdım şimdi aha ilgi için yazmış diyecekler toplanacaklar biliyorum hadi iyisiniz gene

öyle denk geldi ne diyim daha ilgi çekici olur diye düşünmüştüm öyle yazdım şimdi aha ilgi için yazmış diyecekler toplanacaklar biliyorum hadi iyisiniz gene
Geliştirmen lazım kendini çok ele veriyordun çünki. Bir daha ki üyeliğe çalışta gel bence.

beni az çok bilen bilir, linç etmek veya dalga geçmek pek yaptığım şeyler değildir, çok zıvanadan çıkarsam yaparım sadece... o da nadiren :)

sizinle dalga geçmeyeceğim, konunun en başından beri de asla sizin üzerinizden eğlenmedim... bilemiyorum şaşkınım açıkçası

hala anlamlandıramadım davranışlarınızı, ne diyeyim..

bir sıkıntınız varsa umarım tedavi olursunuz ve siz de rahat bir hayat sürersiniz artık...

iyi akşamlar

ya sıkıntım yok goygoyuna yazdım milletin bu kadar linç edeceğini düşünmedim açık söyliyim ne bileyim bukadar ilgi göstereceklerini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…