Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk cümledeki fake vurgusundan sonra yıllar öncesinin şu fenomenini hatırladım, çıkamıyorum videodan

konularını hatırlamıyorum ama bu arkadaşlarla bir sıkıntın olduysa özelden yazarak düşüncelerini iletebilirdin konu sahibi, böyle konu açıp etiketlemek aynı bu videodaki kız izlenimi bırakıyor insanda.

O değil de keşke seni de etiketleseydi profil foton üzüntü

Kesinlikle. Bu forumun en mutsuz insani benim lan. KudrAlobar gayet evli mutlu "alemin derdi beni mi gerdi" kafasinda bir hatun. derinss desen belli ki kendiyle barisik ozguvenli bir hanimefendi. Sizi de etiketledi sanirim sizin de mutsuz oldugunuzu dusunmuyorum...

Mutsuz insanlar diyince heyecanlanip girdim. Bir de ne goreyim forumun en mutlularini etiketlemis

Beni tanımıyorsuuuuun. Çünkü senin konular çok uzun oluyo yazmıyom ben. Okumuyorum bile.

bunu sız kendı aranızda konusup halletmelısınız sızınde yazdıklarınıza soyleyebılecegı seyler vardır ınsanların
bahsettıgınız kısı ben olsaydım sıze karsılık sızde bana normal zamanda boyle ıhtamlarda bulunup meydana cagıramazdınız burda artıstık yapıyorsunuz dıyebılırdım belkı ?
nıye aa yalancıymıssın desın ? nıye bunu ısrarla beklıyorsunuz belkı umrunda bıle degıl ,belkı ozelden konustular ?bılemem kı ? sızın bı bıldıgınız varsa paylasın bılelım hep bırlıkte ben bılmedıgım ıcın bırsey dıyemem
acıkcası dusundum de bende hıcbırıne bana nıye yalan soyledın demedım bunca zaman kımseye ...zaten yalan soyledıyse onun ıcın gercek bırsey ıfade etmıyorumdur konusup onla neyı cozebılırım kı ?bana yalan soyleyen bırıne aa yalan soyledın desem buyuk ıhtımal cevabıda yalan olacaktır zaten

sıze yapılan seyı baskasına yaptınız aslında boyle bır konuda etıketlendınız sızde baskasını etıketledınız bence ıkısıde yanlıs meydan muharebesı yapılmıyor burda kızlar sakin olun... derdınız varsa ozelden konusun :) hıcbırımız bırbırınız hakkında ne dusundugunuzle ılgılenmıyoruz yarına da buyuk ıhtımal bu konusmalar unutulur baska bır konuda da ortak dusunur bırbırınızı desteklersınız

sızın yaptıgınız baska oldu kendımı yerınıze koyuyorum ıkınız ıcınde gergınlık
dun konuda gergınlık yasanmıs konuda cok ustune gıdılmıs konuya etıketlenen bırı de baskasını etıketleyıp al buyur bak dıye kavgaya cagırıyor nasıl gorunuyor sızce

bır grı etek ugruna ah be

ay aslında vallahı cok dogru soyluyorsunuz dogru bır yaklasım boyle dusunmemıstım

ama yıne de saglıksız durum

Can sıkıntısı ahhaha
ama sımdı sızde nıye boyle yapıyorsunuz amac ne allah askına ne gerek var buna ben olsam utanırdım gevrek gevrek sırıtarak yazıyorsunuz battı balık yan gıder mı dıyorsunuz

ama sımdı sızde nıye boyle yapıyorsunuz amac ne allah askına ne gerek var buna ben olsam utanırdım gevrek gevrek sırıtarak yazıyorsunuz battı balık yan gıder mı dıyorsunuz
Açıkcası yazılanları takmıyorum sonuçta doğrular sadece zamanlamam abartı idi. Yazan yazsın yapabileceğim bişey yok

Dün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdım sakin olun koronada çıkmadım etek almaya
Ee eğer doğruysa bu daha da kötü. Kasiyerin yüz ifadesi geçen seneden beri aklından çıkmamış ve hala dert ediyorsun öyle mi? İnan hiç normal değil. Psikolojik destek alman şart

Dün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdım sakin olun koronada çıkmadım etek almaya
peki bir şey sorabilir miyim? size korona zamanı etek almaya mı çıktınız diye kızdığımızda neden çok önemli işim vardı diye çevirmek yerine aslında önceden olmuştu ama kafama taktım napayım vb diye cevap vermediniz?

ben gerçekten merak ediyorum neden böyle yaptığınızı

Açıkcası yazılanları takmıyorum sonuçta doğrular sadece zamanlamam abartı idi. Yazan yazsın yapabileceğim bişey yok
valla arkadasa katılıyorum aslında bır destek alsanız ıyı olur mevzu sadece zamanlama mevzusu degıl cok ınce ayrıntılar uzun zamandır aklınızı mesgul edıyor ve sıze bu konuda yenı olmus gıbı konu actırıyor muge anlının bır sozu var
normal hayatın akısına uygun degıl
hah aynen de boyle bırsey durum maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…