- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
O değil de keşke seni de etiketleseydi profil foton üzüntü
Tüm sırrı bozdun tüh hani aynı kişiydikHayır hayır biz aynı kişiyiz. Çok şükür random duyarı da yemedim demeyeceğim
Dün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdımsakin olun koronada çıkmadım etek almaya
Beni tanımıyorsuuuuun. Çünkü senin konular çok uzun oluyo yazmıyom ben. Okumuyorum bile.Kesinlikle. Bu forumun en mutsuz insani benim lan.KudrAlobar gayet evli mutlu "alemin derdi beni mi gerdi" kafasinda bir hatun. derinss desen belli ki kendiyle barisik ozguvenli bir hanimefendi. Sizi de etiketledi sanirim sizin de mutsuz oldugunuzu dusunmuyorum...
Mutsuz insanlar diyince heyecanlanip girdim. Bir de ne goreyim forumun en mutlularini etiketlemis
Can sıkıntısı zevkli oluyor sizde yazıntövbe bismillah. Neden böyle bir şey yaptın ki?
Hiç. Öylesine.tövbe bismillah. Neden böyle bir şey yaptın ki?
bunu sız kendı aranızda konusup halletmelısınız sızınde yazdıklarınıza soyleyebılecegı seyler vardır ınsanlarınYa çok subjektif bir yorum olacak ama hislerime güveniyorum. Bu konuda da güveniyorum. 22 yaşında kız karşıma geçip normal bir hayatta bana işsiz diyemez , gözüme bile bakamaz ama burada diyor. diyebiliyor klavye artisliği işte . ama arkadaşına aa yalancıymış diyemiyor ? ayılıp bayılmasına kendini kesmesine gerek yok. söyleyemedi hala.. şaşırmadı bile ama benim etiketlememi namus meselesi yaptı . ayılıp bayıldı ? sizce bana tepki vermesi mi normal yoksa görüştüğü belki onu da kandıran arkadaşına mı ? ben kimim ki ? bana bu kadar büyük tepki veriyor ?
Beni tanımıyorsuuuuun. Çünkü senin konular çok uzun oluyo yazmıyom ben. Okumuyorum bile.
Ama neden ki? Amac?Dün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdımsakin olun koronada çıkmadım etek almaya
Can sıkıntısı zevkli oluyor sizde yazınayh içiniz ölmüş ya
Can sıkıntısı ahhahaAma neden ki? Amac?
ay aslında vallahı cok dogru soyluyorsunuz dogru bır yaklasım boyle dusunmemıstımIcinde fake hikayeler uydurma durtusu olan biri olarak: yalnizlik bence. Yani farkli farkli konular acarak bakalim ne etkilesim gelecek diye merak ediyor olabilirler. Bir cesit iletisim acligi bu bence.
Bazi fakeler de kendi yasadiklari olaylari karsi tarafmis gibi anlatiyor mesela aldatilmis bir kadinsa ikinci kadin gibi veya ikinci kadinsa aldatilan kadin gibi. Veya gecmis olayi dunmus gibi anlatmak. Bence tamamen yasadiklarini anlamlandirmak istemekten kaynaklaniyor. Buraya oldugu gibi yazsa duyacagi yorumlar tum cevresinden zaten duydugu yorumlar. Ben bunun anlamlandirmak kafasinda bir yere oturtma istegi ile ilgili oldugunu dusunuyorum... Fake diyip gecmeyelim belki o fakelerin altinda ne acili yasamlar vardir!!!!
iyi napayımÇok şükür hayatımda daha gerçek zevkler var şerlokçuğum.
ama sımdı sızde nıye boyle yapıyorsunuz amac ne allah askına ne gerek var buna ben olsam utanırdım gevrek gevrek sırıtarak yazıyorsunuz battı balık yan gıder mı dıyorsunuzCan sıkıntısı ahhaha
Açıkcası yazılanları takmıyorum sonuçta doğrular sadece zamanlamam abartı idi. Yazan yazsın yapabileceğim bişey yokama sımdı sızde nıye boyle yapıyorsunuz amac ne allah askına ne gerek var buna ben olsam utanırdım gevrek gevrek sırıtarak yazıyorsunuz battı balık yan gıder mı dıyorsunuz
Ee eğer doğruysa bu daha da kötü. Kasiyerin yüz ifadesi geçen seneden beri aklından çıkmamış ve hala dert ediyorsun öyle mi? İnan hiç normal değil. Psikolojik destek alman şartDün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdımsakin olun koronada çıkmadım etek almaya
Ay ne kadar komik bir kissin sen bak bak canimmm benimmmm, kiyamam sana tontiskoooo.Can sıkıntısı ahhaha
peki bir şey sorabilir miyim? size korona zamanı etek almaya mı çıktınız diye kızdığımızda neden çok önemli işim vardı diye çevirmek yerine aslında önceden olmuştu ama kafama taktım napayım vb diye cevap vermediniz?Dün değil geçen sene almaya gitmiştim eteği dün almış gibi yazdımsakin olun koronada çıkmadım etek almaya
valla arkadasa katılıyorum aslında bır destek alsanız ıyı olur mevzu sadece zamanlama mevzusu degıl cok ınce ayrıntılar uzun zamandır aklınızı mesgul edıyor ve sıze bu konuda yenı olmus gıbı konu actırıyor muge anlının bır sozu varAçıkcası yazılanları takmıyorum sonuçta doğrular sadece zamanlamam abartı idi. Yazan yazsın yapabileceğim bişey yok