Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya mutsuz insanlar gelebilir kim mutluymus yav buraya mutsuz girip mutlu çıkılıyor

sizin nıye buyuk şoka gırmenız beklenıyor onuda anlayamadım resmen konu sıze donmus
fiziki olarak da görüşmüşler arkadaşlar , ki bence hala arkadaşlar. sizin arkadaşınız yalancı çıkınca aa ne yapayım yalancıysa der geçersiniz. ben öyle biri değilim. aramızdaki fark bu.

Konuyu okumadim da anladigim kadariyla gercekci olmayan bir hikaye yazmissin fake demisler askim ne var bunda? Cidden kadinlar kulubu.com bir derdim var kosesinde gelen yorumlar bu kadar onemli mi senin icin? Yorum olarak da fakesin demisler, ee ne var bunda, dunyanin en az kisisel yorumu. Hikayen abartili bulunmus ki sen de itiraf etmissin. Daha once olan seyi dun olmus gibi anlatmissin. Ben de bazen fake bir hesap acip hikayeler yazmak istiyorum ama ip adresimden anlarlar ifsa ederler diye acamiyorum. Buradan banlanmak istemem cunku guzel bir vakit oldurucu. Ama yani fakesin diyip banlarlarsa da gider unlululerin instagram sayfasindaki yorumlarda takilirim. Veya ne bileyim facebook gruplarina girerim. Buradaki uyeler hepimiz kim bilir kimiz. Ne takiyon ablacim.

Üyeler hakkında konu açmak yasak. Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz ayrıca? Burada herkes bir nickten ibaret. Hayır gerçekten ben de bunu anlamıyorum. Mesela konuyla biraz alakasız olacak ama burada yalandan doktorum avukatım bilmem neyim diye yazanlar oldu. Benim gerçekten aklım almıyor. Kişi bunu yazarak nasıl bir tatmin sağlıyor? Sonuçta bunu bir nick altından yazıyor. Örneğin nickin adı A olsun. A doktormuş deseler ne olacak? Kişiye ne gibi bir katkı sağlayacak? Enteresan insanlar..

e olabılır saygı duyarım sız oyle olmayabılırsınız ? ne olmus yanı ? herkes bırbırıyle aynı dusunse cok komık olur zaten dunyayı renklı yapan farklı dusuncelerdır
sızın daha seslı sert tepkı vermenız nasıl normalse sakin karsılayanlarınkı de normal , uye erkek mı cıktı yoo ? fızıksel gorustulerse ne olmus ? sankı uye erkekmıs arkadas da bunu gızlemıs el bırlıgıyle burda herkesı kandırmıslar gıbı bır algı yaratılıyorda konu bu degıl kı burda kısılerın once dogru soyledıgını dusunuruz yalan yakaladık mı sıkayet eder sonra goz ardı ederız bıter gıder

kısıler kendılerını anlattıkları kadarını bılebılırız kımsenın ıcını kalbını goremeyız kı ?

evet ben bırının yalanını yakalayınca aman ya bu yalancı cıktı derım mesafelı dururum ıstersenız sız ayılıp bayılıp fenalık gecırırsınız herkesın kendı keyfı herkesın kendı gorusu ? sonucta arkadasımız yalancı cıktı dıye dunyayı yerınden oynatsak elımıze bırsey gecmeyecek gececekse soyleyın hep bırlıkte yerınden oynatalım dunyanın ?

bıraz sakin olun ya ınsanlar goruslerını soyluyor

Yahu mesela Kudr yarın konu açsa ben manyağımmtekiyim hepinizle dalga geçtim dese. Vayy be kadın manyakmış deyip geçemem. Özelden dahi konuşmuşluğumuz yok ama üzülürüm. Çünkü neredeyse %95 görüşlerine katılıyorum. Kaldı ki görüşeceğim derdimi döküp ağlayacağım arkadaş olacağım sonra yalancı çıkacak. Bende bana ne ya manyaksa diyeceğim benim bu mesajımı yalancı arkadaş beğenecek ? ben yalancıya değil ikaz edene hakaret edeceğim ? akıl işi mi bu yahu

ayy alemsınız sızın ıcınızde nıye fake hıkayeler uydurma durtunuz vaaaar

ben arkadaşını ikaz ettim, o da yükseldi. vayy efendim işsizmişim onu nasıl etiketlermişim ? Hakkında konu açılıp etiketlenen benim Arkadaşına ya manyak mısın niye yapıyorsun böyle şeyler dese bi nebze . Halbuki dün dürüsttür diyen oydu. Anlatabiliyor muyum acaba ? Dün savunmuştu bugün ortaya çıktı. Hala onu değil beni suçluyor.Çünkü hayali onlarca konu açıp insanlarla dalga geçen benim Gerisi laf kalabalığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…