Siz en ufak birşeyde ortalığı dağıtıp tepki veriyorsunuz diye bende mi vermek zorundayım? Kendiniz söylüyorsunuz, aramızdaki fark bu diye. Madem öyle aramızdaki fark buysa neden benden aynı sizin gibi tepki vermemi bekliyor, basın açıklaması beklermiş gibi konuya çağırıyorsunuz? Kimse size hakaret etmedi ayrıca.
Ve üzgünüm ama burada bize ergenler eğleniyor diye itham ederken aslında siz kendinize eğlence arıyor gibi görünüyor ve bunun için beni konuya etiketleyerek çağırıyorsunuz. 30 küsür yaşınızdasınız ben 22 yaşındayım. Sizin yaptığınız davranışları yapmıyorum sizin gibi tepki vermiyorum diye ergen olan ben mi oluyorum? Siz bağırın çağırın, ben hır gür çıkarmadan sessizce tavrımı koyar bırakırım. Bana göre doğrusu da budur. Bir arkadaşım (bakın eşim ya da ailem değil ARKADAŞIM) bana yalan söyledi diye ortalığı ayağa kaldıracak kadar mantıksız bir insan değilim. Sadece siz anlamak istemiyorsunuz, sizin dışında herkese anlatabildim kendimi. Sadece siz bu şekilde davranıyorsunuz, üzgünüm ama gerçek bu.