Mutsuz insanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu mesela Kudr yarın konu açsa ben manyağımmtekiyim hepinizle dalga geçtim dese. Vayy be kadın manyakmış deyip geçemem. Özelden dahi konuşmuşluğumuz yok ama üzülürüm. Çünkü neredeyse %95 görüşlerine katılıyorum. Kaldı ki görüşeceğim derdimi döküp ağlayacağım arkadaş olacağım sonra yalancı çıkacak. Bende bana ne ya manyaksa diyeceğim benim bu mesajımı yalancı arkadaş beğenecek ? ben yalancıya değil ikaz edene hakaret edeceğim ? akıl işi mi bu yahu 😂
cok eskı uyesınız halbukı bılırsınız kk ne uyeler gordu ınanılmaz kandırıldıgımız konular oldu
olmadı mı
ee nolmus ? kıbledık ıfsa oldu gectı gıttı

bunu sosyal yasamımızda cogu kısı de yapıyor olabılır belkı en yakınınızdakı kısı sıze ınanılmaz yalanlar soyluyor ? haberınız bıle yok belkı suan
yakaladıgınızda verecegınız tepkı ne olursa olsun gayet normal ıster gorusmezsınız ıster affedersınız sızın bılecegınız ıs sız oylesınız baskası boyle hepımız aynı fabrıkadan cıkmadık kı aynı tepkıyı verelım
yasanmıslıklar ortam kultur yaş hersey etkılıyor ergenlıgımde cok buyuk tepkıler verıyordum buyuk haksızlıga ugradım dıyordum cok sinirlenıyordum zamanla gordum kı kızgınlıgım kendıme zararmıs sımdı kı gorusum yalan soyleyenın sorunu o kaybeder bıttı gıttı
boyle dusundugunuz ıcın kımse sızı suclamıyor hatta gayet normal dıyorum olabılır dıyorum ama sız ''nasıl boyle dusunur ıyı sen oyle yap o zaman ben oyle degılım ıste ''dıye dıretıyorsunuz ılgınc :) sızın dogrularınıza gore ınsanlar yasamak zorunda degılkı :)

sizin nıye buyuk şoka gırmenız beklenıyor onuda anlayamadım :KK70: resmen konu sıze donmus

fiziki olarak da görüşmüşler arkadaşlar , ki bence hala arkadaşlar. sizin arkadaşınız yalancı çıkınca aa ne yapayım yalancıysa der geçersiniz. ben öyle biri değilim. aramızdaki fark bu.
Siz en ufak birşeyde ortalığı dağıtıp tepki veriyorsunuz diye bende mi vermek zorundayım? Kendiniz söylüyorsunuz, aramızdaki fark bu diye. Madem öyle aramızdaki fark buysa neden benden aynı sizin gibi tepki vermemi bekliyor, basın açıklaması beklermiş gibi konuya çağırıyorsunuz? Kimse size hakaret etmedi ayrıca.
Ve üzgünüm ama burada bize ergenler eğleniyor diye itham ederken aslında siz kendinize eğlence arıyor gibi görünüyor ve bunun için beni konuya etiketleyerek çağırıyorsunuz. 30 küsür yaşınızdasınız ben 22 yaşındayım. Sizin yaptığınız davranışları yapmıyorum sizin gibi tepki vermiyorum diye ergen olan ben mi oluyorum? Siz bağırın çağırın, ben hır gür çıkarmadan sessizce tavrımı koyar bırakırım. Bana göre doğrusu da budur. Bir arkadaşım (bakın eşim ya da ailem değil ARKADAŞIM) bana yalan söyledi diye ortalığı ayağa kaldıracak kadar mantıksız bir insan değilim. Sadece siz anlamak istemiyorsunuz, sizin dışında herkese anlatabildim kendimi. Sadece siz bu şekilde davranıyorsunuz, üzgünüm ama gerçek bu.

cok eskı uyesınız halbukı bılırsınız kk ne uyeler gordu ınanılmaz kandırıldıgımız konular oldu
olmadı mı
ee nolmus ? kıbledık ıfsa oldu gectı gıttı

bunu sosyal yasamımızda cogu kısı de yapıyor olabılır belkı en yakınınızdakı kısı sıze ınanılmaz yalanlar soyluyor ? haberınız bıle yok belkı suan
yakaladıgınızda verecegınız tepkı ne olursa olsun gayet normal ıster gorusmezsınız ıster affedersınız sızın bılecegınız ıs sız oylesınız baskası boyle hepımız aynı fabrıkadan cıkmadık kı aynı tepkıyı verelım
yasanmıslıklar ortam kultur yaş hersey etkılıyor ergenlıgımde cok buyuk tepkıler verıyordum buyuk haksızlıga ugradım dıyordum cok sinirlenıyordum zamanla gordum kı kızgınlıgım kendıme zararmıs sımdı kı gorusum yalan soyleyenın sorunu o kaybeder bıttı gıttı
boyle dusundugunuz ıcın kımse sızı suclamıyor ama sız nasıl boyle dusunur ıyı sen oyle yap o zaman ben oyle degılım ıste dıye dıretmenız ılgınc :) sızın dogrularınıza gore ınsanlar yasamak zorunda degılkı :)
13 yıllık üyeyim belki bu üyeler 3 -5 yaşındaydı evet oldukça değişik tipler gördüm. Ama en kronik manyakların bile bir kalitesi vardı. Benim görüşüme uygun davranmak zorunda değil kimse ama savunduğu insan yalancı çıkınca bana ne be beni niye etiketliyorsun işsiz demeyecek ?

ayy :KK70: alemsınız sızın ıcınızde nıye fake hıkayeler uydurma durtunuz vaaaar :KK70:

Ya sikiliyorum. Kendi hayatimin dertleri buraya konu acmak icin yeterli degil 🙈🙈🙈

Troller komik oluyor aslinda sadece bir tanesine biraz gonul koydum o da bebek istemedigi halde hamile kalip bebegini dusuren uyeydi. Acayip inanmis ve uzulmustum kiza. Ozel mesaj yazmisti asiri ice dokunan bir mesaj. O mesaji aldigim aksamin gununde kampta cok travmatik ve sarsici gorusmeler yapmistim. En yakin arkadasimin yine intihara kalkistigini ogrenmistim. Inanilmaz yorgun ve bitik bi vaziyetteydim. Yine de kendimi zorladim en destekleyici en guzel mesaji yazayim diye ve whatsapp numarami verdim istedigin zaman ara yaz diye. Cidden o konu beni cok uzmustu. Fake olmasina baya sasirdim ama uzulmedim yani iyi ki gercek degilmis aslinda. Kizdim mi sanirim ona da hayir cunku kimbilir ne derdi var ki hamilelik hakkinda bu kadar spesifik konular aciyor. Yani o konuda derdi olmayan insan o konulari acmaz bence. Belli ki cesaret edip olanlari bastan sona anlatmamis. Ilginc bir deneyim oldu.

ben arkadaşını ikaz ettim, o da yükseldi. vayy efendim işsizmişim onu nasıl etiketlermişim ? Hakkında konu açılıp etiketlenen benim 😂Arkadaşına ya manyak mısın niye yapıyorsun böyle şeyler dese bi nebze . Halbuki dün dürüsttür diyen oydu. Anlatabiliyor muyum acaba ? Dün savunmuştu bugün ortaya çıktı. Hala onu değil beni suçluyor.Çünkü hayali onlarca konu açıp insanlarla dalga geçen benim 😒 Gerisi laf kalabalığı.
konuya etıketlenmenızı bende yanlıs buluyorum uyeler hakkında konu acmak zaten yasak bı sorunu varsa yonetıme yazmalı konu sahıbı
dun etıketledıgınız arkadasın bayagı uzerıne gıdılmıs bu konuda da etıketlenınce neden benı olayın ıcıne cekıyorsunuz dedı sızde bak gor ölumune savundugun kısı deyıp uzattınız konuyu bence bırbırınızı uzmeyın kırmayın cunku konu gercekten goygoy bır konu konu sahıbı bıle bızım kadar cıddıye almamıstır belkı konuyu :)

ben sızın yerınızde olsam ozel mesaj atar dun bak boyle soyluyordun gordun mu yalancı cıktı dun sana o kadar soyledık anlamadın derdım burda hedefe alır gıbı gostermek yerıne sız etıketleyınce uye de kendını savunma durumunda kaldı durduk yere ıkınızde gerıldınız vallahı ıkı gunluk dunya sonra bır derdınız olur allah korusun oturur halımıze hep bırlıkte uzuluruz derdımızı paylasırız

dalga gecen kısılerın psıkolojık sorunları oluyor fake konular acanlar ınsanlarla eglenenler... allah sıfa versın onlara ne dıyelım

13 yıllık üyeyim belki bu üyeler 3 -5 yaşındaydı evet oldukça değişik tipler gördüm. Ama en kronik manyakların bile bir kalitesi vardı. Benim görüşüme uygun davranmak zorunda değil kimse ama savunduğu insan yalancı çıkınca bana ne be beni niye etiketliyorsun işsiz demeyecek ?

Brekingbadd’i hatırlıyor musun? Aylarca yedik aylarca 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ya sikiliyorum. Kendi hayatimin dertleri buraya konu acmak icin yeterli degil 🙈🙈🙈

Troller komik oluyor aslinda sadece bir tanesine biraz gonul koydum o da bebek istemedigi halde hamile kalip bebegini dusuren uyeydi. Acayip inanmis ve uzulmustum kiza. Ozel mesaj yazmisti asiri ice dokunan bir mesaj. O mesaji aldigim aksamin gununde kampta cok travmatik ve sarsici gorusmeler yapmistim. En yakin arkadasimin yine intihara kalkistigini ogrenmistim. Inanilmaz yorgun ve bitik bi vaziyetteydim. Yine de kendimi zorladim en destekleyici en guzel mesaji yazayim diye ve whatsapp numarami verdim istedigin zaman ara yaz diye. Cidden o konu beni cok uzmustu. Fake olmasina baya sasirdim ama uzulmedim yani iyi ki gercek degilmis aslinda. Kizdim mi sanirim ona da hayir cunku kimbilir ne derdi var ki hamilelik hakkinda bu kadar spesifik konular aciyor. Yani o konuda derdi olmayan insan o konulari acmaz bence. Belli ki cesaret edip olanlari bastan sona anlatmamis. Ilginc bir deneyim oldu.
eskıden troller cok gercekcıydı gercekten :KK70: benımde konuyu okuyup uykusuz kaldıgım derdıne uzuldugum sonra fake oldugunu ogrendıklerım oldu puuu burnundan gelsın emı dedım :KK70: bazı ınsanlar cok degısık gercekten ne yasıyorlar da boyle oluyorlar bır sosyologun bunu derınlemesıne arastırması gerek

eskıden troller cok gercekcıydı gercekten :KK70: benımde konuyu okuyup uykusuz kaldıgım derdıne uzuldugum sonra fake oldugunu ogrendıklerım oldu puuu burnundan gelsın emı dedım :KK70: bazı ınsanlar cok degısık gercekten ne yasıyorlar da boyle oluyorlar bır sosyologun bunu derınlemesıne arastırması gerek

Icinde fake hikayeler uydurma durtusu olan biri olarak: yalnizlik bence. Yani farkli farkli konular acarak bakalim ne etkilesim gelecek diye merak ediyor olabilirler. Bir cesit iletisim acligi bu bence.

Bazi fakeler de kendi yasadiklari olaylari karsi tarafmis gibi anlatiyor mesela aldatilmis bir kadinsa ikinci kadin gibi veya ikinci kadinsa aldatilan kadin gibi. Veya gecmis olayi dunmus gibi anlatmak. Bence tamamen yasadiklarini anlamlandirmak istemekten kaynaklaniyor. Buraya oldugu gibi yazsa duyacagi yorumlar tum cevresinden zaten duydugu yorumlar. Ben bunun anlamlandirmak kafasinda bir yere oturtma istegi ile ilgili oldugunu dusunuyorum... Fake diyip gecmeyelim belki o fakelerin altinda ne acili yasamlar vardir!!!! 😁🙈

konuya etıketlenmenızı bende yanlıs buluyorum uyeler hakkında konu acmak zaten yasak bı sorunu varsa yonetıme yazmalı konu sahıbı
dun etıketledıgınız arkadasın bayagı uzerıne gıdılmıs bu konuda da etıketlenınce neden benı olayın ıcıne cekıyorsunuz dedı sızde bak gor ölumune savundugun kısı deyıp uzattınız konuyu bence bırbırınızı uzmeyın kırmayın cunku konu gercekten goygoy bır konu konu sahıbı bıle bızım kadar cıddıye almamıstır belkı konuyu :)

ben sızın yerınızde olsam ozel mesaj atar dun bak boyle soyluyordun gordun mu yalancı cıktı dun sana o kadar soyledık anlamadın derdım burda hedefe alır gıbı gostermek yerıne sız etıketleyınce uye de kendını savunma durumunda kaldı durduk yere ıkınızde gerıldınız vallahı ıkı gunluk dunya sonra bır derdınız olur allah korusun oturur halımıze hep bırlıkte uzuluruz derdımızı paylasırız

dalga gecen kısılerın psıkolojık sorunları oluyor fake konular acanlar ınsanlarla eglenenler allah sıfa versın onlara ne dıyelım
Ya çok subjektif bir yorum olacak ama hislerime güveniyorum. Bu konuda da güveniyorum. 22 yaşında kız karşıma geçip normal bir hayatta bana işsiz diyemez , gözüme bile bakamaz ama burada diyor. diyebiliyor klavye artisliği işte . ama arkadaşına aa yalancıymış diyemiyor ? ayılıp bayılmasına kendini kesmesine gerek yok. söyleyemedi hala.. şaşırmadı bile ama benim etiketlememi namus meselesi yaptı . ayılıp bayıldı ? sizce bana tepki vermesi mi normal yoksa görüştüğü belki onu da kandıran arkadaşına mı ? ben kimim ki ? bana bu kadar büyük tepki veriyor ?

Siz en ufak birşeyde ortalığı dağıtıp tepki veriyorsunuz diye bende mi vermek zorundayım? Kendiniz söylüyorsunuz, aramızdaki fark bu diye. Madem öyle aramızdaki fark buysa neden benden aynı sizin gibi tepki vermemi bekliyor, basın açıklaması beklermiş gibi konuya çağırıyorsunuz? Kimse size hakaret etmedi ayrıca.
Ve üzgünüm ama burada bize ergenler eğleniyor diye itham ederken aslında siz kendinize eğlence arıyor gibi görünüyor ve bunun için beni konuya etiketleyerek çağırıyorsunuz. 30 küsür yaşınızdasınız ben 22 yaşındayım. Sizin yaptığınız davranışları yapmıyorum sizin gibi tepki vermiyorum diye ergen olan ben mi oluyorum? Siz bağırın çağırın, ben hır gür çıkarmadan sessizce tavrımı koyar bırakırım. Bana göre doğrusu da budur. Bir arkadaşım (bakın eşim ya da ailem değil ARKADAŞIM) bana yalan söyledi diye ortalığı ayağa kaldıracak kadar mantıksız bir insan değilim. Sadece siz anlamak istemiyorsunuz, sizin dışında herkese anlatabildim kendimi. Sadece siz bu şekilde davranıyorsunuz, üzgünüm ama gerçek bu.
Ve evet hala lafımın arkasındayım, ben bu konuya gelmiyorsam gelip savunmuyorsam demek ki bende de şüpheler oluşmuştur, şüpheler oluşmasa buraya gelip savunurdum değil mi? Kimse hayatını söz önünde yaşamak zorunda değil, sırf burada tartışma çıktı diye tartışmayı buradan mı devam ettirmeliyim? Yoo. Gelmediğim halde etiketleniyorsam ben bunda art niyet ararım. Kendine eğlence srıyor, goygoy yapmaya stres atmaya beni çağırıyor derim. Düşüncelerini söylemek isteyen özelden de pek ala yazabilir. Dün en çok üstüme gelen kişi KudrAlobar isimli üyeydi. Bak o etiketleyip çağırsa bir nebze anlarım, dün polemiğe girdik bugün doğruları görmem için, fikrimi merak ediyor etiketliyor derim ama polemiğe girmediğim insanın kalkıp beni etiketlemesini eğlence arıyor olarak görüyorum sadece. Ve anlatmaya çalıştığım halde ısrarla anlamaması da artniyetli olduğunu düşündürüyor. Kendimi açıklayınca mıy mıy yapıyorsun diyor, e haklısınız herkesten sizin gibi abartılı tepkiler beklediğiniz için tavırlarınız gayet normal.

Ya çok subjektif bir yorum olacak ama hislerime güveniyorum. Bu konuda da güveniyorum. 22 yaşında kız karşıma geçip normal bir hayatta bana işsiz diyemez , gözüme bile bakamaz ama burada diyor. diyebiliyor klavye artisliği işte . ama arkadaşına aa yalancıymış diyemiyor ? ayılıp bayılmasına kendini kesmesine gerek yok. söyleyemedi hala.. şaşırmadı bile ama benim etiketlememi namus meselesi yaptı . ayılıp bayıldı ? sizce bana tepki vermesi mi normal yoksa arkadaşına mı ? ben kimim ki ?
Neden diyemeyeyim yahu akdjjsjdhs. Bir de gözünüze bakamazmışım aaov. Birşey sorucam niye? Kendinizi çok abartmayın :KK70: gayet şaşırdım, gayet sinirlendim hatta tepkimi de bu konuyu kaale bile almayarak verdim. İnansam gelip savunurdum değil mi? Ne ayılıp bayılması ne namus meselesi gerçekten ciddi misiniz ksjfjsjs

Neden diyemeyeyim yahu akdjjsjdhs. Bir de gözünüze bakamazmışım aaov. Birşey sorucam niye? Kendinizi çok abartmayın :KK70: gayet şaşırdım, gayet sinirlendim hatta tepkimi de bu konuyu kaale bile almayarak verdim. İnansam gelip savunurdum değil mi? Ne ayılıp bayılması ne namus meselesi gerçekten ciddi misiniz ksjfjsjs
Bu ağız aynı arkadaşının ağzı, ve ben bu konuşma tarzını hiç sevmiyorum Oliviaa kardeş. Çok olgunum arkadaşımı sallamıyorum diyebilen biri olarak bana karşı bu kadar yükselmen çelişkiyi ortaya koyuyor. Gjgkgkgl böyle miydi 😂

Bu ağız aynı arkadaşının ağzı, ve ben bu konuşma tarzını hiç sevmiyorum Oliviaa kardeş. Çok olgunum arkadaşımı sallamıyorum diyebilen biri olarak bana karşı bu kadar yükselmen çelişkiyi ortaya koyuyor. Gjgkgkgl böyle miydi 😂

Yok adjdhdksskagakabdveg bu sekilde gulmeyi butun gencler yapiyor arkadasinin agzi degil butun gencler bu sekilde yaziyor. Ben de kardesimden biliyorum.

Bende senin bu herşeyi ben bilirim, en çok ben haklıyım tavrını sevmiyorum ama birşey diyor muyum? Hayır.
Ayrıca yaşın henüz genç yani random atmayı bilmiyorsan ne diyeyim. Milyonlarca insan random atıyor, telefon kullanan gençlerin yarısı random atmayı biliyor. O zaman hepimiz aynı kişiyiz 😌 Evet olgunum ama sen olgunluğu mıy mıy konuşmak olarak algıladığın için bu üslupla yazmaya karar verdim. Valla ben kendimi ispatladım, anlamak istemeyen bir tek sensin. Neyse. :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X