"Mutluyum :cünkü bunu yaptım "kösesi

mutluyum çünkü henüz bi sağlık problemim yok,harika bi ailem war,sewdiğim işi yapıyorum,bana inanılmaz değer weren bi eşim war,istanbulum war,gerçekten ruhuna inanabildiğim dostlarım war,hassasım,wicdanım war,mantığım war,kafam ii çalışıyo:)

mutluyum, çünkü sevdiğim işi yapıyorum.kaydirigubbakcemile2
mutluyum, çünkü erkek arkadaşımla kısa bir ayrılık ilişkimize yaradı, artık ufak sorunların tadımızı kaçırmasına izin vermiyoruzkaydirigubbakcemile
mutluyum çünkü yaşam kalitemi düşürmeye çalışan bir sürü hastalığıma rağmen direniyorum, hayattan zevk almaya çalışıyorum:lepi::dance::teytey::içelim:

mutluyum çünkü annemin de hayattan zevk aldığını görmek kısmet oldu, inşallah daha uzun yıllar ona istediklerini yapmada destek olabilirim, ALlah sağlık versin ona:Saruboceq:

mutluyum, çünkü ailemden dürüstlüğü öğrenmişim(hoş bazen kızmıyor da değilimkötükedihüso neye yarıyor diyekaydirigubbakcemile3)

hmm, liste uzayıp gidecek sanırım, sevdim bu başlığıkaydirigubbakcemile5

mutluyum çünkü işimi seviyorum,iş ortamımı seviyorum...
mutluyum çünkü aşkımla mutluyum...
mutluyum çünkü evlenmeme az kaldı....
mutluyum çünkü ihtiyacı olan insanlara yardım etmeyi seviyorum yardım ediyorum....
mutluyum çünkü babanmler bize geldiler onları çok özlemiştim....
mutluyum ailemle mutluyum....

........:dance::dance:

aslında hayatta en ufacık şeylerden bile mutlu olmak gerekyerimseniben

çok sewdim bu köşeyi.mutluyum çünkü bugün uzun zamandır yapamadıgım işlerimi bitirdim.mutluyum çünkü yarın kardeşimle görüşücem mutluyum ....yaşıyorum

Mutluyum çünkü kizim okuluna alişti hatta bayiliyor.
// // onun mutlu olmasi benide mutlu ediyor...
// // bugün çok işe yaradim.......hiç boş durmadim......
// // çok yorgun olmama rağmen 3 e kadar kk başinda oturacak enerji ve gençliğe sahibim.....

mutluyum çünkü anneyim ve hamileyim.................

bir çok neden var ama,
şuan itibariyle evim derli toplu ve ayağımı uzatmış tv izliyor ve de kk'da dolaşabiliyorum

mutluyum tüm sevdiklerimin sağlığı yerinde..
mutluyum huzurlu mutlu bir evliliğim var..
mutluyum seviyor ve seviliyorum ...
iş arıyorum bulamıyorum ama yinede mutluyummmm:)

mutluyum cünkü yarın anneme gidiyorum hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :lepi: :1hug: :teytey: :sm_cool:

Mutluyum çünkü meleğime çok istediği kitabı gönderebildim.Şimdi beraber okuyoruz Şeniz

mutluyum cunku bu pazar tasiniyorum
mutluyum cunku yeni yeni esyalar alacagim
mutluyum cunku sevdigim insanlarla calisiyorum
mutluyum cunku yaza evleniyorum
mutluyum cunku Tanrimi cok seviyorum
mutluyum cunku olumsuz seylersen olumlu seyler cikarmayi basarabiliyorum artik

mutluyum, çünkü akşam sevgilimle görüştüm, mama yedik berabercokacimcoookcokacimcoook çok güldükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugünlerde artık (e bu kadar zaman oldu gerçi normal yani) birbirimizin dilinden daha da iyi anladığımızı hissediyorum. gözle görülür şekilde olumlu yönde farklı şeyler olmaya başladı. :Saruboceq:

mutluyum, çünkü dermansız dertlerim yok çok şükür. hastalıklarımla yaşamaya her geçen gün daha çok alışıyorum.

mutluyum çünkü geliri sabit olmasa da bir işim var. hem de sevdiğim bir işim var.

mutluyum, çünkü yeğenim büyüyor:ecrin_bebek:

mutluyum çünkü annemin sağlığı iyi.

mutluyum çünkü, istediğim oyunun, konserin biletini alabiliyorum.

mutluyum çünkü bu akşam kızımla 2 saat oyun oynadık ve yine yüzüne bakınca farkettim ki allahımın bana en büyük hediyesi o =)yine farkettim ki yaşamak için insanın ne çok sebebi var aslında=)

mutsuzum çünkü eşim yanımda değil hemde riskli yerlerde görevde.....

Back