evet arkadaslar ege rsizlerde siterseniz.herhangi yaptıgınız ama yaparken sizi mutlu eden seyleri bu ortamda paylasalım.mesela"calısan bir anneyim ve oglumla ailemle güsel bir gün gecirdim" ya da"bugun eyüpsultana gittim ve güvercinlere yem attım bu benim huzurlu hissetmemi sagladı"vb.amac mutlulugu kücük seylerde yakalayabilen dostları hanımları tanımak ve bunu asılamak.teskr
bencede iyi fikir serdecigim
kücükte olsa mutluluiklarimizi paylasmak iyi fikir mutluluklar paylastikca cogalir
ben suan cok mutluyum aglasada durmasada canimin icinin taaaa ici kizim sevval yanimda bundan güzel mutluluk olurmu
dalolim ve sudenaz mutluluklarınız hep böyle öyle olsun yavrularımıs ve arkadalsarımız hepsı ne kadar degerlı degılmı.teskr kızlarrrr.hadı paylasalım mutlulukları daha cok bır tebessum olsun yüzümüzde:)
mutluyum çünkü beni seven çok tatlı bir erkkek arkadaşı var
mutluyum çünkü ailem beni çok seviyor.
mutluyum çünkü arkadaşlarım beni çok seviyor ve bende onları çok seviorum.
mutluyum çünkü yakında üniversiteden mezun oluyorum.
mutluyum çünkü erkek arkadaşımın ailesi beni seviyor.
mutluyum çünkü k.k 'ne üyeyim.
mutluyum çünkü böyle güzel bir site yaptıkları ve herkesin bilgilerini birbiriyle paylaştığı için.
evet benim gibi mutlu olanlar daha ne duruyorsunuz sizde mutluluklarınız bizimle paylaşınn....:1yes2: :teselli:
Mutluyum çünkü sağlıklıyım..Hiç bir yerim ağrımıyor.Mutluyum çünkü 4 gün sonra (vizelerden dolayı)1 ay hiç görüşemediğim erkek arkadaşımla görüşeceğim.Mutluyum çünkü saçımı siyaha boyattım ve herkes çok yakıştığını söyledi.Mutluyum çünkü dün pembe bir oje aldım.Mutluyum çünkü şuanda Gökhan Kırdarın Fayton adlı şarkısını dinliyorum,çok hoş bu parça tavsiye ederim:) Daha ne olsun..
mutluyum cunki o cok istedigim yeni cikan ayakkabilardan aldim bir cift,hemde siyah beyazini,mutluyum cunki az once tr deki can dostumla konustum,veeee tum bu mutlu olma cabalarima celme takan adama ne halin varsa gor dedim ve ne hali varsa gorsun cok mutluyum...
mutluyum çünkü evde banyodayken ailem evi arayıpta cevap alamayınca teleşla işten koşa koşa eve gelecek kadar beni seviyor:çok üzgünüm:
mutluyum bende onları seviyorum ama söyleyemiyorum
:1yes2: mutluvum çünkü sağlıklı evlatlarım var .mutluum herkezi sevecek ve oldukları gibi kabul edebilecek bir duvgum var.mutluvum dünvavı ve vaşamavı seviorum.mutluvum beni seven bir eşim var kısaca çok mutluvummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.sizler gibi herşevi pavlaştığım arkadaşlarım var.
mutluyum cunkı su an bu sıtedeyım(yalakalık gıbı algılanmasın) biiiiiiir,mutluyum cunkı benı seven benım ıcın endıselenen ınsanlar var ikiiiii,mutluyum cunkı boyle tatlı bır babanın evladıyım üççççççç, mutluyum cunkı saglıklı bır ınsanım (Allah eksık etmesın) dööööört...... daha sayacak okadar cok sey varkı.yeterkı hayata pozıtıf bakabılelım.(butun olumsuzluklarına ragmen)
Inanin su an gözlerim doldu. böyle zamanlarda böyle düsünenlerde var diye.Artik herkes agliyor,sikayet ediyor,söyleniyor,bunaliyor vs. vs.......Evet bir de siz varsiniz,en baSIT SEYDEN BILE MUTLU OLABILMEK herkesin harci degildir.Hepinizi öpüyorum kizlar......Haaaa bu arada ben de cok mutluyum her sabah gözlerimi acabiliyorum diye,saglikliyim diye,iki tane saglikli kizim var diye ve esim var diye.