Karadenizde nerdesin canım sen ?
İlk zamanlar zorlanırsınız gerçektende başka bir il heleki İstanbul gibi bir metropolden gelip
Daha sakin bir yere uyum sağlamak.
Sen tüm hayatını değiştirmişsin işin..Ailen..yaşadığın şehir..çevren..bunların hep zorluğu üstünde.
Karadenizde hangi şehirdesin bilmiyorum bende karadenizliyim,güzel iş fırsatlarıda vardır neden çalışmıyorsun anlayamadım orayı.
Belki iş çevresi edinirsen daha rahatlarsın.
Bir müddet sonra zaten alışırsın gibi geldi ilk zamanları bi atlatabilsen.
cnm benim seni çok iyi anlıyorum.bende izmirden istanbula gelin geldim benim de burda hiç akrabam yok ve ilk yıl çok yalnızlık çektim,çok ağladım ....... herkesin annesi, babası, kardeşi yanında benim yok sıkıntımı anlatcak dertlerimi paylaşacak kimse yok diye düşünüp ağlardım, şimdi onlarda 3-4 ayda bir geliyorlar bende gidip geliyorum öyle idare ediyoruz. insan alışıyor tatlım kafana çok takma. arkadaşlarım var dostlarım onlar onlarla dertleşiyorum gidip geliyorum bi şekilde hayatın ucundan yakalıyorum yapıcak bişey yok zamanla insan herşeye alışıyor.inşallah sende alışıcaksın.
kamuda çalışırken nasıl işssiz kaldın canım.tayin durumu olmadımı yani.eşin ssklıysa ki öyledir zaten tayin olurdu herhalde.Alışırsın alışırsın dicm sana pişkin pişkin:)çünkü bende konyadan maraşa geldim.ve bende senin şu an yaşadıklarının aynısını yaşadım.ben sözleşmeli çalıştığım içinde işi bıraktım dolayısıyla.burda işsiz kaldım kendi paramı yemeye alışkındım para isteyemedim yada eşim verdiğinde binbirrenge giriyordum.Eşimin ailesi desen hiç yakın değillerdi ciddi bir mesafe vardı.yani senin yazdıklarını okurken birden aklıma eski günler geldi.alışacaksan ama azcık zamana ihtiyacın var.yani 1 yılı geçmen lazım :):)eşinin sana destek olmazı en güzeli onlar öle desteklemesi biz ölürdük herhalde.sabret canım.geçecek yani
beni anlayan birisi olmasına sevindim :) ben de 1 ay önce gittim ailemin yanına bugün desem eşim yollar biz de dediğin gibi 3-4 ayda bir görüşmeye çalışıyoruz allahtan öyle imkanımız var. eşimin ailesi olmasa belki kimsemiz yok deriz ama varken yok gibi davranmaları var ya işte o yüzden huzursuz oluyorsun. eşimde bu durmdan oldukça rahatsız. Bir şeklide ilişkini de kesemiyorsun mecbur görüşüyoruz kayınpederime gidip geliyoruz ayağımız çekmese de. içtenlik yok samimiyetlik yok mecburi olan yüz dostluğu kadar çirkin birşey yok onu yapıyor karşındaki sen de onu yapıyorsun. Tek bir tane gidip geldiğim arkadaşım var(eşimin arkadaşının hanımı) yine iyi ki o var... belki aralıklar la görüşebiliyoruz.
cnm ben 6 yıllık evliyim inan bana alışıyor insan önemli olan kocanla mutluluğun. benimde eşimin aileside öyle herzaman mesafeli oluyorum çünkü çok samim olunca..... çıkıyor:) en güzelii mesafeli olmak. ilerde bide bebişin olur ozaman zaten onunla ilgilenmekten başını kaşıcak vaktin olmaz . aileden gidip geliyormuş problem yok cnm
İş imkanı gerçekten yok şöyle ki istesem olur evet ama öyle gelişi güzel birin yanında eleman olarak çalışırsam olur. Ben Kamuda çalıştım çok iyi bir pozisyonda burada da onu istiyorum sonuçta alanımla ilgili birşey olması gerekiyor. Beni mutlu eden bir işte çalışmalıyım sırf çalışmak için gidip birnin yanında elemanlık da yapamam. ben aileye çok düşkün bir insanım eşimn ailesiyle bu sıcaklığı ykaalayabilseydik bir aile ortmamım olsaydı yine bu kadar yanlız kalmazdım aile benim için herşey ama o da yok
Aile kısmı için yapabileceğin hiç birşey yok gibi gözüküyor.
Kamudaydın diyorsun yani memurmuydun kamuda.
Memursan neden tayin yaptırtmadın?